Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sklepy internetowe

23.01.08, 21:30
    Kupujemy,lecz część z nas nie jest świadoma tego,że jest robiona w
    balona. Proponuję zrobić coś w rodzaju rekomendacji. Gdzie jest
    stosunkowo tanio? Na jakie problemy napotykamy? Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: mamiki76 Re: Sklepy internetowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 08:23
        Witam.
        Myślę że mogę polecić sklep winiarski w mojej okolicy co prawda - bo w
        Mikołowie. Skep nazywa się smak południa - przy ulicy prusa 25. Powstał chyba
        niedawno, byłem tam pare razy. Ale mają tez sklep internetowy - zamawiałem tylko
        raz prze internet i jak na razie bez problemu, chociaz ja mieszkam blisko więc
        korzystalem z ich dostawy. Ceny mają jak w sklepie normalnym więc nie zawyżają
        co zdażyło mi się w innym sklepie.
        Sama oferta jest taka średnia jeżeli chodzi o ilość, ale jeżeli chodzi o jakość
        win to jak na razie nie mam zastrzeżeń. Maja parę win drogich - tychnie
        próbowałem, ale w przedziale 20 - 40 dośc spory wybor - jak na razie ich
        testuję, A no...i dostałem zniżkę ;-)
        Tak swoją drogą dobrze że taki sklep powstał w okolicy. Bo najbliższy mam w
        Auchan ale tam tylko jest portugalia. A ja wolę osobiście odwiedziny w sklepie i
        pogadać ze sprzedawcą niż internet.
        • Gość: GOSC Re: Sklepy internetowe IP: *.forcenet.com.pl 03.02.08, 21:42
          Z Mikołowa masz blisko - ja kupuję w sklepie na pl. Rostka w Katowicach -
          współpracują z Domem Wina - fajna obsługa - też dowożą ...
          • Gość: mamiki76 Re: Sklepy internetowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 07:53
            zgadza sie...znam sklep na placu rostka, w pobliżu jeszcze jest adega w
            mikołowskim markecie auchan
            • Gość: winoman z Rybnika Re: Sklepy internetowe IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.08, 12:36
              Potwierdzam opinię o sklepie na placu rostka w Katowicach. Do tej pory zamówiłem u nich 2 razy i było ok. Wolę jednak do nich zaglądać i pogadać o winach, czasami nawet częstują winem. Polecam ich zwłaszcza na miejscu.
              • Gość: GOSC Re: Sklepy internetowe - Katowice IP: *.forcenet.com.pl 18.02.08, 17:49
                To może zmienimy tytuł - ja też tam bywam i polecam - oczywiście, że lepiej jest
                przyjechać, zdegustować i kupić - to robię, można również zamówić dostawę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka