addicted11 29.03.07, 18:11 znalazlem dla Ciebie korepetycje : www.l-earn.net/index.php?id=45 bardzo ciekawe, odnajdziesz sie tam w co drugim zdaniu, ale nie martw sie, nawet na starosc mozna sie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: dla Augusta 29.03.07, 18:32 myszabrum napisała: > :)) ______________________________________________________________. Jak tylko pojawi sie cos o Auguscie, zaraz i mysza jest tam...! W dodatku szybciej od samego Augusta...!? Ten usmiech na pewno jest dla mnie...! ;-)) (kto by tam smial sie do Addi...!) :-/ A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: dla Augusta 29.03.07, 18:29 addicted11 napisał: > znalazlem dla Ciebie korepetycje : > www.l-earn.net/index.php?id=45 > bardzo ciekawe, odnajdziesz sie tam w co drugim zdaniu, ale nie martw sie, > nawet na starosc mozna sie uczyc. ___________________________________________________. To jest dobre dla poczatkujacych, takich jak Ty...!? Tylko po co Ci to wiedziec...!? Z tej "madrosci" nie wytrzezwiejesz...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: dla Augusta 29.03.07, 19:47 To jest dobre dla poczatkujacych, takich jak Ty...!? > Tylko po co Ci to wiedziec...!? > Z tej "madrosci" nie wytrzezwiejesz...! > A... ;-)) przeciez juz ci napisalem ze nie jestem zainteresowany zadnym trzezwieniem. chce byc pijany w 3 dupy. Twoje napominanki stracily tym samy niestety racje bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: dla Augusta 29.03.07, 20:01 addicted11 napisał: > chce byc pijany w 3 dupy. _______________________________. Po co masz chciec - Ty jestes..! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: dla Augusta 29.03.07, 20:03 addicted11 napisał: > Twoje napominanki stracily tym samy niestety racje bytu. ____________. Dla kogo...!? A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: dla Augusta 29.03.07, 20:20 August, ty żałosny jełopie, nie wiesz nawet jaki jesteś śmieszny w tym dialogu z Addim. Przecież on Cie wpuszcza koncertowo w maliny, tylko ty tego malutki pajacyku nie widzisz. Addi coraz bardziej mi sie podobasz. Umiesz może jeszcze gotować? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: dla Augusta 29.03.07, 20:34 janulodz napisał: > August, ty żałosny jełopie, nie wiesz nawet jaki jesteś śmieszny w tym dialogu z Addim. Przecież on Cie wpuszcza koncertowo w maliny, tylko ty tego malutki pajacyku nie widzisz. > > Addi coraz bardziej mi sie podobasz. Umiesz może jeszcze gotować? :))))) _____________________________________________________________________. Ha, ha, ha... ;-))) Wiedzialem, ze jak powiem; dobranoc, zza rogu wyskoczy Janu - kundelek i zaszczeka...! ;-))) A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: dla Augusta 29.03.07, 20:36 _____________________________________________________________________. > Ha, ha, ha... ;-))) Wiedzialem, ze jak powiem; dobranoc, zza rogu > wyskoczy Janu - kundelek i zaszczeka...! ;-))) > A... ;-)) nie dosc ze najbardziej trzezwy to jeszcze prorok. Auguscie, niedlugo to Sila wWzsza bedzie prosila o poznanie jej woli wobec Ciebie:) Ha ha Sila Wyzsza z bezradnosci zacznie robic 12 krokow, powierzy swoje zycie Augustowi jakkolwiek go pojmuje. I August stanie sie wtedy tym kim pragnie- na samym szczycie AA, nawet powyzej Sily Wyzszej. Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: dla Augusta 29.03.07, 20:45 Addi, ten uśmiech jest dla Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: dla Augusta 29.03.07, 20:52 myszabrum napisała: > Addi, ten uśmiech jest dla Ciebie :))) dziekuje, szkoda ze tak pozno wyjasnilas, bo August juz go sobie na tapete do telefonu przetransferowal i bedzie usial zmieniac lub zyc w zaklamaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: dla Augusta 29.03.07, 21:05 addicted11 napisał: > myszabrum napisała: > > Addi, ten uśmiech jest dla Ciebie :))) > dziekuje, szkoda ze tak pozno wyjasnilas, bo August juz go sobie na tapete do > telefonu przetransferowal i bedzie usial zmieniac lub zyc w zaklamaniu:) ___________________________. Ach ten Twoj Egocentryzm...! ;-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: dla Augusta 29.03.07, 21:44 Ach ten Twoj Egocentryzm...! ;-)) > A... Tamten tez byl dla mnie tylko Ty sobie go samowolnie ukradles i Mysza musiala drugi puscic, myslalem ze mam ci odebrac tamten a okazalo sie, ze Mysza juz sie ze strata tamttego pogodzila i puscila nowy, tez dobrze. A Ty zmien tapete w telefonie. Najepiej na sierp i mlot. (pierwsze bedzie symbolem Twojej tolerancji a drugie polotu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: dla Augusta 29.03.07, 21:04 myszabrum napisała: > Addi, ten uśmiech jest dla Ciebie :))) ___________________________________. A tamten byl dla mnie...! Addi - bylem pierwszym..! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: dla Augusta 29.03.07, 20:34 aaugustw napisał: > addicted11 napisał: > > > Twoje napominanki stracily tym samy niestety racje bytu. > ____________. > Dla kogo...!? > A... ;-)) dla planety ziemia. Do Janu: dlugo mialem cierpliwosc do Augusta ale jamu tak na oczy padlo ze nawet slynna profesor Gierek nawet za lapowke mu nie pomoze. Gotowac umiem. Wode w czajniku, he he:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: dla Augusta 29.03.07, 21:02 addicted11 napisał: > dla planety ziemia. - - - - - - - - Moze i dla niej tak, ale nie dla mnie...! ;-)) ________________________________________. addicted11 napisał dalej (do Janu...): > Gotowac umiem. - - - - - - - - Addi, uwazaj na te oferte Janu - on powaznie pyta...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: dla Augusta 29.03.07, 21:25 Poważnie to ja cię mogę august ...Ty wiesz co. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: biedactwa... 30.03.07, 10:27 baasil napisał: > co wy byście bez siebie zrobili?... ____________________________________________. Hola, hola... - ta prawda wyglada inaczej...! Wystarczy, ze zabraknie tylko jednego bieguna a cale to pole napiec, w ktorym rozgrywaja swoja akcje wszystkie "biedactwa" - zaginie ! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś