finlandia07 15.04.07, 14:49 lub z niego zejdziesz(to taki zart),powiedz,Ty naprawde masz portrety Bila i doktorka? Wisza na scianie? Tylko nie mów ze sie do nich modlisz. No i czy masz w domu psa lub kota?-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
addicted11 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 15:34 finlandia07 napisał: > lub z niego zejdziesz(to taki zart),powiedz,Ty naprawde masz portrety Bila i > doktorka? Wisza na scianie? Tylko nie mów ze sie do nich modlisz. > No i czy masz w domu psa lub kota?-)) Ja mysle, ze ma rzezby i je codziennie szmatka jedzie. A jak sie kiedys jedna stlukla i sie gardlo Billowi obtluklow to sledztwo trwalo 3 miesiace. Ma tez wielblada- jako symbol. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
finlandia07 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 15:48 Jednogarbnego czy dwu(w dwa garby mozna zrobic wiecej zapasu..) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 16:01 finlandia07 napisał: > Jednogarbnego czy dwu(w dwa garby mozna zrobic wiecej zapasu..) wielblad bez garbow, niepijacy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 19:31 addicted11 napisał: > Ja mysle, ze ma rzezby i je codziennie szmatka jedzie. > A jak sie kiedys jedna stlukla i sie gardlo Billowi obtluklow to sledztwo > trwalo 3 miesiace. > > Ma tez wielblada- jako symbol. ________________________________. Co tu sie dzieje...!? - Zachlali, czy co... Co jeden to lepiej balaka...(!?). A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 18:53 a ja mam w domu perfumy o wdziecznej nazwie Addict...oczywiscie -ed w domysle...:) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:02 rauchen napisała: > a ja mam w domu perfumy o wdziecznej nazwie Addict...oczywiscie -ed w > domysle...:) A Ty masz dom? Myslalem, ze na ulicy mieszkasz z psami przybledami. Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:15 to mial byc popis yntelektu addi? oj, pierwsze slonce i tak juz zaszkodzilo? nie zapominaj o czapeczce jak do sklepiku bedziesz szedl, z daszkiem oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:27 rauchen napisała: > to mial byc popis yntelektu addi? > oj, pierwsze slonce i tak juz zaszkodzilo? > nie zapominaj o czapeczce jak do sklepiku bedziesz szedl, z daszkiem oczywiscie > . tam od razu popis a moze POPiS? czapek nie nosze bo nie ma rozmiarow na moja glowe. (probwalem kosz na smieci ale sie ludzie smieli) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:47 rauchen napisała: > z kosza czy ze smieci?? ________________________. ;-))) A... Ps. Ja tam nie mam watpliwosci...! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 19:28 finlandia07 napisał: > lub z niego zejdziesz(to taki zart),powiedz,Ty naprawde masz portrety Bila i > doktorka? Wisza na scianie? Tylko nie mów ze sie do nich modlisz. > No i czy masz w domu psa lub kota?-)) _________________________________________. Finlandia07, po Twoich pytaniach widze, ze Tobie dobrze by zrobil dzisiaj basen...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
elik-k Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 19:34 I mnie pewnie takze, bo błądzę z Murzynem i dalej nic nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
finlandia07 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 19:43 elik-k napisała: > I mnie pewnie takze, bo błądzę z Murzynem i dalej nic nie wiem.... Poszukaj kierunkowskazu AA, wiecej bladzic nie bedziesz,inaczej pozostanie Ci tylko balakanie... Odpowiedz Link Zgłoś
elik-k Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 19:48 Ależ Finlandio jestem zupełnie trzezwa! I dodam, ze przez większość swojego życia walczyłam z alkoholikami i ich alkoholizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:00 elik-k napisała: > Ależ Finlandio jestem zupełnie trzezwa! > I dodam, ze przez większość swojego życia walczyłam z alkoholikami i ich alkoholizmem. _________________________________________________________________. Elik-k, nie przejmuj sie Finlandia, on z kolei walczy z trzezwymi! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elik-k Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:06 Czasami trzeżwi zachowują się jakby byli pijani, więc się nie dziwię Finlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
finlandia07 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:13 aaugustw napisał: > elik-k napisała: > > Ależ Finlandio jestem zupełnie trzezwa! > > I dodam, ze przez większość swojego życia walczyłam z alkoholikami i ich > alkoholizmem. > _________________________________________________________________. > Elik-k, nie przejmuj sie Finlandia, on z kolei walczy z trzezwymi! > A... ;-) Za kogos Auguscie umiesz odpowiadac,idzie Ci jak po masle,sorry,po basenie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
finlandia07 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:09 elik-k napisała: > Ależ Finlandio jestem zupełnie trzezwa! > I dodam, ze przez większość swojego życia walczyłam z alkoholikami i ich alkoho > lizmem. > > Alez ja nie watpie.Nawet cos zakiego mi do glowy nie przyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
elik-k Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:12 Pewnie żle zrozumiałam... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
finlandia07 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:16 elik-k napisała: > Pewnie żle zrozumiałam... > Pozdrawiam Alez nic sie nie stalo,kazdy moze cos zle zrozumiec,trudniej sie do tego przyznac.. Ja tez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 19:56 elik-k napisała: > I mnie pewnie takze, bo błądzę z Murzynem i dalej nic nie wiem.... ___________________________________________________________________. Elik-k, czy tu chodzi o jakis "deal"? - Czy o jego obywatelstwo...!? A moze najzwyczajniej zakochalas sie...!? ;-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś
elik-k Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:00 Chodzi o obywatelstwo. Murzyna nie widziałam jeszcze. Nie sądzę, bym się w nim zakochała. Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:03 elik-k napisała: > Chodzi o obywatelstwo. > Murzyna nie widziałam jeszcze. Nie sądzę, bym się w nim zakochała. CO??????????? Nie widzialas murzyna? To co Ty kobieto wiesz o zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś
elik-k Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:22 Nie widziałam tego, z którym mam wziąść fikcyjny ślub. Innych widziałam całą masę. Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:24 elik-k napisała: > Nie widziałam tego, z którym mam wziąść fikcyjny ślub. > Innych widziałam całą masę. Simon Molele? cala masa murzyny, murzyn dobra czlowieka a biala zla czlowieka. Biala parowo, wypierd... do swojej dzielnicy ("Prawno Bronxu"). :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:37 elik-k napisała: > Nie widziałam tego, z którym mam wziąść fikcyjny ślub. _______________________________________________________. Gdybym mogl Tobie radzic, powiedzialbym; "masz spokoj, daj spokoj". Trzymaj rece z daleka od takich kombinacji! A... Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 troche usmiechu 15.04.07, 20:40 www.youtube.com/watch?v=I2PzagXsD0Y specjalnie dla aAugusta, fana muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: troche usmiechu 15.04.07, 20:45 addicted11 napisał: > www.youtube.com/watch?v=I2PzagXsD0Y > specjalnie dla aAugusta, fana muzyki _____________________________________. Z wylaczonym glosem mozna ogladnac...! ;-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: troche usmiechu 15.04.07, 20:49 www.youtube.com/watch?v=RSEsX6nNFiE polecam wlasnie chodzi o glos Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: troche usmiechu 15.04.07, 20:54 myszabrum napisała: > O Jezu :)) ja bym powiedzial raczej- AVE SATANAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: troche usmiechu 15.04.07, 20:55 moze August to polubisz www.youtube.com/watch?v=YbJqswLi3uE Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: troche usmiechu 15.04.07, 20:58 addicted11 napisał: > moze August to polubisz > www.youtube.com/watch?v=YbJqswLi3uE ____________________________________. Ladne... A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: troche usmiechu 15.04.07, 21:01 no dobrze ze chociaz ozzy ci sie podoba on gral z tonym iommi:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: troche usmiechu 15.04.07, 20:55 addicted11 napisał: > www.youtube.com/watch?v=RSEsX6nNFiE > polecam > wlasnie chodzi o glos ____________________________________. Chala bez wartosci... To pierwsze bylo lepsze, ale tez glupie...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: troche usmiechu 15.04.07, 20:57 aaugustw napisał: > addicted11 napisał: > > www.youtube.com/watch?v=RSEsX6nNFiE > > polecam > > wlasnie chodzi o glos > ____________________________________. > Chala bez wartosci... > To pierwsze bylo lepsze, ale tez glupie...! > A... wroc sie na basen bo w szatni zostawiles poczucie humoru. kogo smieszy reka w gore- oprocz Myszy, bo ja wiem ze smieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: troche usmiechu 15.04.07, 21:03 addicted11 napisał: > wroc sie na basen bo w szatni zostawiles poczucie humoru. > kogo smieszy reka w gore- oprocz Myszy, bo ja wiem ze smieszy:) ________________________________________________________________. Taka muzyka nie potrafi wywolac we mnie pozytywnych uczuc, oprocz litosci... A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: troche usmiechu 15.04.07, 21:04 przeciez tu nie o muzyke chodzi tylko o videoklip:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: troche usmiechu 15.04.07, 21:05 Ta krytyka (negatywna) nie dotyczy tej ostatniej... A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: troche usmiechu 15.04.07, 21:27 aaugustw napisał: > addicted11 napisał: > > wroc sie na basen bo w szatni zostawiles poczucie humoru. > > kogo smieszy reka w gore- oprocz Myszy, bo ja wiem ze smieszy:) > ________________________________________________________________. > Taka muzyka nie potrafi wywolac we mnie pozytywnych uczuc, oprocz > litosci... > A... ;-)) Widzisz, to zle odbierasz muzyke death metal ona nie powinna wywolywac litosci. ona wlasnie powinna niszczyc litosc. zabijac litosc. NIE MA LITOSCI, NO MERCY!!!! uuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: troche usmiechu 16.04.07, 19:18 A ja tyż mam cóś pięknego :)) www.youtube.com/watch?v=c03ugvpR1r8&eurl=http%3A%2F%2Fenglishrussia%2Ecom%2F%3Fp%3D834 Odpowiedz Link Zgłoś
elik-k Re: jak wrócisz z basenu 16.04.07, 17:32 Dobre rady zawsze w cenie. Wielkie dzięki Auguście. ;) Juz mi przeszło. Górę wzięły względy moralne. Pozdrawiam Was wszystkich. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 16.04.07, 19:45 elik-k napisała: > Dobre rady zawsze w cenie. > Wielkie dzięki Auguście. ;) > Juz mi przeszło. Górę wzięły względy moralne. > Pozdrawiam Was wszystkich. Pa. _____________________________________________________. Ciesze sie z Toba Elik-k...! ;-)) Trzezwosc zawsze zwyciezy, u tego kto wykaze gotowosc. Nie pozwol nigdy, aeby Twoj spokoj zostal zburzony...! Pisz dalej o swoich trzezwych i tych innych myslach i uczynkach... ;-)) Od czego jestes najwiecej uzalezniona...!? (jedzenie, slodycze, sex...) A... Odpowiedz Link Zgłoś
elik-k Re: jak wrócisz z basenu 16.04.07, 23:16 Skad pewność, że jestem od czegos uzależniona? No, jestem... palę. Kiedys przestałam na 59 dni, ale ponownie zaczęłam na jeden dzień, by znowu mieć przerwe na 3 tygodnie, ale ... to było w ubiegłym roku i juz zapomniałam, ze nie paliłam. Palę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 17.04.07, 09:10 elik-k napisała: > Skad pewność, że jestem od czegos uzależniona? - - - - - - - - - - - ;-)) Bo kazdy czlowiek jest od czegos tam (mniej lub wiecej) uzalezniony... _____________________________________________________________________. elik-k napisała dalej: > No, jestem... palę. > Kiedys przestałam na 59 dni, ale ponownie zaczęłam na jeden dzień, by znowu mi > eć przerwe na 3 tygodnie, ale ... to było w ubiegłym roku i juz zapomniałam, ze nie paliłam. > Palę. - - - - - - - - Z powyzszych slow czytam, ze bardzo chcialabys moc nie palic...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
