25.05.12, 14:58
red.fox vel mr.sajgon vel tullus_hostiliusz vel...vel...vel.....

.......................................ci urządzę pajacu - od teraz zacznij się za siebie oglądać. Zaczniemy od udowodnionej próby hakingu - włamu na fora ukryte - ponieważ publicznie sugerujesz że to robisz - poczekamy......

Kalejdoskop ❁♫♫
Re: Nie mam w zwyczaju sprawdzac skad wiatr
Autor: mr.sajgon ☺ 25.05.12, 14:50
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
Zorro ty potrzebujesz komus cos udowadniac ?
Jacy sa kazdy widzi. Wystarczy porozmawiac z ludzmi jak to bylo z wypozyczalnia nickow. Dzis gledza o kulturze a wczoraj robili nagonki na ludzi przy pomocy wypozyczalni nikow. To jakby hiena mowila ze jest wegetarianka

To jak w tym przyslowiu myslal kogut o niedzieli a w sobote leb mu ucieli
Obserwuj wątek
    • kogucik-29.72 Re: sajgon - ogon pod siebie :D 25.05.12, 15:57
      Kalejdoskop ❁♫♫
      Re: Nie mam w zwyczaju sprawdzac skad wiatr
      Autor: mr.sajgon ☺ 25.05.12, 14:53
      Dodaj do ulubionych
      Zorro ty potrzebujesz komus cos udowadniac ?
      Jacy sa kazdy widzi. Wystarczy porozmawiac z ludzmi jak to bylo z wypozyczalnia nickow. Dzis gledza o kulturze a wczoraj robili nagonki na ludzi przy pomocy wypozyczalni nikow. To jakby hiena mowila ze jest wegetarianka

ups....................zniknęło......................big_grin big_grin big_grin
    • kogucik-29.72 Re: sajgon - haker ...? 25.05.12, 16:33
      forum.gazeta.pl/forum/w,299,136114151,136114185,Re_Uprzejma_prosba_do_wszystkich_bez_wyjatku_.html?wv.x=2
      Bezpieczenstwo forow ukrytych - pytanie do marrant.
      Czy można wejść na forum ukryte nie bedąc jego uczestnikiem i napisać post ?

odp. moderatora

Tak, można - ja mogę(i zawodowa administracja). Poza tym nikt.

przyznanie do czynów karalnych - hakerstwo

Re: Uprzejma prosba do wszystkich bez wyjatku !
      Autor: red-fox ☺ 24.05.12, 17:49
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Ja twierdzę coś odwrotnego, według mnie można. Można pisać na forum którego nie jesteśmy uczestnikiem, moderatorem czy właścicielem.
      I co ciekawe nie pozostaje żaden ślad w logach czy statystykach.

gazeta prawna

Hacking w kodeksie karnym

Polski kodeks karny przewiduje karalność przestępstw dokonywanych przez hakerów w dziale XXXIII – przestępstwa przeciwko ochronie informacji, oraz w dziale XXXV – przestępstw przeciwko mieniu. Obowiązująca od 18 grudnia 2008 r. nowelizacją kodeksu karnego z 24 października 2008 r. zaostrzyła kary dla hakerów. Poszerzyła ona katalog czynów dokonywanych przez hakerów, które, mimo że wywołują poważne szkody w systemach informatycznych, nie mogą być dziś ścigane przez policję.

Każdy internauta, który obecnie bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego i kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony posługuje się specjalnym oprogramowaniem.

a że jestem posiadaczem kilku forów zamkniętych - eliminacja hakera jest dla mnie priorytetem big_grin

• kogucik-29.72 Re: sajgon - haker ...? APEL 25.05.12, 16:48
        do wszystkich założycieli forów ukrytych

ponieważ bezpieczeństwo uczestników naszych forów jest dla nas najważniejsze, a fora po to są ukryte, żeby nikt niepowołany nie miał dostępu do treści tam zawartych - proszę zgłaszać się w celu podpisania zbiorowego wniosku o ściganie osoby, która jawnie deklaruje próby włamań na nasze fora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka