szacki 23.01.08, 23:32 gdybys mi zostawila moj plac nie bylbym zmuszony wypowiedziec Ci wojny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: czemu mi zabralas moj plac?????? 23.01.08, 23:47 oślepłeś? oszalałeś? o co chodzi, do jasnej anielci? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=74705860 Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: czemu mi zabralas moj plac?????? 23.01.08, 23:49 nie o ten o inny zabralas i nie oddalas a to byl najbardzie wypiasiony watek na forum nazywal sie gry i zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: czemu mi zabralas moj plac?????? 24.01.08, 00:00 nie zabralam ci zadnych gier ani zabaw. Ani pluszaczka i grzechotki tez nie. Opanuj sie, bo wpadniesz w trolla i nie ja będe cie ciąć, tylko automat. A z nim nie pogadasz. Na pewno taki tytuł watku był? Pamietasz kiedy mniej więcej ostatni wpis? Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: czemu mi zabralas moj plac?????? 24.01.08, 00:10 Libacja, gry i zabawy - zalozony przez apostfoor 21.01.08,o godzinie 21:30 pamietam jakby to dzis bylo - to jest wlasnie nasza ziemia i jak ja nam oddasz to na niej bedziemy sobie robili wyglupy a gdzie indziej nie Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: czemu mi zabralas moj plac?????? 24.01.08, 00:08 to jest jedyny watek, który stąd zabrałam (na Moderacje, gdzie jego miejsce) Ale jeżeli to ma byc ten ful wypas... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=74741342 Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: czemu mi zabralas moj plac?????? 24.01.08, 00:13 nie nie nie napisalem Ci juz o jaki watek chodzi. oddaj dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: czemu mi zabralas moj plac?????? 24.01.08, 00:25 tu masz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=74688965 a następnym razem pisz maila i nie rob b...u na forum. Nie tylko ja sprzatam. Są jeszcze admini zawodowi. Watek jest na granicy przyzwoitości, więc ktos mial prawo wyrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Nocna Libacja. 24.01.08, 12:46 Szacki.. Zyjesz????? niezly jubel tutaj wczoraj mieliscie... posprzatanie musialo zabrac sporo czasu:-((((((( jak sie czujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: Nocna Libacja. 24.01.08, 13:20 ela_102 napisała: > jak sie czujecie? No ... jak się CZUJECIE ... hrabio szacki ? ************************************************ To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Szczucie bez czucia... :-( 24.01.08, 16:21 ariel48 napisała: > No ... jak się CZUJECIE ... hrabio szacki ? _______________________________________. Dlaczego SZCZUJECIE hrabiego Szacki...!? A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szacki grzeczny szacki 24.01.08, 17:28 a jak sie mam czuc jak wszyscy na okolo lacznie z jakims adminem z wyzyn na mnie najezdzaja? Siwa panna urodziwa z góry groźnie palcem kiwa a to tylko sa początki gdy rozwalać zaczniesz wątki pięść zaciska wzrokiem miota i odchodzi ci ochota na robienie bałaganu by uniknąć jej ochrzanu a gdy siwa rozgniewana możesz nawet dostać bana wtedy już pozamiatane i za późno jest na zmianę zachowania swego złego lub jak mówią nagannego no i płynie do admina maili skarg niczym lawina telefony z pretensjami wnioski z prośbą usunięcia przepychanki , kłótnie, spięcia……………… […]a ja stoję skromnie z boku siwa ma mnie już na oku ręce z tylu mam związane spodnie łzami zachlapane przykro jest mi wprost szalenie ale raczej się nie zmienię.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: grzeczny szacki 24.01.08, 17:34 szacki napisał: > przykro jest mi wprost szalenie ale raczej się nie zmienię.;-) ______________________. Szacki, tak trzymaj...! "Po owocach Was poznaja" A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Nie musisz byc grzeczny. Masz byc pokorny...! 24.01.08, 17:48 szacki napisał: > a jak sie mam czuc jak wszyscy na okolo lacznie z jakims adminem z > wyzyn na mnie najezdzaja? __________________________. Jak wszyscy, to wszyscy...! Odpowiadam wiec: Masz czuc sie zwyciezca, ale POKORNYM A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: Nie musisz byc grzeczny. Masz byc pokorny...! 24.01.08, 21:27 zwariowales aagust mośku? pokorny jak ciele? juz wole sie gapic na malowane wrota slowo daje Odpowiedz Link Zgłoś
szacki Re: Nocna Libacja. 24.01.08, 21:28 ariel nie moge Ci sie odgryżć bo jestem na cenzurowanym ale wyobraz sobie co bym Ci powiedzial jakbym nie byl ...i co poszlo w pięty? Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: Nocna Libacja. 25.01.08, 08:56 szacki napisał: > ariel nie moge Ci sie odgryżć bo jestem na cenzurowanym ale wyobraz > sobie co bym Ci powiedzial jakbym nie byl ...i co poszlo w pięty? No ..nie jestem w stanie sobie wyobrazić , szacki, co byś mi powiedział ....:-) I strasznie poszło mi w pięty. ************************************************ To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Nocna Libacja. 25.01.08, 18:11 szacki napisał: > ariel nie moge Ci sie odgryżć bo jestem na cenzurowanym ale wyobraz sobie co bym Ci powiedzial jakbym nie byl ...i co poszlo w pięty? _____________________________________. Bezwstydny... - takie rzeczy pisac...! Gdybym byl moderatorem, wycialbym cie od razu...! Eska, gdzie to twoje swiatlo...!? A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś