Gość: mary IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.1.* 03.05.03, 18:54 ja juz nie chce tak zyc! chce z tym skonczyc! czasem przez tydzien jest ok a potem znowu!!co mam zrobic??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olena# Re: bulimia...! 03.05.03, 21:46 Wybierz sie koniecznie do dobrego psychoterapeuty lub psychologa. Oprocz tego do zyczliwego psychiatry, moze na poczatku bedziesz potrzebowala lekow. Nie jestes sama z tym problemem. pozdrawiam Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buuulimia Re: bulimia...! IP: *.crowley.pl 08.05.03, 23:22 zdecydowanie nie jestes sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jetta Re: bulimia...! IP: *.biskupiec.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 17:09 Zaakceptowalam moją porażke zyciowa jaka jest ta bezlitosna choroba, nawet sie do niej przyzwyczailam, w miedzyczasie skonczylam dobre studia, realizuje sie w pracy, i chociaz potrafilam nawet pare tygodni powstrzymywac sie od wymiotow zawsze wiedzialam i wiem ze to wroci, jak powracajaca fala raz lepiej raz gorzej. samo zycie, smutne zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: bulimia...! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 23:39 Jetta, masz szanse sie wyleczyc! Moja koleznaka aktualnie przebywa na leczeniu. Choroba, nieleczona, predzej czy pozniej wykonczy Cie fizycznie i psychiczni. Na pewno jestes świetna dziewczyna, zrób to dla siebie- badz zdrowa!! Udaj sie na leczenie. Jesli chcesz "pogadac"- napisz. p-ola@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś