piotrulek84 23.01.08, 21:30 Kupujemy,lecz część z nas nie jest świadoma tego,że jest robiona w balona. Proponuję zrobić coś w rodzaju rekomendacji. Gdzie jest stosunkowo tanio? Na jakie problemy napotykamy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamiki76 Re: Sklepy internetowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 08:23 Witam. Myślę że mogę polecić sklep winiarski w mojej okolicy co prawda - bo w Mikołowie. Skep nazywa się smak południa - przy ulicy prusa 25. Powstał chyba niedawno, byłem tam pare razy. Ale mają tez sklep internetowy - zamawiałem tylko raz prze internet i jak na razie bez problemu, chociaz ja mieszkam blisko więc korzystalem z ich dostawy. Ceny mają jak w sklepie normalnym więc nie zawyżają co zdażyło mi się w innym sklepie. Sama oferta jest taka średnia jeżeli chodzi o ilość, ale jeżeli chodzi o jakość win to jak na razie nie mam zastrzeżeń. Maja parę win drogich - tychnie próbowałem, ale w przedziale 20 - 40 dośc spory wybor - jak na razie ich testuję, A no...i dostałem zniżkę ;-) Tak swoją drogą dobrze że taki sklep powstał w okolicy. Bo najbliższy mam w Auchan ale tam tylko jest portugalia. A ja wolę osobiście odwiedziny w sklepie i pogadać ze sprzedawcą niż internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Sklepy internetowe IP: *.forcenet.com.pl 03.02.08, 21:42 Z Mikołowa masz blisko - ja kupuję w sklepie na pl. Rostka w Katowicach - współpracują z Domem Wina - fajna obsługa - też dowożą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamiki76 Re: Sklepy internetowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 07:53 zgadza sie...znam sklep na placu rostka, w pobliżu jeszcze jest adega w mikołowskim markecie auchan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winoman z Rybnika Re: Sklepy internetowe IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.08, 12:36 Potwierdzam opinię o sklepie na placu rostka w Katowicach. Do tej pory zamówiłem u nich 2 razy i było ok. Wolę jednak do nich zaglądać i pogadać o winach, czasami nawet częstują winem. Polecam ich zwłaszcza na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Sklepy internetowe - Katowice IP: *.forcenet.com.pl 18.02.08, 17:49 To może zmienimy tytuł - ja też tam bywam i polecam - oczywiście, że lepiej jest przyjechać, zdegustować i kupić - to robię, można również zamówić dostawę Odpowiedz Link Zgłoś