Gość: JAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:30 czy ktos moze mi podac dobry przepis na wino,kupiłem butle 34l i niewiem od czego zaczac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just_a1 Re: Przepis 28.08.06, 15:13 Butla to dobry początek ale przed Tobą jeszcze sporo pracy.Polecam super stronę do poczytania www.wino.org.pl znajdziesz tam przepisy i nie tylko....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
g2000 Re: Przepis 06.09.06, 12:00 Gość portalu: JAN napisał(a): > czy ktos moze mi podac dobry przepis na wino,kupiłem butle 34l i niewiem od > czego zaczac No własnie z czego teraz mozna robić wino? Znalazłem taki baniaczek 20L i chciałbym spróbować :) Najlepeiej takie które zawsze się udaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzych Re: Przepis 08.09.06, 20:14 Aronia - jak ktos lubi dość specyficzny smak ;) Można jeszcze trafić wiśnię - zawsze wychodzi :) Są też sliwki, tarnina... Już niedługo jabłuszka, dzika róża (częściowo już), głóg, berberys... A poza tym ryż, żyto, rodzynki, soki z kartonika... Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś