Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    IP: *.68.73.34.debica73.tnp.pl 13.04.09, 16:13
    Zapraszam do odwiedzenia mojego nowego blogu poświęconego winu i innym
    alkoholom oraz do oceny zawartych tam treści:<a
    href='http://winnejestwino.blogspot.com/'>winnejestwino!</a>
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adam Mańka Re: Zapraszam IP: *.68.73.34.debica73.tnp.pl 13.04.09, 16:14
        winnejestwino.blogspot.com
        • Gość: Wywalać spamerów! Re: Zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 10:27
          Myślisz że ktoś się nie zorientuje, że to co robisz pod nazwą "blog" to stronka reklamowa sklepiku Vinners?

Macie wśród klientów samych imbecyli którzy nabierają się na taki kit czy tylko czytelników tego forum traktujecie jak niedorozwiniętych umysłowo?
          • Gość: Adam Re: Zapraszam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 01:57
            Część win, które będę opisywał jest od Vinners, natomiast część nie ma z tym
            sklepem nic wspólnego.
            Nie jest to z pewnością stronka reklamowa, tylko mój blog na którym dzielę się
            spostrzeżeniami na temat win.
            A obok tematu: Dla kogo Ty pracujesz, tajemniczy gościu i skąd ta nienawiść?
      • docg Re: Zapraszam 14.04.09, 10:30
        chciałem zamieścić komentarz i mi się nie udało, więc to będzie pierwsza życzliwa uwaga: uprość sposób dodawania komentarzy. Graficznie blog mi sie podoba, co do treści to jak dla mnie za dużo emocji (taka ekstaza przy winie ocenionym na 90, co będzie przy 95???) i trochę nienaturalny styl (np. pisanie "moja osoba" zamiast po prostu "ja"). Za to widać dużo pracy i dobrych chęci. Gratuluję pomysłu i życzę powodzenia.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka