Dodaj do ulubionych

Sheffield...??nauka

03.10.11, 12:42
Jestem w tu od kilku tygodni, ucze sie samodzielnie jezyka- w zasadzie od podstaw.. Slyszalam o miejscach, gdzie mozna uczeszczac na bezplatne zajecia..
Poprosze o informacje czy mozna z czegos takiego skorzystac w Sheffield.?
Obserwuj wątek
    • mama_myszkina Re: Sheffield...??nauka 23.10.11, 21:08
      Darmowe kursy są dostępne jedynie dla azylantów, tzn ludzi szukajacych w UK schronienia przed przemocą. Mieszkałam w Sheffield 5 lat i nie słyszałam o innych darmowych kursach.

Jestem w trakcie zdobywania uprawnień do bycia lektorem języka angielskiego. Jesli aktywujesz swój profil na gazecie, będziesz miała konto email i możesz wtedy do mnie pisac na adres gazetowy. Z chęcią pomogę, na ile to możliwe przez emaila.

Pozdrawiam
      • Gość: z Sheffield Re: Sheffield...??nauka IP: *.17-1.cable.virginm.net 12.12.13, 16:45
        Darmowe kursy są dostępne jedynie dla azylantów, tzn ludzi szukajacych w UK sch
        > ronienia przed przemocą. !!! TA INFORMACJA JEST NIEPRAWDZIWA!

Jest wiele miejsc darmowych do uczenia sie!
        -2 Universytety Sheffield i Hallam/ Colegue dodatkowo trafilam na klub Scotia work refundowane ze srodków Unii.

osoba piszaca ten komentarz z checia pomoze odplatnie i slusznie, czemu ma pomagac za 'darmoche'! ale tez trzeba podac rzetelne informacje, ze i tu mozna liczyc na bezplatne lekcje!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka