Dodaj do ulubionych

PAPIEROSY KONTRA MARIHUANA

IP: 142.176.3.* 26.07.03, 16:13
Co jest lepsze, za i przeciw.

Moje zdanie jest takie, ze marihuana powoduje mniejsze
zuzycie organizmu niz papaierosy. Jest moze drozsza,
ale tak to juz jest. Co dobre to drogie. Wogole uwazam,
ze fajki to syf, sam pale tylko gandke. Mam 25 lat i
przez ten okres wypalilem moze 2 papierosy. Niby w
wojsku moialem sie rozpalic (podobno) ale nic
niewyszlo. Jestem wierny Maryjane. A jak jest z wami ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: PAPIEROSY KONTRA MARIHUANA IP: 80.48.119.* 27.07.03, 02:21
      A ja pale i to i to ale rzucam papierosy od poczatku sierpnia. To megasyf i
      MUSZE je rzucic. place za nie a nic mi nie daja. Lepiej ta kase przeznacze na
      bukmacherke. HOWGH!!!!
    • Gość: j.s. Re: PAPIEROSY KONTRA MARIHUANA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.03, 13:38
      To porównanie nie ma sensu, to tak jakby porównać heroiny do marihuany. Bo:
      Ci co wiedzą co to są narkotyki to wiedzą a ci co nie wiedzą to nie wiedzą, to
      znaczy też wiedzą ale wiedzą inaczej. Dlatego nie napiszę dlaczego.Bo ci co
      wiedzą to wiedzą a ci co niewiedzą dalej nie będą wiedziedzieć. To po co się
      męczyć?
      Taką mam koncepcję.
      No chyba, że ktoś chce wiedzieć mimowszystko.

• Gość: xil Re: PAPIEROSY KONTRA MARIHUANA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 18:30
      najlepiej to zyc na trzezwo ;)

a na serio to jezeli chodzi o szkodliwosc to pewnie jest podobna, roznie rozne
      badania mowia... fakt faktem zawsze w dymie jest cos co szkodzi...
      ale jedno przemawia zdecydowanie przeciw szlugom POTERZNE UZALEZNIENIE ! nie
      wiem jak uzaleznia heroina ale wiem ze szlugi uzalezniaja tak kurewsko ze nie
      chce wiedziec...

pozdr dla zielonych konsumentow :)
    • Gość: citral Re: PAPIEROSY KONTRA MARIHUANA IP: 213.25.19.* 28.07.03, 12:15
      ja pale gandke juz 6 lat, a fajki palilem 10 lat... palilem bo juz nie pale,
      rzucilem to gowno w tym roku i od pol roku moje pluca zanieczyszcza tylko
      cannabis bo dla niego zrezygnowalem z fajek
    • Gość: alleycat Re: PAPIEROSY KONTRA MARIHUANA IP: 195.116.31.* 04.08.03, 12:29
      prawda jest taka ze papierosy smierdze
      a jointy nie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka