Gość: Sajmon Demol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:57 Pasta kiwi twaź oziwi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Krem do pupy świetny do twarzy? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.08, 15:24 Kolejny debilny artykul..... Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Krem do pupy świetny do twarzy? 22.04.08, 19:17 "Zaledwie półtora roku temu, za sprawą aktorki Sandry Bullock, najbardziej pożądanym kremem do twarzy była maść na hemoroidy." Być może Pani Aktorka miała takowe na twarzy, a stosowanie tejże maści pomogło (hemoroidy - żylaki, tyle że odbytu). Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Zdetronowany kosmetyk z Israela. Straszne! 25.04.08, 13:22 "Ten krem jest o niebo lepszy od wszystkich koszmarnie drogich kosmetyków, ... nawet od Creme de la Mer (kosmetyczna doskonałość roku magazynu Harper's Bazaar, cena: 300 funtów za 100 ml)." Ten koszmarnie drogi "Creme de la Mer" tak zachwalany przez Harper'a, jako cudowny kosmetyk roku, jest tylko dlatego taki drogi i dlatego tak zachwalany, ze to Produkt of Israel. Jesli ktos ma 100 funtow niech wesprze NASZYCH producentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i boso Re: Straszne to sa idiotyzmy nijakiego "poszeklu"! IP: *.natpool7.outside.ucf.edu 25.04.08, 17:18 A "poszeklu" (czy raczej "porublu"...) zawsze i wciaz swoje! Czy moze byl w mlodosci molestowany przez jakiegos Izraelite? Odpowiedz Link Zgłoś
dawid12399 Re: Straszne to sa idiotyzmy nijakiego "poszeklu" 25.04.08, 22:38 oczwiśie, że był. Przez własnego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator twarz przecietnej angielki i d...pa IP: 89.100.15.* 25.04.08, 23:47 ... no mozna sie pomylic :D Odpowiedz Link Zgłoś
patman Miękka jak pupa niemowlęcia :p 22.04.08, 20:15 Ale ja jednak zostanę przy nivei. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Na to właśnie czekałem! 25.04.08, 05:45 To jest to, najważniejsza wiadomość dnia, co ja gadam, miesiąca albo i roku! Moje życie jest pełniejsze. Słusznie umieszczono ją w dziale "Temat dnia" na stronie głównej. Jak firma zakończy produkcję tego specyfiku, liczę droga "Gazeto" że staniesz na wysokości zadania i zrobisz się na czarno-biało na znak żałoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: richie Re: Na to właśnie czekałem! IP: *.brnt.cable.ntl.com 25.04.08, 09:24 Nie rozumiem, czemu na ten portal w ogole zagladasz skoro bez przerwy nie moze zaspokoic Twoich potrzeb. Bardzo nie lubie herbaty, dlatego nie zaparzam jej sobie co rano. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Na to właśnie czekałem! 25.04.08, 09:48 Primo, jesteś w błedzie - lubię sobie ponarzekać a ten portal zaspokaja moje potrzeby na tym polu w 120% Secundo - Ja z kolei nie rozumiem czemu czepiasz się mnie zamiast ominąć mojego posta szerokim łukiem, tak jak omijasz herbatę co rano. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Krem do pupy świetny do twarzy? IP: *.elartnet.pl 25.04.08, 07:27 a jest do nabycia w Polszcze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszkola Krem do pupy świetny do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 07:48 bo ten krem jest z kupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowa To oczywista oczywistość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 09:43 Dokładnie tak - tajemnica tego kremu to brak konserwantów. Kilka miesięcy temu przestałam używać gotowych kremów, płynów do mycia twarzy, mleczek i toników gdy stan moich wiecznie zaczerwienionych i piekących oczu pogorszył się tak, że niemal nic już nie widziałam. Przeraziłam się, poszperałam trochę w internecie, trochę w swojej głowie kobiety doświadczonej. Oczy podreperowałam okładami ziołowymi na przemian z okładami z siemienia lnianego. Do mycia twarzy używałam rozpuszczonego w ciepłej wodzie koziego mleka w proszku, jako tonik - woda z odrobiną soku z cytryny. Zamiast kremu olejek z ogórecznika albo lniany, zamiast pudru - własna kompozycja z eko skrobii kukurydzianej i glinki kosmetycznej. Plus oczywiście inne olejkowo-ziolowe eksperymenty. Od tego czasu twarz gładka i promienna, zmarszczek mniej, zero podraznień, wyprysków itd. Dodam, że kupowałam dotąd b. drogie kosmetyki, krem za 500 zł nie był dla mnie problemem. Teraz dogorywa w kosmetyczce. Jednym słowem - nie dawajmy się oszukiwać producentom kosmetyków, w swojej kuchni znajdziemy dużo lepsze "kosmetyki" niż w najdroższej perfumerii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka13 Krem do pupy świetny do twarzy? IP: *.icpnet.pl 25.04.08, 11:29 "Zaledwie półtora roku temu, za sprawą aktorki Sandry Bullock, najbardziej pożądanym kremem do twarzy była maść na hemoroidy." Ja nie mogę... Krem do odbytu na ryj sobie nakładać... bo padne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Krem do pupy świetny do twarzy? IP: *.icpnet.pl 25.04.08, 15:09 Maść na hemoroidy to specyfik, z którego korzystają modelki: używa się go pod oczy, niweluje podkrążenia i opuchnięcia, bo po prostu ma silne działanie obkurczajace naczynia krwionośne (dużo silniejsze niż najlepsze kremy pod oczy). I o ile pamiętam, to ten trick został "sprzedany" w filmie "Miss Agent", w którym rzeczywiście główną rolę grała Sandra Bullock. I nie wiem co w tym takiego bulwersującego, niekoniecznie zaraz trzeba tym samym palcem.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Spróbujcie! Najlepsza maseczka! IP: *.icpnet.pl 25.04.08, 11:34 Mówię Wam, najlepsza maseczka to mieszanka świeżego stolca rozcieńczonego moczem. Polecam! Gęba będzie wyglądać jak pupa niemowlaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Spróbujcie! Najlepsza maseczka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 14:14 Gość portalu: doświadczona napisał(a): > Mówię Wam, najlepsza maseczka to mieszanka świeżego stolca rozcieńczonego > moczem. Polecam! Gęba będzie wyglądać jak pupa niemowlaka! Gazeta Wyborcza promuje bandytów i to jest tego dowód.Nie żadych tam koszernie słusznych,tylko bandytów.I jesze jedno-Gosiewski i Gowin,to dokładnie ta sama rasa,wygląd sposób mówienia i poglądy-wrogość w stosunku do ludzi,polskich obywateli.A bandyci to nie nowość należy ich topić w gnojowicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i boso Re: Spróbujcie! Najlepsza maseczka! IP: *.natpool7.outside.ucf.edu 25.04.08, 17:21 "Polak" to, czy raczej... kolejny psychol na forum "GW"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krem do pupy świetny do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 12:17 Brak chemi i sztucizny,to jest przyczyna sukcesu.Mam wrażliwą skórę i testuję kosmetyki na sobie chcąc nie chcąc.Najdelikatniejsze okazuje się mydło dla dzieci _Kajtek_,lepsze od drogich antyalergicznych środków do mycia.Najdelikatniejszy szampon,to (_Przeciwłupieżowy_) Pantene Pro-V ,calkowicie nie podrażnia skóry i nadaje naturalny wygląd i gładkość włosom.Ciekawy krem,czy to będzie można kupić w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Slyszelismy, ze masc na hemoroidy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.04.08, 13:59 wygladza zmarszczki w 59.349%! Tak dokladny wynik o tym swiadczy! Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Krem do pupy świetny do twarzy? 25.04.08, 15:24 Ja z kolei używam chusteczek pielęgnacyjnych dla niemowląt Johnson's Baby; przed użyciem kremu (E45) przecieram twarz i ręce "tłustą chusteczką". Niemniej przy takim uczuleniu gładkiej skóry i tak nigdy nie będę miała, ale bez dobrego kremu wyglądałabym dużo gorzej. Inne samodzielnie wypracowane "sztuczki": 1. Po co się męczyć? To bzdura, że szampon może nie szczypać w oczy (mnie szczypie nawet sama woda), w moim przypadku szczypie także w zadrapania na rękach. Myję głowę w okularkach pływackich i rękawiczkach lateksowych. 2. Nie używam suszarki. Moja skóra źle znosi wysokie temperatury, po umyciu głowy chodzę jakieś 20 minut w turbanie z ręcznika, a potem rozczesuję włosy i czekam, aż wyschną. 3. I oczywiście zero makijażu, ale to mi nie doskwiera, lubię być Inna niż większość. W każdym razie warte rozważenia dla kobiet z wrażliwą skórą: może lepiej się nie malować, za to "walczyć" o prawo do eleganckiego wyglądu (np. w pracy) bez makijażu. 4. Wachlarz jednym z najważniejszych przedmiotów w mojej torbie! Czasami po prostu muszę chłodzić skórę, przegrzanie=swędzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hynde Re: Krem do pupy świetny do twarzy? 25.04.08, 16:14 www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=560636&in_page_id=1770 Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Krem do pupy świetny do twarzy? 25.04.08, 16:40 Na plagiaty to sa chyba jakies paragrafy? Oj rzeczywiscie nieladnie, pani Gignal!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kremaska Re: Krem do pupy świetny do twarzy? IP: 134.174.110.* 25.04.08, 18:55 nooo, artykol jest do twarzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Krem do pupy świetny do twarzy? IP: *.ghnet.pl 25.04.08, 19:10 Krem jest krem. Tylko producenci rozmnożyli nazwy- do twarzy, do ciała, do pupy, pod oczy itp itd. I oczywiście trzeba miec 5 słoiczków a nie jeden :) Sama w podbramkowej sytuacji- wyjazd- uzywałam dzieciecego kremu do ciała i całkiem fajnie się sprawował na mojej twarzy. No ale ja lubie mieć te 5 słoiczków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Krem do pupy świetny do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 21:08 też tak chcę, mieć gębę jak pupcia niemowlęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamamarta Krem do pupy świetny do twarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 21:13 Zgadzam się z przedmówczynią - porozbijali te wszystkie specyfiki na milion odmian - do twarzy, ciala, na noc na dzień, na to na tamto.. Ja również kiedyś sie dalam na to nabrać, dopóki nie wziął mnie 'szlag' :) i nie wywalilam tego w cholere :) Postanowilam NIE UŻYWAĆ NIC, po prostu myć buzie po makijażu i tyle. Jednak nie do konca moglam sobie na to pozwolić, z powodu przeokropnej wody w kranie mojego wielkiego miasta. Jednak do mojej wrazliwej twarzy na dzień , noc, pod oczy , na kropki i zaczerwienienia, na zmarszczki i plamki i wogóle wszystko co tam jeszcze chcecie używam kremu Bambino dla maluszków od pierwszych dni życia :) ( nawilżającego ) Mówie Wam - rewelacja :) I cena też zabójczo niska :) Polecam wszystkim :))) M Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.en Re: Krem do pupy świetny do twarzy? 26.04.08, 18:07 Wszystkie leki i kosmetyki są w kuchni! . . co jesz tym jestes! . krem rozszerza pory na twarzy, i skóra sie robi jak pielucha.czyli zmarszczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: córkadermatologa Oczywista oczywistość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 06:58 Kochani. Mój Tata też twierdzi, że najważniejsze jest po prostu ciągłe nawilżanie skóry-a alantoina ma wartości łagodzące. Na podkrążone oczy i z resztą całą twarz polecam też krem dla dzieci na pupę BEPANTHEN (w aptekach) ale nie maść tylko krem. Sprawdziłam, działa:) serio M. Odpowiedz Link Zgłoś