wiercistopka 16.07.04, 20:32 Jest taki temat w pokoju 'o wszystkim', który sugeruje ;-) że Arie ma urodziny :-) Ariu wszystkiego dobrego, szczęśliwego, uśmiechniętego i słonecznego :-))) O :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iranda Re: Arie Arieee :) 16.07.04, 21:02 Moj kochany , niezastapiony arie:)) Zycze Ci jak najwiecej superextra wieczorkow w moim towarzystwie , duzo zdrowia , zebys mial sile sie ze mna meczyc oraz abys nie spotkal nigdy tak wspanialej kobitki jak ja:))) MOC CALUSOW (wiesz gdzie) I SPELNIENIA MARZEN:)) TWOJA NA ZAWSZE IRANDZIA:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ps. Dla Tych , co nie w temacie : jestesmy razem 6 lat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Arie Arieee :) 16.07.04, 21:15 iranda napisała: > Moj kochany , niezastapiony arie:)) Zycze Ci jak najwiecej superextra > wieczorkow w moim towarzystwie , duzo zdrowia , zebys mial sile sie ze mna > meczyc oraz abys nie spotkal nigdy tak wspanialej kobitki jak ja:))) MOC > CALUSOW (wiesz gdzie) I SPELNIENIA MARZEN:)) > TWOJA NA ZAWSZE IRANDZIA:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > ps. Dla Tych , co nie w temacie : jestesmy razem 6 lat:)) całym sercem życze Ci wszystkiego dobrego z szacunkiem , Ramon dla tych co nie wiedzą ( dawniej miki:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Arie Arieee :) 16.07.04, 21:18 Arielu, życzę Ci, by nigdy nie opuszczała Cię pogoda ducha, z jaką mi się kojarzysz, oraz, oczywiście, jeszcze nie 6, a co najmniej 66 lat z irandą u boku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: Arie Arieee :) 16.07.04, 22:01 Nie znam Cię Arie, ale dołączam sie do zyczeń. -Wszystkiego najlepszego i nieustającej pogody ducha. Ja też obchodzę dzisiaj urodziny. Serdecznie pozdrawiam.- optymistka-Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Arie Arieee :) 16.07.04, 21:59 Wszystkiego, o czym marzysz:) <>< Odpowiedz Link Zgłoś
ki_nga Re: Arie Arieee :) 16.07.04, 22:15 she_5 napisała: > tzmoooook! ..to i ja cmok równiez dla ewy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: Arie Arieee :) 16.07.04, 22:32 Wszystkiego,na co zaslugujesz i czego oczekujesz.Oraz spelnionych marzen;) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: Arie Arieee :) 16.07.04, 23:03 Oczywiście ja dla arie wszytkiego co najlepsze, uśmiechów codziennych u buziaków moc :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iranda Re: Arie Arieee :) 16.07.04, 23:40 a w ogole to nie zalozylam watku,bo ktos mnie wyreczyl:)) (zreszta jakbym zalozyla, to ta moja kochana cholera by mnie ze skory obdarla chyba, hihi). A w OGOLE to przestac mi calowac chopa:P pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bubu_bubu Re: Arie Arieee :) 17.07.04, 04:19 Iranda, nie patrz!!! Arie..daj pyska;)))))) Niech Ci sie szczesci. Czytalam ostatnio sexhoroskop dla Rakow, ale moze nie napisze o szczegolach, bo i mnie ze skory obedrzesz..hehehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: Arie Arieee :) 17.07.04, 08:31 Wszysktiego najlepszego, Arie! Rivers (rowniez lipcowy) Odpowiedz Link Zgłoś
ich_bin Re: Arie Arieee :) 17.07.04, 10:55 Mily Arie , oczywiscie i ja do zyczen sie dolaczam.Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
iga53 Arie dla Arie 17.07.04, 11:01 Arie, Mało się znamy, ale z przyjemnością dołączam się do życzeń. Uśmiechu i radości każdego dnia! PS. Nie całuję, ale serdecznie pozdrawiam. (Przez wzgląd na Irandę zachowam zależny dystans:) Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Arie Arieee :) 17.07.04, 12:22 Synku!:)))))) Aby Twoja mama zawsze byla taka fajowa:P BTW wszystkiego dobrego Stary:) Odpowiedz Link Zgłoś
iranda.i.arie Re: Arie Arieee :) 17.07.04, 21:37 No drogie Panie, widze ze sie pilnujecie:)) I tak ma być:)) Z powazaniem ,hm , powazna irandzia:))) Ps. Tak naprawde to zartuje , chce tylko powiedziec , ze sie bardzo ciesze ze tak arisia lubicie. W imieniu moim i ariego serdeczne dzieki:))) CMOKI DLA WSZYSTKICH:) ______ iranda&arie Odpowiedz Link Zgłoś
puchaczu Re: Arie Arieee :) 18.07.04, 13:07 dużo samego dobrego Arie cmooooooooki policzkowe :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arie Re: Arie Arieee :) 18.07.04, 22:41 Bardzo serdecznie dziekuję wszystkim miłym osobom, które okazały mi przejawy sympatii i złożyły mi życzenia zarówno tutaj na forum jak i na czacie:))). Ze swojej strony życzę Wam wszystkim równie wspaniałych chwil:))). Jeszcze raz serdecznie dziekuję. P.S. Hihihi, chyba mnie troszkę lubicie :))). P.S.2. Irandziu moja miłości: duuuuuuuuuże ogrooooooomne cmoooooooooooooooooook. :))). Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Arie Arieee :) 19.07.04, 11:42 Ej... A ja nie zdążyłam!!! Jeśli jeszcze można, to i ja chciałam złożyć najlepsze życzonka.. Naj naj naj, i w ogóle... I takie małe cmok :) A, żeby irandzia się nie denerwowała, to i ją mogę cmoknąć :) A więc cmok cmok dla Was!!! Izabelka (też lipcowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
senna_orchidea Re: Arie Arieee :) 19.07.04, 12:36 Szczęścia i miłości... Niech pączkują już na zawsze Arie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: Arie Arieee :) 19.07.04, 14:37 Arie.....wszystkiego naj... naj... naj....:)))) pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś