hania_76 14.08.02, 15:58 Kto napisał "Regulamin Tłoczni Win"? Nagroda: wirtualny uśmiech założycielki wątku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joe_Stru Re: Konkurs IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 14.08.02, 16:31 Napisałem w tamtym wątku , ale moge i tu , John Irving.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Aaa.. IP: *.eng.fsu.edu 14.08.02, 16:43 .. fakt! The Cider House Rules.. No cóż, główna nagroda mnie ominęła, ale to moja wina: wczoraj trochę przesadziłem - rzecz nazywa się Black Tan, i nie jest winem. Stąd zapewne amnezja, drżenie rąk, nadpobudliwość źrenic, itp. Dobrze mi tak. Obiecuję poprawę. Ale nieprędko. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Aaa.. 14.08.02, 16:45 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > .. fakt! The Cider House Rules.. No cóż, główna nagroda mnie ominęła, ale to > moja wina: wczoraj trochę przesadziłem - rzecz nazywa się Black Tan, i nie jest > > winem. Stąd zapewne amnezja, drżenie rąk, nadpobudliwość źrenic, itp. > Dobrze mi tak. > Obiecuję poprawę. > Ale nieprędko. > KrisK No właśnie - to ten od Świata Według Garpa... Co to jest Black Tan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Irving.. IP: *.eng.fsu.edu 14.08.02, 16:56 I od "New Hampshire Hotel". A co do tego Black Tan to odpowiem, że sprzedają to w sześciopakach, robi to w Stanach Michelob, ciemne jest, mocne, i nie wolno o nim tutaj gadać!!! Ale żarty żartami, muszę powiedzieć że tutejsze informacje przydają sie w domu i zagrodzie: zobaczyłem w sklepie australijskie Grenache/Shiraz Hardy'ego, o którym tu pisał chyba Giorgio bardzo niepochlebnie. No i od razu wiedziałem co zacz. Pozdrawiam i wracam do pracy. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: NAGRODA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 06:19 Jakiś taki mało promienny ten nuśmiech , ale cóż , thx:) Odpowiedz Link Zgłoś
stas_75 Re: NAGRODA 15.08.02, 11:23 Gość portalu: Joe_Stru napisał(a): > Jakiś taki mało promienny ten nuśmiech , ale cóż , thx:) Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze ten usmiech jest zazwyczaj bardzo promienny, uwiez mi ;) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: NAGRODA 15.08.02, 13:15 stas_75 napisał: > Gość portalu: Joe_Stru napisał(a): > > > Jakiś taki mało promienny ten nuśmiech , ale cóż , thx:) > > Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze ten usmiech jest zazwyczaj bardzo promienny, > uwiez mi ;) !!! :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś