Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kurs nt win w Warszawie

26.07.13, 11:28
    Czy macie namiary na fajny kurs sommelierski w Warszawie, dla amatora oczywiście, nie chodzi mi o kurs dla profesjonalisty....:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: bandekirt Re: Kurs nt win w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.13, 21:55
        wcześniej tu widziałem ciekawe kursy winiarskie w dobrej cenie.
        • Gość: borekla908 Re: Kurs nt win w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 12:12
          Gość portalu: bandekirt napisał(a):

> wcześniej tu widziałem ciekawe kursy winiars
          > kie w dobrej cenie.

Niestety brałam udział w tym pseudo "kursie" który polecasz. Dostałam taki prezent od rodziców, bo wiedzą że interesuję się winem.

To co ta firma wyprawia należałoby określić słowami które nie nadają się do używania publicznie.

Kompletni dyletanci bez żadnej wiedzy, którzy wciskają żałosne bzdury naiwnym którzy nabierają się na ofertę tej firmy.

To co robi ta firma to jest najzwyklejszy szwindel. Skandalem nazwać to co robią byłoby dla nich komplementem.
          • Gość: Wojciech Giebuta Re: Kurs nt win w Warszawie IP: *.domwina.net 27.09.13, 11:24
            Witam. Z dużym zdziwieniem i smutkiem przeczytałem Twojego posta o kursie. Jestem odpowiedzialny za przygotowywanie i prowadzenie kursów organizowanych przez Klub Domu Wina. Trudno mi odnieść się do Twoich zarzutów, ponieważ nie przypominam sobie ani jednego szkolenia na którym wszystkie podane wina byłyby zepsute, a ja gadałbym same bzdury. Szkoda, że nie przekazałaś tych informacji i swoich uwag bezpośrednio po kursie. Może wtedy moglibyśmy coś zaradzić. Mimo wszystko polecam uczestnictwo w tych szkoleniach i spotkaniach.
            • Gość: maurycy783 Re: Kurs nt win w Warszawie IP: *.proxnetwork.com 27.09.13, 13:01
              Panie Giebuta!

Gdzie Pan przeczytał w że "wszystkie podane wina byłyby zepsute"? Najwyraźniej za dużo Pan tego wina chlejesz i jakieś omamy się pojawiły.

Trudno się dziwić że Pan nie pamięta co się działo na jakimś kursie, jakiś czas temu, skoro nie potrafi Pan zapamiętać na co i komu Pan odpisuje. Całkowita niezborność tego co Pan pisze tylko potwierdza że na kursie opowiada Pan jakieś bzdury właśnie.
        • camadreja Re: Kurs nt win w Warszawie 29.07.13, 09:55
          chcialabym jednak jakis namiar w Warszawie...
          • Gość: asti Re: Kurs nt win w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 22:57
            Witaj.moze tratoria.pl? Organizuja takie kursy z.degustacja.cena chyba ok 200zl. Kolejny kurs chyba dopiero po wakacjach.a i Marek Kondrat organizowal kiedys takie kursy.wejdz na ste jego sklepu.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka