Gość: dudek IP: *.aster.pl 10.09.05, 17:20 telefon, strona www, albo inna winiwrnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: docg Re: ratunku!!! Mielżyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:09 www.mielzynski.pl wino@mielzynski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: ratunku!!! Mielżyński IP: *.devs.futuro.pl 05.10.05, 09:38 Ta strona nie działa, jest w budowie Odpowiedz Link Zgłoś
docg uprzejmie donoszę... 05.10.05, 08:43 ... że wina u Mielżyńskiego można zamawiać telefonicznie (22) 887 38 05 lub emailowo, co sprawdziłem w praktyce. Wysyłka 6 butelek do Wrocławia kosztowała 26 zł. Tak przy okazji, teraz jest dobra pora na sprowadzanie wina przez kuriera lub pocztę, bo temperatury umiarkowane i nie ma dużej obawy, że wino się ugotuje lub zamarznie. Szczególnie to istotne dla tych, którzy chcą eksperymentować ze sprowadzaniem drogich Bordosów z Francji - w lecie lub w środku zimy lepiej tego nie robić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barolo Re: uprzejmie donoszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:38 czy to nie jest zbyt nachalna reklama ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star Re: uprzejmie donoszę... IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl / *.fsmw.math.uni.wroc.pl 05.10.05, 17:27 Gość portalu: barolo napisał(a): > czy to nie jest zbyt nachalna reklama ? chyba nie na tym forum bo klientom wiecej mozna niz wlascicielom sklepow dodam, ze docg nie jest zwiazany nijako z tym sklepem, chyba, ze emocjonalnie:-) pzdr star Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: uprzejmie donoszę... 05.10.05, 21:30 to w ogóle nie jest reklama. Po prostu jako uczestnik forum chciałem się podzielić tą informacją z innymi uczestnikami, którzy tak jak ja nie mieszkają i nie bywaja w Warszawie, a chcieliby cos kupić w tym sklepie. Nie mam z tego żadnych korzyści. Zwyczajnie uważałem, że jest to ciekawa informacja i tyle. Kiedy pisałem w superlatywach o winie kupionym u Was, to nikt jakoś nie miał pretensji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barolo Re: uprzejmie donoszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 11:31 ja bron boze nie mam zadnych pretensji, tylko wyobrazilam sobie juz ataki roznych strazników etyki forumowej. osobiscie uwazam, ze wlasnie forum jest po to, zeby ludzie mogli wymieniac informacje co gdzie kiedy dlaczego po co i za ile, niestety nie to forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: uprzejmie donoszę... + wino 06.10.05, 12:01 chyba nigdy nie było pretensji o tego typu informacje... co innego jeśli się pracownik/właściciel firmy podszywa pod przypadkowego klienta i pisze jakieś bzdury. To zresztą jest bardziej śmieszne niż szkodliwe, bo większość piszących i czytających forum zna nicki stałych forumowiczów, a kryptoreklama przeważnie jest sygnowana nieznanymi nickami. Wydaje mi się, że ustaliliśmy, że podana wprost informacja o nowych sklepach, produktach, cenach itp. jest tutaj jak najbardziej pożądana. Tymczasem dostałem wino z Krety, z apelacji Sitia, wg Małego Bieńczyka apelacji dla hobbystów o skłonnościach do melancholii :-))) W przewodniku rocznik 2001 oceniony na 2 serduszka (czyli jakość zbliżona do topowych win Planety ;-)) ), ja dostałem 2003. Aż tak szybko ten przewodnik się dezaktualizuje??? Odpowiedz Link Zgłoś