Gość: john doe IP: *.acn.waw.pl 28.09.08, 22:05 Ostatnio trafiłem na Barolo DOCG Scanavino 2003. Cena na półce 85 zł! Na temat producenta nic nie mogłem znaleźć w sieci. Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacchus1 Re: Barolo za 85zł !!!??? 30.09.08, 20:03 Znajomy mi mówił o takim Barolo za 85zł, że stracił 85zł... Z jednej strony we Włoszech za 20-25 euro jest już wybór wśród Barolo, więc mogłoby to również w Polsce tyle kosztować. Z drugiej jednak strony, znając mentalność polskich handlowców nie zaryzykowałbym 85zł za to Barolo. Mam nadzieję, że się mylę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sstar Re: Barolo za 85zł !!!??? 01.10.08, 14:03 Z podobną cenę w ramach wyprzedaży ANKA sprzedawała Barolo od Morando, ale po <a href=http://members.lycos.co.uk/sstarlet/sample.php?inc=note.php¬e=3156>złym doświadczeniu z Barbaresco</a> tego producenta wolałem nie ryzykować. Innym razem w TESCO kupiłem w ramach wyprzedaży kilka butelek <a href=http://members.lycos.co.uk/sstarlet/sample.php?inc=index.php®ion=Barolo>Barolo</a> od Prunotto po 60zł. Wszystkie były w porządku i zdecydowanie warte swojej ceny. Możesz więc zaryzykować, choć forumowicze którzy pijają sporo Barolo jak gp czy mm pewno by Ci polecili dołożyć trochę i kupić normalne Barolo... Pzdr, sstar Odpowiedz Link Zgłoś
sstar poprawiam linki (cudzysłów!!!) 01.10.08, 14:11 sstar napisał: Z podobną cenę w ramach wyprzedaży ANKA sprzedawała Barolo od Morando, ale po złym doświadczeniu z Barbaresco tego producenta wolałem nie ryzykować. Innym razem w TESCO kupiłem w ramach wyprzedaży kilka butelek Barolo od Prunotto po 60zł. Wszystkie były w porządku i zdecydowanie warte swojej ceny. Możesz więc zaryzykować, choć forumowicze którzy pijają sporo Barolo jak gp czy mm pewno by Ci polecili dołożyć trochę i kupić normalne Barolo... Pzdr, sstar Odpowiedz Link Zgłoś
eldritch68 Re: Barolo za 85zł !!!??? 01.10.08, 14:09 u mnie w sklepie Barolo Bel Colle - 159 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Barolo za 85zł !!!??? IP: *.elomza.pl 15.11.08, 01:19 Nie kupiłbym Barolo za 85zl..Za dobre Barolo trzeba dac ok 200 zł..Różnica mówi sama za siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoDo Re: Barolo za 85zł !!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 13:20 Gość portalu: leo/mario/marianek napisał: > Nie kupiłbym Barolo za 85zl..Za dobre Barolo trzeba dac ok 200 > zł..Różnica mówi sama za siebie.. Bzdura. Odkryłeś jakieś powołanie, leo/mario, i będziesz zasypywał forum swoim bełkotem? Odpowiedz Link Zgłoś