Dodaj do ulubionych

tran kirkmana

04.12.11, 12:57
Witam, chciałabym zapytać czy ktoś w najbliższym czasie będzie kupował ten tran i pomógłby mi w jego zdobyciu - dziewczyna od której zamawiałam na allegro już nie posiada a nie bardzo wiem, jak zamawiać sposobem wskazanym przez mariana. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • marian770 Re: tran kirkmana 04.12.11, 17:15
      tutaj napisałem jak dokonać zakupu w sklepie Kirkmana

forum.gazeta.pl/forum/w,17669,115016273,115065045,Re_Tran_Kirkman_latwo_dostepny_.html

kirkmanlabs.com/ProductKirkman/265/1/CodLiverOilLiquid/

• bobusie Re: tran kirkmana 04.12.11, 20:46
        Niestety nie mogę sfinalizować tej transakcji w sposób podany przez ciebie:(
        • legenda3 Re: tran kirkmana 10.12.11, 20:37
          Bobusie, jesli problem w tym, ze nie masz karty kredytowej, sprobuj napisac maila po angielsku do tego sklepu
          shop.ezentrum.de/4037476/MZPzAy6BxahaeLEJGVCle0OhMs7neI/4DCGI/ezshop?sTICKCOUNT=18073771&action=SucheSU&Suchbegriffelist=1018&OberSuchbegriffID=500&ButtonName=&WorldNr=2
          I zapytaj czy mozesz zaplacic przedplata przelewem na konto za wybrany tran. Powinni podac ci nr konta i koszt tranu z przesylka. Przelew zagraniczny mozna wykonac ze zwyklego interentowego konta bankowego lub ostatecznie przejdziesz sie do banku.
          To sklep w Holandii czy w Niemczech, ale na pewno bedzie latwiej to zalatwic niz ze sklepem w USA, tylko bedzie drozej.

• adziunia Re: tran + omega-3 ?? 02.02.12, 12:21
      Czy oprócz tranu Kirkmana można podawać Eye Q albo jakieś omega-3 czy to bedzie za dużo?
      • preciosa123 Re: tran + omega-3 ?? 02.02.12, 19:36
        hej a ile taki tran kosztuje , jestem tu nowa i nie wiem a dlaczego akurat ten tran a nie zwykly ??? bede wdzieczna za odpowiedz!
        • marian770 Re: tran + omega-3 ?? 07.02.12, 22:00
          tutaj masz na allegro

allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=kirkman&category=1429
      • marian770 Re: tran + omega-3 ?? 07.02.12, 22:02
        to zalezy czy pierwszy raz podajesz. jesli nie było fazy zwanej nasycenia- to możesz podawac zarówno tran kirkmana jak i Eye Q ( lub inne kwasy omega 3 np firmy Olimp - Gold Omega 3 )
        faza nasycenia trwa 3 miesiace. po tym okresie wystarczy sam tran
    • vilena tran kirkmana taniej 08.02.12, 12:11
      Witajcie,

Kupuję tran Kirkmana, ale sorry - nie stać mnie na takie koszty jakie, podajecie.
      Nie udzielam się w ogóle na forum, choć jestem jego stałą czytelniczką, bo mam dwójkę dzieci z zaburzeniami ze spektrum autyzmu i opóźnieniem mowy.
      Jak dowiaduję się, że ktoś kupuje na allegro za 140 + 8 zł butelkę 480 ml, to uważam to za wielkie zdzierstwo.
      Znalazłam dużo tańszy sposób zakupu, z resztą polecany tutaj i w wielu innych miejscach.
      Na iherb.com tran Kirmana 480 ml kosztuje 16,58$ (niestety nie teraz ma wersji aromatyzowanej, ani w kapsułkach, ale są też różne polecane trany Nordic Naturals) i jest tania opcja przesyłki international airmail. Mają tam b. dużo fajnych supli, np. NOW Foods, Solgar, Nature's Way, których ceny są min. 3 razy tańsze niż w aptekach, a nawet polskich sklepach internetowych.
      Są też fajne probiotyki, czyste odpowiedniki EyeQ, kosmetyki, żywność organiczna, stevia, słodycze bez cukru, eko chemia, itp.
      Nie mam karty kredytowej, płacę zwykłą kartą debetową z polskiego konta w mbanku zamawiając różne suplementy w iherb.com za sumę 40-80 $ i o wadze do ok. 1,8 kg, bo tylko wtedy wtedy mam możliwość przesyłki international airmail, która kosztuje 4$ - no i w ogóle nie ponoszę żadnych innych opłat jak cło i VAT. Lepiej już ew. zamówić kilka takich małych przesyłek airmailem niż większą kurierem.
      Na zamówienie czekam nawet do 2-3 tygodni, ale to lepszy wariant niż DHL, UPS, których koszty są horendalne, dowalają jeszcze VAT, cło i czasami dodatkowe opłaty, np. za tłumaczenie faktury.
      Do każdego zamówienia można wybrać sobie próbkę gratis, powyżej 60$ naliczają zniżkę 5 %, a przy pierwszym zamówieniu można dostać dodatkowy rabat 5$ jak się wpisze kod, np. OYE540, choć tych kodów jest w sieci mnóstwo i każdy powinien działać.

Jedyny niesmak, jaki mi został po zakupach na iherb.com, że czuje się frajerem, że do niedawna tyle kasy na suplementy zostawiałam w aptekach, zgroza ...

Oczywiście nie ma tam wszystkiego, czego byśmy sobie życzyli, ale dobre i to.

Pzdr.

• andzia_s Re: tran kirkmana taniej 28.03.12, 16:34
        Witam. ja mam pytanko. który dokładnie tran Kirkmana polecacie. Mój bratanek będzie miał w czerwcu 3 lata i nic nie mówi. Mój brat mieszka w USA i tam kupno tego tranu dola niego nie będzie problemem.
        • oli-05 Re: tran kirkmana taniej 13.08.12, 01:15
          witam ,planuje kupic tran kirkmana.Rozumiem,ze przez pierwsze 3 miesiace dodatkowo musze zastosowac kwas omega 3.I tu mam pytanie.Mojemu synowi podaje olej lniany z zawartoscia kwasu omega 3 czy to wystarczy czy jednak musze dobrac suplement?
          • zielonatosia Re: tran kirkmana taniej 13.09.12, 13:34
            mam do odsprzedania butelkę 480 ml, jeśli ktoś zainteresowany proszę o maila na gazetę.
            • bobusie Re: tran kirkmana taniej 28.09.12, 19:24
              Witam, w tym roku znowu kupiłam tran kirkmana - ale w płynie. W jakiej ilości można podawać 6 latkowi? Na butelce jest info, że pół łyżeczki - ale nie wiem, jak z fazą nasycenia. Proszę o rady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka