Gość: ja_m IP: *.ds15.agh.edu.pl 10.04.06, 23:28 czy ktos moglby mi polecic jakies dobre wino, ktore moglabym dac jako prezent na 25 rocznice slubu? mysle, ze cenowo tak do 100zl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sara Re: wino na prezent IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.04.06, 14:31 to zalezy,co kto preferuje-czerwone czy biale,francuskie czy np. wloskie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg "odwieczny" problem: wino na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:06 jeśli chodzi o temat "wino na prezent", to są dwie możliwości: albo osoba obdarowana się orientuje w winach, wtedy należy kupić coś poważnego i oryginalnego, albo się nie orientuje, i wtedy powinno to przede wszystkim ładnie wyglądać (zestaw wino + 2 kieliszki w skrzynce itp) albo być powszechnie rozpoznawalne (np. szampan sensu stricto, czyli Champagne). Drugi przypadek jest prostszy, taki zestaw albo oryginalnego szampana można kupić w przeciętnym sklepie z winem. Pierwszy przypadek wymaga trochę pracy, nie radzę zdawać się na doradztwo przypadkowego sprzedawcy (bo wyjdziesz ze sklepu z jakimś Los Vascos albo czymś podobnym, co żadnego winopijcy nie ucieszy). Kiedyś już był wątek o winach, które warto kupić za ok. 100 zł, o ile pamiętam typowałem m. in. riochy od La Rioja Alta (podtrzymuje, dobry pomysł), niezłe mogą być bordeaux z warszawskiego carrefoura (nie mam rozeznania, ale było o tym na forum). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: wino na prezent IP: *.183.internet.malbork.pl 24.04.14, 16:25 Zrób żonie prezent i zabierz ją na wycieczkę. Wynajmij pokój w poznańskiej noclegowni Nest i spędź z żoną urokliwe chwile. . Można poczuć się tam jak w domu, Fajne atrakcje dla dzieci, np. dom piracki, zjeżdżalnie, plac zabaw. W Nest można korzystać z bezprzewodowego internetu i bezpłatnego miejsca parkingowego. A dla spragnionych aktywnego wypoczynku posiadają wypożyczalnie rowerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: wino na prezent IP: *.183.internet.malbork.pl 24.04.14, 16:26 Zrób żonie prezent i zabierz ją na wycieczkę. Wynajmij pokój w poznańskiej noclegowni Nest i spędź z żoną urokliwe chwile. . Można poczuć się tam jak w domu, Fajne atrakcje dla dzieci, np. dom piracki, zjeżdżalnie, plac zabaw. W Nest można korzystać z bezprzewodowego internetu i bezpłatnego miejsca parkingowego. A dla spragnionych aktywnego wypoczynku posiadają wypożyczalnie rowerów. Sprawdź na stronie nest.poznan.pl/pl/nest-poznan Odpowiedz Link Zgłoś