Gość: Vula IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 22:08 Moja Mama popełniła samobójstwo. Zostawiła mnie i moje rodzeństwo, wnuki i resztę rodziny. Zmarnowała nasze życie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astral_25 Re: samobójstwo matki alkoholiczki 13.12.03, 12:46 Szczerze wspolczuje. Tylko po co nam ta informacja ? Bo chyba nie o wspolczucie chodzi. --- [Astral] aka [RV] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: samobójstwo matki alkoholiczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 13:08 A dlaczego nie dla nas? Informacja dla całego świata i dla każdego pojedyńczego człowieka.Co alkohol może zrobić temu co pije i tym wszystkim obok,którzy go kochali kiedyś a może nadal. Ile razy życzymy alkoholikowi śmierci?A co czujemy wtedy ,gdy to życzenie się spełnia?Ulgę?Jeśli tak to chyba tylko w pierwszym momencie.A co dalej z swoim życiem? Vula myślę ,że jeśli szukasz pomocy zacznij od strony www.akcjasos.pl tam są strony dla DDA,i odnośniki do poradni,i czat dla DDA.Tam spotkasz wielu z podobnym problemem .PZDR Odpowiedz Link Zgłoś