elik-k Re: jak wrócisz z basenu 17.04.07, 17:26 Zgadza się, bardzo chciałabym móc........ Jak to zrobić teraz, do cholery...!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 17.04.07, 18:02 elik-k napisała: > Zgadza się, bardzo chciałabym móc........ > Jak to zrobić teraz, do cholery...!! ___________________________________________. Po prostu wyrzuc je teraz - w tej chwili...! Nikotyna cholernie szybko uzaleznia, ale ona w porownaniu z innymi srodkami uzalezniajacymi jest jedna z najslabszych... - Praktycznie nie wywoluje ona zadnych skutkow ubocznych, po zaprzestaniu palenia, (w alkoholizmie, po dluzszym okresie picia raptowne odciecie alkoholu od organizmu moze spowodowac nawet smierc). Waznym jest abys znalazla w miejsce dotychczasowego nalogu papierosowego jakies zajecie, np. pisanie na tym forum... (szkoda, ze za dwa dni robie przerwe w pisaniu, ale dwa dni to juz bedzie cos - no nie...!?) ;-)) Ja nie pale juz prawie 4 (albo 5)lat ? (wiem zato, ze przestalem w miesiacu maju...). Przedtem robilem doslownie wszystko, aby rzucic to swinstwo... Probowalem na "silna wole", na akupunkture, hipnoze, plastry, etc... - wszystko bez skutku! :-(( To, ze dzisiaj nie pale przypisuje paru okolicznosciom, ktore zbiegly sie w jednym czasie... Problemy kondycyjne, kaszel papierosowy, (zniknal po dwoch dniach), marudzenie zony, (nie zniklo) ;-)) - Najbardziej jednak pomogl mi przetrwac w mej abstynencji nikotynowej ten nasz duchowy Program Anonimowych Alkoholikow... - W maju, tamtego roku prowadzacym wirtualny Mityng AA byl ktos kto zaimponowal mi swoim doswiadczeniem, duchowym, jako alkoholik... - Uczuc tych nie potrafie opisac ani tego co ze mna sie dzialo, powiem tylko, ze dla mnie rzucenie papierosow odbylo sie wtedy zupelnie bezbolesnie i bez walki...! Sprobujesz nie palic...!? ;-)) Potrafie Cie skusic...!?(co Ci zalezy...!) ;-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: jak wrócisz z basenu 17.04.07, 18:17 A ja któregoś dnia na cieżkim kacu (jakieś siedem lat temu w listopadzie), kiedy miałem za sobą trzydniową imprezę i wypalonych chyba ze czterdziesci papierosów w ciagu ostatnicjh dwunastu godzin z obrzydzeniem zapalając kolejnego papierosa powiedziałem sobie dosyć. Po pierwszym dniu spróbowałem niepalić jeszcze nastepny. Potem jeszcze jeden i poooszło. Nie palę. Sam rzuciłem :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 17.04.07, 18:36 janulodz napisał: > A ja któregoś dnia na cieżkim kacu (jakieś siedem lat temu w listopadzie), kiedy miałem za sobą trzydniową imprezę i wypalonych chyba ze czterdziesci papierosów w ciagu ostatnicjh dwunastu godzin z obrzydzeniem zapalając kolejnego papierosa powiedziałem sobie dosyć. Po pierwszym dniu spróbowałem niepalić jeszcze nastepny. Potem jeszcze jeden i poooszło. Nie palę. Sam rzuciłem :))))))))))))))) ___________________________________________________________________. Wierze...! ;-))) Papieros (nikotyna) w bardzo malym stopniu zmienia swiadomosci, ona uzaleznia fizycznie, wiec smialo mozna swoja swiadomoscia pokierowac przestanie palenia samemu...! Alkoholizm z kolei to choroba duszy, (zanim uzalezni fizycznie trwa to bardzo dlugo i jest to juz jeden z ostatnich stopni tej choroby). W alkoholizmie jezeli ta swiadomosc jest chora, nie mozny samemu jej "wyprostowac"... A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Stek bzdur, jak zwykle..... 17.04.07, 18:53 Dwie linijki wyżej Aaugustw pisze: " Najbardziej jednak pomogl mi przetrwac w mej abstynencji nikotynowej ten nasz duchowy Program Anonimowych Alkoholikow... by za chwilę odkrywczo stwierdzić w odpowiedzi na mój wpis: "Papieros (nikotyna) w bardzo malym stopniu zmienia swiadomosci, ona uzaleznia fizycznie, wiec smialo mozna swoja swiadomoscia pokierowac przestanie palenia samemu...! Nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Stek bzdur, jak zwykle..... 18.04.07, 16:23 janulodz napisał: > Dwie linijki wyżej Aaugustw pisze: > " Najbardziej jednak pomogl mi przetrwac w mej abstynencji nikotynowej ten nasz duchowy Program Anonimowych Alkoholikow... > > by za chwilę odkrywczo stwierdzić w odpowiedzi na mój wpis: > "Papieros (nikotyna) w bardzo malym stopniu zmienia swiadomosci, ona > uzaleznia fizycznie, wiec smialo mozna swoja swiadomoscia pokierowac > przestanie palenia samemu...! > > Nic dodać nic ująć _______________________________________________________. I znowu Janu... nic nie kumasz...! Jak tam Twoje czolo juz wyglada...!? A... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elik-k Re: jak wrócisz z basenu 18.04.07, 00:04 Spróbuje ponownie Auguście. Dziękuję stokrotnie za Twoje slowa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 18.04.07, 16:26 elik-k napisała: > Spróbuje ponownie Auguście. > Dziękuję stokrotnie za Twoje slowa. > Pozdrawiam. ____________________________________. Od kiedy sprobujesz...!? ;-)) Nie boj sie tego nalogu... Pozdrawiam serdecznie: A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
elik-k Re: jak wrócisz z basenu 18.04.07, 17:38 No właśnie, Auguście - pojęcia nie mam. A nałogów wszelkich się boję. Miłych chwil... Odpowiedz Link Zgłoś
finlandia07 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 19:40 Odpowiedziales w pelni i(jak zwykle) na temat... Nie ma to jak "trzezwa" ocena sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 19:57 finlandia07 napisał: > Odpowiedziales w pelni i(jak zwykle) na temat... > Nie ma to jak "trzezwa" ocena sytuacji _________________________________________________. Na jaki temat...!? O jakiej trzezwosci pytan mowisz...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
finlandia07 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:03 Na temat obrazków i zwierzat. Trzezwosc pytan??? Tu jaz nic nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 20:34 finlandia07 napisał: > Na temat obrazków i zwierzat. > Trzezwosc pytan??? Tu jaz nic nie kumam _____________________________________________________. Czy Ty powaznie pytales o te modlitwe do obrazkow...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
finlandia07 Re: jak wrócisz z basenu 16.04.07, 08:43 August,ta modlitwa to oczywiscie nie serio. Niepokoi mnie jednak fakt samych obrazkow na scianie,u mnie sa na nich zona i dzieci. To tchnie troche fanatyzmem,tego obawiam sie najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 16.04.07, 19:41 finlandia07 napisał: > August,ta modlitwa to oczywiscie nie serio. > Niepokoi mnie jednak fakt samych obrazkow na scianie,u mnie sa na nich zona i > dzieci. > To tchnie troche fanatyzmem,tego obawiam sie najbardziej... ____________________________________________________________. Na taki mail moge juz odpowiedziec...! Niech Cie nie niepokoi jeden obrazek owalny, na ktorym sa Bill & dr. Bob... Jedyny tego typu obrazek znajduje sie w odpowiednim miejscu pod moim wlasnorecznie namalowanym obrazem olejnym (pt. "nowonarodzenie"), przedstawiajacym wynedznialego pijaka stojacego wsrod 2 x 12 kolumn (12 Kr. + 12 Tr) starej swiatyni egipskiej obejmujacym pusty dzban po winie, z ktorego wystaje czerwona roza z kolcami symbolizujacymi moje lata trzezwosci. Jego glowa pelna wdziecznosci skierowana jest w gore... Obraz ten ma ok. 0,85m x 1,2m, a w kaciku ten owalny obrazek: 25x33 cm. A to co Ty nazywasz fanatyzmem ja nazywam gleboka wdziecznoscia... A... Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: jak wrócisz z basenu 15.04.07, 21:57 August, jeszcze piosenka o Sile Wyzszej www.youtube.com/watch?v=IJkMrl4AG8w&mode=related&search= zwroc uwage na czolo Pana ktory spiewa te ballade. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 16.04.07, 19:27 addicted11 napisał: > August, jeszcze piosenka o Sile Wyzszej > www.youtube.com/watch?v=IJkMrl4AG8w&mode=related&search= > zwroc uwage na czolo Pana ktory spiewa te ballade. ___________________________________________________. Zwyczajna agresja, bez sensu... A... Ps. Czy to, na jego czole to ma byc krzyz odwrocony do gory nogami...!? Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: jak wrócisz z basenu 16.04.07, 19:51 aaugustw napisał: > addicted11 napisał: > > August, jeszcze piosenka o Sile Wyzszej > > www.youtube.com/watch?v=IJkMrl4AG8w&mode=related&search= > > zwroc uwage na czolo Pana ktory spiewa te ballade. > ___________________________________________________. > Zwyczajna agresja, bez sensu... > A... > Ps. Czy to, na jego czole to ma byc krzyz odwrocony > do gory nogami Tak, dokladnie nogami Jezusa:(( Powiem po cichu, ze akurat ten zepol uwazam za kretynski, ten Pan wokalista nazwal swojego syna Demon:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: jak wrócisz z basenu 16.04.07, 19:57 addicted11 napisał: > Tak, dokladnie nogami Jezusa:(( > > Powiem po cichu, ze akurat ten zepol uwazam za kretynski, ten Pan wokalista > nazwal swojego syna Demon:) __________________________________________________________. "Gdzie Diabel blisko, tam i Bog niedaleko...!" A... Odpowiedz Link Zgłoś