kate-1972 15.01.09, 10:01 Chialam zapytac o Wasze doświadczenia, jak wygladaja mityngi, po prostu przychodzę i tylko tyle, moze ktos uczestniczy i moze polecic konkretną grupe? Chce zapisac sie na takie zajecia. Dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela_102 Re: Al-Anon w Warszawie - ktorą grupę polecacie? 15.01.09, 11:28 Do Al-anon nie ma zapisów. To akt zupełnie dobrowolny = przychodzi się i już. A na miejscu odkrywa się, czy to dla mnie miejsce własciwe, czy dobrze sie tu czuję, czy moge liczyć na pomoc i wsparcie. Jeśli nie szukam dalej... Nawet jeżeli ktoś Ci poleci grupę która w jego odczuciu spełniła jego oczekiwania to Twoje odczucia względem taj samej grupy mogą być całkiem inne. Pójdź i wsłuchaj sie we własne odczucia. Być gdzieś na siłę i pomimo to zawsze marnowanie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
justynka-juszynska Re: Al-Anon w Warszawie - ktorą grupę polecacie? 01.02.09, 17:19 czy moze mi ktos napisac jezeli wie czy w okolicy ursusa jest grupa al-anon chciala bym zaczac chodzic na spotkania ale nie wiem gdzie w poblizu sa takie grupy Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Al-Anon w Warszawie - ktorą grupę polecacie? 01.02.09, 20:37 justynka-juszynska napisała: > czy moze mi ktos napisac jezeli wie czy w okolicy ursusa jest grupa al-anon chciala bym zaczac chodzic na spotkania ale nie wiem gdzie w poblizu sa takie grupy ______________________________. Pod tym linkiem znajdziesz "spis grup": www.al-anon.org.pl/ Powodzenia (bo warto...!): A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Al-Anon - Wiem, ze warto...!! 15.01.09, 15:30 kate-1972 napisała: > Chialam zapytac o Wasze doświadczenia, jak wygladaja mityngi, po > prostu przychodzę i tylko tyle, moze ktos uczestniczy i moze polecic konkretną grupe? Chce zapisac sie na takie zajecia. > Dziekuje za pomoc ______________________________________________. Tu znajdziesz wiecej: www.al-anon.org.pl/ A Mityngi Al-Anon znajdziesz tu: www.al-anon.org.pl/spis.html Powodzenia zycze: A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir A tu znajdziesz linki do czatu i forum 15.01.09, 18:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=83726447&a=83756080 Odpowiedz Link Zgłoś
nati2009 Re: A tu znajdziesz linki do czatu i forum 15.01.09, 22:20 Ja sie tez wybieram na al anon, pierwszy raz... zobaczymy.. ale terz strasznie czuje ze musze cos zrobic, bo zwariuje.. mam nadzieje, ze te info na stronie al anon aktulane, wybieram sie w sobote do kantego :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: A tu znajdziesz linki do czatu i forum 16.01.09, 14:27 nati2009 napisała: > Ja sie tez wybieram na al anon, pierwszy raz... zobaczymy.. ale terz strasznie czuje ze musze cos zrobic, bo zwariuje.. > mam naqdzieje, ze te info na stronie al anon aktulane, wybieram sie w sobote do kantego :) ____________________. Tak trzymaj, Nati...! A.. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 August :-) 16.01.09, 14:30 Widzę, że jesteś, więc przy okazji (mogę zapomnieć) dziękuję Ci za pomoc, jakiej udzieliłeś moje znajomej z Anglii- Joli :-)))))) w jej i swoim imieniu :-) ma juz pół roczku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
petronia5.live u Kantego 24.01.09, 19:38 a ja byłam dzisiaj u Kantego i musze przyznać, ze poczułam wsparcie i jest mi lepiej i mam sile do działania! Odpowiedz Link Zgłoś