Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sagrantino

IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.11, 22:34
    Witam
    Czy ktos z Was korzystał może z ich prezentacji (sagrantino.pl) ?
    Oferują darmowe degustacje - a ze wina maja przyzwoite wiec chyba warto.
    Jak to w praktyce wygląda? mial ktos z was z nimi do czynienia?
    Obserwuj wątek
      • Gość: jo Re: Sagrantino IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.11, 13:14
        darmowe degustacje też są w domu wina w Katowicach
        • Gość: piar Re: Sagrantino IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.11, 15:22
          pytam, bo trafił do znajomego ich handlowiec. On akurat win nie pija i ogolnie klimatu nie czuje. Podobno mogą przyjechac z towarem i zrobic degustacje za darmo. Niewiem czy jest wymóg jakiejś ilości zakupu, osób itp. Wiem że trzeba mieć swoje szkło.
          Myslałem że ktos już korzystał.

A Dom Wina chyba nie przyjedzie do mnie 300km z winem tylko po to zebym spróbował
          • Gość: Cymes Re: Sagrantino IP: 217.153.55.* 06.06.11, 12:51
            Łaaał - nazywają się Sagrantino, ale włoskie wina mają z Apulii (w liczbie aż trzech - i gdzie to Sagrantino), francuskie nieopisane, ale za to pracowników już 11. Życzę udanego podboju polskiego rynku :DDD.
            • Gość: szperacz Re: Sagrantino IP: *.lodz.mtl.pl 10.08.11, 14:31
              jak Sagrantino to oczywiście Montefalco Sagrantino z Umbrii. A jak robią prezentację i są w stanie przyjechac 300 km to ok, zamawiać ich z winkiem spróbować i ..... poszukać w siecie dobrego Sagrnatino, bo nawza do czegoś obliguje, a 3 pozycje z Apulii i to jakości "drugorzędnej" nie budzą zaufania.

• Gość: pat Re: Sagrantino IP: *.acn.waw.pl 12.08.11, 13:31
        jeśli opowiadają przy okazji degustacji takie bzdury jakie mają wypisane na stronie to raczej podziękuję.
      • Gość: Zenon Re: Sagrantino IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.08.11, 17:17
        współpracuje z nimi już jakiś czas, w ofercie maja wina niższej klasy ale to rzadkość głownie skupiają się na wysokiej klasy europejskiej. Degustacja jest nie zobowiązująca ale jak spróbujesz to cięzko czegos nie kupic:)
        • Gość: Agata Re: Sagrantino IP: *.centertel.pl 29.12.11, 22:30
          Do tych win potrzebny jest raczej wysublimowany smak. Od dawna korzystam z szerokiej gamy ich produktów i mogę polecić z ręką na sercu.
          Degustacja jest jak najbardziej darmowa i ,jak już ktoś wcześniej wspomniał, niezobowiązująca.
          Pozdrawiam i namawiam do degustacji.
      • Gość: Fileo Re: Sagrantino IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.13, 10:16
        Wina trafiające do klientów to skwaśniałe, najtańsze butelki , zgodziłam się na prezentację i w sumie strata czasu, nazywają się Sagrantino a nie proponują żadnych win z tego szczepu. Dodatkowo Kobieta która mnie odwiedziła była mocno zdziwiona , że oczekuja od niej informacji..olaboga ratunkuuu
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka