Dodaj do ulubionych

Każdy głos się liczy

16.05.12, 14:08
info.wiara.pl/doc/993542.Uratuj-Asie-Bibi

www.callformercy.com/
Obserwuj wątek
    • rufus-401 Re: Każdy głos się liczy 17.05.12, 07:00
      Zły adres!! Chrześcijanie przecież nie są prześladowani. Bronić trzeba prześladowanych gejów oraz panią Grodzką. Oraz burzyć drogi, gdyż każdą można dojechać w końcu na stadion.
      • jhbsk Re: Każdy głos się liczy 17.05.12, 09:39
        To napisz. żeby ją powiesili. Może ci się poprawi.
    • ananke666 Re: Każdy głos się liczy 17.05.12, 09:24
      Myślisz, że zwolnią skazaną dlatego, że w necie zebrano podpisy? Jeśli została skazana za "bluźnierstwo przeciw Mahometowi", to nie wiem, czy podpisy coś mogą zmienić...
      • jhbsk Re: Każdy głos się liczy 17.05.12, 09:40
        Ale sądzę, że nie zaszkodzą. Nagłośnienie sprawy może pomóc.
        • meduza7 Re: Każdy głos się liczy 17.05.12, 11:51
          Ja się w każdym razie podpisałam.

• jhbsk Re: Każdy głos się liczy 17.05.12, 12:25
            Ja też.
            • ananke666 Re: Każdy głos się liczy 17.05.12, 16:27
              Ja też, tylko w skutek nie bardzo wierzę uncertain
              • sunshine2222 Re: Każdy głos się liczy 17.05.12, 22:33
                Dziękuje za odzew i za podpisanie petycji. Ciesze sie, że chociaz kilka osob nie mineło tego tematu obojętnie.smile Myślę, że chętnych do podpisania znalazło by się więcej, gdyby tylko wiedzieli. Odpowiadajac na pytanie- nie wiem, ale mam nadzieje, ze tak, ze to jest mozliwe. Fakt, mass media zajmują się " ważniejszymi" rzeczami...Na całym swiecie, tez w Polsce ułaskawia sie ludzi. To nie są tylko podpisy w necie- z tego co wyczytałam ta organizacja przekaże te głosy ( jesli sie je uda zebrac) bodajze prezydentowi Pakistanu- a on z racji urzędu może ułaskawiać. Wg informacji z neta już przekazali ok 400 tysięcy głosów. Podzielam opinię, że nagłośnienie sprawy na skalę ogólnoświatową może pomóc. Wiadomo, że przypadek trudny przez wzgląd na okoliczności, ale warto próbować, zwłaszcza, że nic nie tracimy,a stawką jest życie ludzie, rzecz bezcenna. Gdyby każdy stwierdził, że jego głos nic nie da- nie byłoby tych ok 600 tys. podpisów. Smutne jest tylko to, że w samej Polsce jest nas ok 38 milionów, a cieżko zebrać 1 milion podpisów z całego świata. Grunt to się nie poddawać i walczyć do końca, nawet jeśli jest tylko cień nadziei, cień szansy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka