Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ratunku!!! Mielżyński

IP: *.aster.pl 10.09.05, 17:20
    telefon, strona www, albo inna winiwrnia?
    Obserwuj wątek
      • Gość: docg Re: ratunku!!! Mielżyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:09
        www.mielzynski.pl

wino@mielzynski.pl
        • Gość: marzena Re: ratunku!!! Mielżyński IP: *.devs.futuro.pl 05.10.05, 09:38
          Ta strona nie działa, jest w budowie
      • docg uprzejmie donoszę... 05.10.05, 08:43
        ... że wina u Mielżyńskiego można zamawiać telefonicznie (22) 887 38 05 lub
        emailowo, co sprawdziłem w praktyce. Wysyłka 6 butelek do Wrocławia kosztowała
        26 zł.
        Tak przy okazji, teraz jest dobra pora na sprowadzanie wina przez kuriera lub
        pocztę, bo temperatury umiarkowane i nie ma dużej obawy, że wino się ugotuje
        lub zamarznie. Szczególnie to istotne dla tych, którzy chcą eksperymentować ze
        sprowadzaniem drogich Bordosów z Francji - w lecie lub w środku zimy lepiej
        tego nie robić :-)
        • Gość: barolo Re: uprzejmie donoszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:38
          czy to nie jest zbyt nachalna reklama ?
          • Gość: star Re: uprzejmie donoszę... IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl / *.fsmw.math.uni.wroc.pl 05.10.05, 17:27
            Gość portalu: barolo napisał(a):

> czy to nie jest zbyt nachalna reklama ?

chyba nie na tym forum bo klientom wiecej mozna niz wlascicielom sklepow
            dodam, ze docg nie jest zwiazany nijako z tym sklepem, chyba, ze emocjonalnie:-)

pzdr
            star
          • docg Re: uprzejmie donoszę... 05.10.05, 21:30
            to w ogóle nie jest reklama. Po prostu jako uczestnik forum chciałem się
            podzielić tą informacją z innymi uczestnikami, którzy tak jak ja nie mieszkają
            i nie bywaja w Warszawie, a chcieliby cos kupić w tym sklepie. Nie mam z tego
            żadnych korzyści. Zwyczajnie uważałem, że jest to ciekawa informacja i tyle.
            Kiedy pisałem w superlatywach o winie kupionym u Was, to nikt jakoś nie miał
            pretensji ;-)
            • Gość: barolo Re: uprzejmie donoszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 11:31
              ja bron boze nie mam zadnych pretensji, tylko wyobrazilam sobie juz ataki
              roznych strazników etyki forumowej. osobiscie uwazam, ze wlasnie forum jest po
              to, zeby ludzie mogli wymieniac informacje co gdzie kiedy dlaczego po co i za
              ile, niestety nie to forum :(
              • docg Re: uprzejmie donoszę... + wino 06.10.05, 12:01
                chyba nigdy nie było pretensji o tego typu informacje... co innego jeśli się
                pracownik/właściciel firmy podszywa pod przypadkowego klienta i pisze jakieś
                bzdury. To zresztą jest bardziej śmieszne niż szkodliwe, bo większość piszących
                i czytających forum zna nicki stałych forumowiczów, a kryptoreklama przeważnie
                jest sygnowana nieznanymi nickami. Wydaje mi się, że ustaliliśmy, że podana
                wprost informacja o nowych sklepach, produktach, cenach itp. jest tutaj jak
                najbardziej pożądana.

Tymczasem dostałem wino z Krety, z apelacji Sitia, wg Małego Bieńczyka apelacji
                dla hobbystów o skłonnościach do melancholii :-)))
                W przewodniku rocznik 2001 oceniony na 2 serduszka (czyli jakość zbliżona do
                topowych win Planety ;-)) ), ja dostałem 2003. Aż tak szybko ten przewodnik się
                dezaktualizuje???
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka