drmiesko 29.07.08, 21:23 Witam Jestem nowym uzytkownikiem forum i mam prosbe:mam kilka sztuk wina do sprzedania i czy wie ktos gdzie mozna szukac zainteresowanych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
docg Re: prośba o pomoc 30.07.08, 08:40 nie znam takiego miejsca (tzn. w Polsce, bo w Wielkiej Br. jest np. platforma wymiany win na wine-pages i z pewnością inne tego typu miejsca, nie mówiąc o domach aukcyjnych i firmach skupujących prywatne kolekcje). Poza tym to, co chcesz zrobić, jest chyba nielegalne. Jeśli Ci to nie przeszkadza, to Forum jest niezłym miejscem z dużą ilością potencjalnych kupców. Zresztą pewinie już dostałeś kilka emaili z prośbą o listę win :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuvee Re: prośba o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 05:20 Pomijając fakt, iz winem nie handluje się na sztuki, jak, nie przymierzając bydłem, tylko na butelki lub skrzynki, to docg ma całkowitą rację. To co proponujesz jest całkowicie nielegalne (przynajmniej w Polsce), ponieważ nie posiadasz (prawdopodobnie) koncesji na obrót alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peyotl Re: prośba o pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 23:41 a ja generalnie jestem WROGIEM komercyjnego traktowania forum - proszę więc admina o kasację tego wątku! Odpowiedz Link Zgłoś