rosa84 09.05.10, 19:47 Witam, czy forumowicze znają może jakiegoś producenta metalowych (kutych, kowalskich) regałów na wino? Kuty najlepiej pasował by do wystroju naszej restauracji... Proszę o propozycje ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa84 Re: Regał na wino 10.05.10, 19:47 Widzę, że nie za bardzo macie pomysły... ;) Ja na razie znalazłem taki kuty regał na wino. Piękny, wręcz misterny, ale troszkę jednak za duże do mojej piwniczki... :) Może jednak coś polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromosław Re: Regał na wino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 20:57 Cudowny. Jest piękny jak zgniła mumia Lenina. Bezguście, tandeta, paskudztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa84 Re: Regał na wino 10.05.10, 21:06 Kwestia gustu - mi się tam podoba, szukam podobnego, mniejszego i tańszego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek 1000 Re: Regał na wino IP: *.182.185.219.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.10, 15:43 Polecam szafe chłodzącą ( metalowa lub drewniana ) - jest profesjonalna zwlaszcza do resteuracji. Jest spory wybór w rozsądnych cenach - poszukaj na googlach Odpowiedz Link Zgłoś
rosa84 Re: Regał na wino 17.05.10, 22:51 Gość portalu: Krzysiek 1000 napisał(a): > Polecam szafe chłodzącą ( metalowa lub drewniana ) - jest > profesjonalna zwlaszcza do resteuracji. Jest spory wybór w > rozsądnych cenach - poszukaj na googlach Dzieki za podpowiedz - znalazłem idealny na pierwszej pozycji w googlach na "szafa chlodzaca na wino" :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś