zradek Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyci 08.04.08, 17:58 Bez przesady. Ludzie z Gazety, ktorzy pisza takie bzdury, sa swirami! Gdzie jest wasza wiarygodnosc! Za czesto uzywa sie slowa "skandal"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arno Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 18:15 Po co tam w ogóle tych żółtków wpuścili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin Re: Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyc IP: *.ztpnet.pl 08.04.08, 18:34 krm ! chłopie nie wysiliłes sie , ze niby co po chinczykach sie spodziewales ? dla mnie to ty tanioche propagadową zydowską propagujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_krakus gadające psy IP: *.chello.pl 08.04.08, 18:37 Wywalcie te gadające psy na każdej stronie. Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca To po co napadł na chińskich ochroniarzy? IP: *.kolornet.pl 08.04.08, 19:03 wpadli do niego do domu o 6 rano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProTibet Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyci IP: *.centertel.pl 08.04.08, 19:32 Ten MKOL nie ma jaj i tyle, juz dawno powinni zadecydowac o przeniesieniu olimpiady !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportowiec Re: Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyc IP: *.aster.pl 08.04.08, 19:48 ten Sebastian to zwykła rasistowska świnia przekonana o wyższości swojej piegowatej rasy. gdyby nie ta wpadka z telefonem, ten faryzeusz z miedzianym czołem dalej kłamał by o równości i pięknej idei Igrzysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejlmi Nie pierwszy to raz IP: *.kat.3s.pl 08.04.08, 20:08 www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4397300.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenone Nie oglądajmy tych igrzysk. To będzie najlepsza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.08, 20:53 forma bojkotu. Chciwe koncerny, które ją sponsorują, stracą na reklamach. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyci 08.04.08, 20:54 Atmosferę podgrzała jeszcze wczorajsza wypowiedź lorda Coe. - Trzy razy próbowali mnie odepchnąć i usunąć z drogi. Są straszni. Nie mówili po angielsku. Myślę, że to jacyś bandyci - a co ,za przeproszeniem,ten lordowski dupek tam robil?pomagal im dzwigac znicz?Oni wypelniali swoje zadanie aby takie dupki lordowskie nie stwarzaly przeszkod i zamieszania.Potraktowali go calkiem znosnie,w czasie ostatniej wizyty Busha na Ukrainie,ochrona Debilju miala wolna reke i wladze Ukrainy uprzejmie uprzedzili swoich obywateli aby nie wysuwali nosa z domu bo goryle Debilju beda strzelac bez uprzedzenia jezeli uznaja ze tak bedzie lepiej dla Debilju.Tego glaba w Londynie potraktowali zgodnie z jego zyczeniem,no chyba ze nie zgadli a on mial inne,jednak oni inaczej nie mogli,dzialali zgodnie z instrukcja dla tak "ciezkich przypadkow" jak jego lordowaska mosc Dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Re: Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyc IP: *.chello.pl 08.04.08, 21:45 Dupek to ty... skąd się takie głąby biorą BTW? Poczytaj na wiki to to był Coe Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyc 08.04.08, 21:59 Gość portalu: A1 napisał(a): > Dupek to ty... skąd się takie głąby biorą BTW? > Poczytaj na wiki to to był Coe ty jesteś dupek z wiki. Sebastian C. wielkim sportowcem BYŁ ale TERAZ jest rasistowskim dupkiem z tytułem szlacheckim. To wszystko. - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:24 Olimpiada w Pekinie spowoduje III wojnę światową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pecik manipulacja i granie na nastrojach spolecznych. IP: 80.78.228.* 08.04.08, 21:50 Zygac sie chce widzac kłamliwa propagande obludnego i zaklamanego lorda-przypuszczanie marionetke wywiadu brytyjskiego. To nic innego jak tylko manipulacja i granie na nastrojach spolecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wafel Re: manipulacja i granie na nastrojach spolecznyc IP: *.netikka.fi 08.04.08, 21:59 polskie spoleczenstwo jest tez tak ciemne i mozna je karmic roznymi bajkami a ono uwierzy we wszystko.Jezeli taki lord-pajac powie o marsjanach to polska ciemnota tez w to uwierzy.Potem media agenturalne takie wiadomosci spreparuja,upieksza zgodnie z technika socjotechniki i podadza takie ciemnocie do czytania wywolujac tym zaplanowany efekt tworzenia opinii publicznej Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Filmuj Policje w GB a zobaczysz kto jest wiekszym 08.04.08, 21:51 bandyta. www.prisonplanet.com/articles/april2008/070408_b_Brutality.htm Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Filmuj Policje w GB a zobaczysz kto jest wiek 08.04.08, 22:16 I o to chodzi! Światowe stado baranów ma mówić i myśleć tak jak im sir Sebastiany każą!!! A jak nie to do pierdla. Chińskiego, amerykańskiego, brytyjskiego... co za różnica. Porzundek ma być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportowiec Re: Filmuj Policje w GB a zobaczysz kto jest wiek IP: *.aster.pl 09.04.08, 01:47 ze swoimi baranami też sie nie patyczkują: www.youtube.com/watch?v=23QgunoRYxw Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a Pacewicz dołączy do propagandowego orszaku ChRL 08.04.08, 22:53 na pierwszej stronie wzywamy do obrony Tybetu i wolności a na ostatniej Pacewicz niosący pochodnię na chwałę chińskiego reżimu wolność odmieniacie po tysiąckroć - a Pacewicz siedzi okrakiem na barykadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zycieniejebajka Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 23:09 Kiedy wreszcie raz na zawsze oddzieli sie sport od polityki. Dla tych ktorzy nie potrafia zobaczyc roznicy miedzy pierwszym i drugim najpierw uwolnijcie sport od gangsterow i przekretow takich jak np.PZPN bo to dzieje sie w srodku samego sportu a potem dopiero zaczynajcie uzywac sportu jako idealu humanitarnych ideii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Protestanci? IP: *.acn.waw.pl 09.04.08, 00:27 PROTESTANCI towarzyszyli sztafecie w Paryżu? No kurde, szkoda, że nie katolicy. LOL @ talenty polonistyczne dziennikarzy Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara44 Re: Protestanci? Nie badz tali antykatolik 09.04.08, 02:26 w chinach chodzilem do kosciala katolickiego kurz tam byl straszny i biskup chcial mi ustapic miejsca siedzacego taki byl tlok. Ja go pocalowalem w pierscien biedaki spiewali koledy na melodie angielskie podczas swiat wielkanocnych i tak nic nie rozumialem kosciol zalozyli w Chanczun Chiny polnocne Niemcy smutne rzeczy tam widzialem jak rozwalali domki i wyganiali ludzi na ulice. Ale na temat syjonistow nie dobrago nie mowili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Bojkotujmy sportowców USA i Izraela! IP: 217.153.99.* 09.04.08, 02:25 USA bombarduje i niszczy Irak i Afganistan, zabija tysiące niewinnych cywilów. Izrael okupuje wszystkie sąsiednie kraje, morduje Palestyńczyków, zamienia Gaze i miasta Zachodniego Brzegu w getta. Ofiary obydwu szatańskich państw liczone są w setkach tysięcy. Bojkotujmy sportowców USA i Izraela! Odpowiedz Link Zgłoś
lyzwinski Olimpiada srada 09.04.08, 03:19 Jedno wielkie szachrajstwo. Konkurencja? Owszem, rynkowa. Sport? Owszem, steroidowy. Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr Re: Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyc 09.04.08, 04:17 Gość portalu: krm napisał(a): > a czego sie spodziewaliście po chińczykach, dobrze, że tego lorda nie połamali rasizm dyskryminacja torrtury wykanczanie i.t.p. brak demokracji i nie przestrzegane sa prawa czlowieka..... > TO TYLKO MALY PROMIL WYCINEK PRZESTEPSTW RASISTOW KRYMINALISTOW KTORZY > TO ZE STRASZNYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA ZADAJAC STRASZNE CIERPIENIE > DYSKRYMINUJA WYKANCZAJA ZABIJAJA I.T.P. ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM > KATOLIKIEM INWALIDA KOBIETA DZIECKIEM > JEST ICH CALY LANCUCH I JEDEN Z POSLOW DO SEJMU FRANCUSKIEGO KTORY JUZ > PONAD 3 LATA UKRYWA PRZESTEPSTWA PRZEKRETY I ZABIJAJA NAS I NIE TYLKO W > BIALYCH REKAWICZKACH PONIEWAZ NIE UDALO IM SIE NAS NASTRASZYC TO SA > TERAZ W STANIE ZABIC I ZABIJAJA MYSLAC ZE MAJA DO TEGO PRAWO.. > TO JEST GORSZE OD EUTANAZJI..... > JESTESMY NA SKRAJU WYTRZYMAKOSCI ZE WZGLEDUNA CHOROBE I CIERPIENIE KTORE > MUSIMY JUZ OD WIELU LAT ZNOSIC PONIEWAZ CALY LANCUCH CHCE UKRYC SPRAWY > KRYMINALNE.... > POSEL DO SEJMU FRANCUSKIEGO MA OBOWIAZEK SCIGANIA RASIZM DYSKRYMINACJE > KRYMINALISTOW I OTRZYMAL TAKI LIST Z ZAWIADOMIENIEM I BYL TO LIST > POLECONY Z POTWIERDZENIEM ODBIORU KTORY OTRZYMAL...... > MOZNA DLUGO PISAC ALE STRASZNE CIERPIENIE NIE POZWALA JUZ MI PISAC I > PISZE NIESKLADNIE PONIEWAZ JEST TAKI OGROMNY BOL I NAWET MORFINA NIE > STEPIA GO NIERAZ NIE LAGODZI A JAK TAK TO NIEDLUGO DZIALA..... > > OTO MALY PROMIL WYCINEK ZA CO NAS WYKANCZAJA ZADAJA CIERPIENIE I W > KAZDEJ CHWILI MOZE NASTAPIC ZGON.....ZA CO SA TE ADMINISTRACJE I > WSPOLPRACUJACY PRZESTEPCY ODPOWIEDZIALINII........ > > RASIZM TORRTURY ZABIJANIE POLAKOW INWALIDOW KOBIETY DZIECI ZE > STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE > FRANCUSKIE .... > BRAK DEMOKRACJI I NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI...... > > RATUNKU RATUNKU RATUNKU .... > > TORTURY RASIZM....WE FRANCJI > > >> WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ > OKOLO 25 LAT JA JESTEM INWALIDA 80% >> UTRATY ZDROWI >> > ZDROWIE > UTRACILEM ZA TO ZE JESTEM POLAKIEM > ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO > OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z > >> ZAWODU JEST KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA > ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY >> MUSIALA PRACOWAC JEDNOCZESNIE JESZCZE > JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE >> PLACILI JEJ NADGODZIN WARUNKI BYLY TAKIE > BASEN BYL W PIWNICY OKNA >> POZABIJANE MUSIALA NOSIC PACJENTOW 80-90 kg > MARTWEJ WAGI(bezwladnych) >> WENTYLACJA ZLA I NIESPRAWNA PO PRAWIE 12 > LATACH STRACILA ZDROWIE I ZLOZYLA DEKLARACJE >> CHOROBY ZAWODOWEJ I OD > TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI ROWNIEZ >> Z POLSKI Z KASAMI > -CPAM- -CAF- I.T.D...ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I > CORAZ WIECEJ >> DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC > NICZEGO I DOPROWADZILI >> JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA > STANOWISKU PRACY WIDZAC >> ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO > GROZNE DLA NICH POSTANOWILI >> ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE > NIBY STANOWISKA PRACY DUZO >> MOZNA BY BYLO PISAC O TYM.. JAK PRACOWALA > TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ >> CHOROBOWEGO JAK DO TEGO CZASU A CHORUJE > JUZ PRAWIE TRZY LATA KASA >> CHORYCH-CPAM- A KASA RODZINNA- CAF - > PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA >> MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC > WYSYLALI POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW >> KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU > WLAMALA SIE DO MOJEGO DOMU POWYKRECALI >> MI RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO > TYLU ZEBY MNIE JESZCZE WIECEJ BOLALO(jestem >> inwalida 80% utraty > zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE MUSZE BRAC MORFINE BOL JEST NIE DO > WYTRZYMANIA ALE TO JUZ INNA CHOROBA LUDZIE DZIWIA SIE ZE JESZCZE ZYJE PO > TYM WSZYSTKIM CO CI PRZESTEPCY WYPRAWIAJA NIE POZWOLILI >> WZJAZC MI > LEKARSTWA NA SERCE Z NIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK >> BYM BYL > TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI >> GORZEJ OD > TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE >> > DEZIMFORMUJA... MAIRE GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE >> > ADMINISTRACJE PANSTWOWE NIE WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA >> > SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC CZLOWIEKA NIE TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI > >> WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA ZABIC TORTURAMI MORALNYMI PSYCHICZNYMI >> > FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z PREMEDYTACJA KOMORNIKA WYSLALI PROBOWALI > WYRZUCIC >> NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE KASA -(CAF) NIE PLACILA MI > NALEZNEGO DODATKU-APL- DO BATIGER A >> TEN SFALSZOWAL KONTRAKT ..TAK > SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL PRZEKRETOW I >> > MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN ZDROWIA >> > POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO > >> RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE > SIE >> DO PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA > WSZYSTKO CZYM >> STAJA SIE TAK SAMO PRZESTEPCAMI...ROBIA TO ZEBY > ZABIC..MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST CZESC >> FRANCUZOW TAKIE TU JEST > LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... >> TAK PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA > W UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU >> CHODZI O FRANCJE.... >> > > BRAK DEMOKRACJI ISA NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI PRZEZ > NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE TO GORZEJ NIZ MAFIA... > TORRTURUJA I ZABIJAJA ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM INWALIDA TORRTURUJA > KOBIETY > DZIECI I.T.PO. > ZEBY UKRYC SWOJE PRZEKRENTY I SPRAWY KRYMINALNE ZEBY NIE WYSZLY NA JAW > WYMYSLAJA SPRAWY SADOWE O KTORYCH NIE POWIADAMIAJA I POZNIEJ WYDAJA > WYROKI BEZ > PRAWA OBRONY I W JEDNYM WYROKU SA DWA SKAZANIA > 1 ZA NIE STAWIENIE SIE NA SPRAWIE I 2 KARA WYROK WYSSANY Z PALCA ... > TEN NIBY WYROK NIE PRZYSYLAJA DO NIBY SKAZANEGO CO JEST NIE PRZESTRZEGANE > PRAWO DO OBRONY... > NASTEMPNY PRZYKLAD SAD PRACY POWINIENL PRZRESLAC WSZYSTKIE DOWODY DO > PROKURATURY PONIEWAZA ZOSTALO POPELNIONE PRZESTEMPSTWO ALE KOMBINUJA Z > DYREKCJA SZPITALA KTORY POPELNIL PRZESTEMPSTWO ZE SWOJA SWITA KTORA > ZASIADA W > DYREKCJI A DYREKTORKA JEST ZWYKLA PIELEGNIARKA DYREKTOREM NORMALNY > PRZESTEMPCA > WYSZKOLONY W SPECJALNEJ SZKOLE M......KTORZY RAZEM Z SADEM PRACY I > OBRONCAMI > POSZKODOWANEGO KRENCA I TO JUZ PONAD 2 LATA A WYDANIE WYROKOW JUZ BYLO > WIELE > RAZY DO KTORYCH NIGDY NIE DOSZLO NIE PRZESYLALI POWIADOMIENIA ZE WYDANIE > WYROKU NIE ODBEDZIE SIE I NIE PODAWALI POWODU..... > DZISIAJ MIAL SAD PRACY MIAL KOLEJNY RAZ WYDAC WYROK I PO STAWIENIU SIE W > SADZIE SPRAWY NIE BYLO NAWET NA WOKANDZIE A POINFORMOWALI ZE WYROK BEDZIE > WYSTAWIONY ZAOCZNIE I PRZESLANY DO DOMU.... > WYROKU SADOW SA WYDAWANE W PANSTWACH DEMOKRATYCZNYCH PUBLUCZNIE I W IMIENIU > REPUBLIKI FRANCUSKIEJ ....JEST TO NIE PRZESTRZEGANIE PROCEDURY BRAK > DEMOKRACJI I METODY MAFIJNE KRYMINALNE LAMANE JEST PRAWO CZLOWIEKA > I.T.P........... > MAJA SIE CZEGO BAC PONIEWAZ NAROBILI TYLE PRZESTEMPSTW SJEST W TYM DUZO > SPRAW > KRYMINALNYCH TORRTURUJA ZABIJAJA ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I > PREMEDYTACJA > POLAKOW INWALIDOW KOBIET DZIECI ZWYKLI ZBRODNIARZE KTORZY POWINLI BYC > SCIGANIE PRZEZ PROKURATURE I TO Z URZEDU .... & Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Valevsky Szef KO: Chińscy ochroniarze znicza to bandyci IP: *.netlog.ro 09.04.08, 06:49 Wyrazyl sie po lordowsku, czyli jak prawdziwy wspolczesny lord. Jest potomkiem tych lordow ktorzy, w bialych rekawiczkach okradaly caly swiat kolonialny. Bandita z szlachetnym rodowodem... Odpowiedz Link Zgłoś