Dodaj do ulubionych

praca w biurze podróży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 16:31
Witam wszystkich

Może nie wypada w takim miejscu, ale ponoć do odważnych świat należy.
Powiem wprost: marzę o tym, aby pracować w biurze podróży (od dość dawna).
Oprócz pasji, "podróże" znam z autopsji. Mogłabym godzinami opowiadać o
krajach, które widziałam i które chciałabym jeszcze zwiedzić. Zachwycam się
kulturą, obrzędami danego kraju, kuchnią, nie wspomnę o krajobrazach, czy
zabytkach. Można dużo o tym pisać. Lubię dzielić się z kimś swoimi
wrażeniami, mam nadzieję, że mogłabym "zarazić" tym potencjalnych klientów.
Chociaż zdaję sobie sprawę, że klienci mają różne gusta, wymagania i czasami
nie jest łatwo. Ale od tego jest pracownik, żeby się postarać, go pozyskać i
już zatrzymać. Żeby kiedyś wrócił.
Lubię odpoczynek aktywny. Najczęściej wynajmuję samochód i po prostu
zwiedzam, poznaję różne tawerny, plaże, dzikie zakątki......
A jeśli chodzi o wykształcenie to kończę studia podyplomowe z zakresu
turystyki, przez długi czas byłam dziennikarzem. Jeśli kogoś zainteresuję
moja oferta - bardzo proszę, podam wówczas mail prywatny.
Dziękuję i pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • Gość: Małgosia Re: praca w biurze podróży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 00:11
      Z jakiego miasta jesteś Aneto?
      • Gość: Aneta Re: praca w biurze podróży - Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 09:54
        Do Małgosi: jestem z Warszawy. Pozdrawiam. A
        • Gość: Małgosia Re: praca w biurze podróży - Małgosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 12:02
          A może otworzysz Agencje Turystyczną w swoim mieście. Mogę pomóc w tej
          dziedzinie. Wiesz jak jest z pracą - praktyka dużo daje.
    • wrol12 Re: praca w biurze podróży 18.03.04, 09:34
      Zaśmieciłaś to forum dokładnie. Twoje posty są w prawie każdym dziale i to po
      kilka razy. Jezeli tak samo bedziesz (dez)organizowac prace w biurze, to nie
      wróże Ci przyszlosci w tej pracy.
      • Gość: Aneta Re: praca w biurze podróży - do wrol12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 10:04
        Do wrol12.

Witam cię. Przykro mi, że moje posty tak bardzo Ci przeszkadzają. No coż. To,
        że nadeszły kilka razy wynika z tego, że miałam chwilowe kłopoty z komputerem.
        a że pojawiły się w każdym dziale - wiesz przecież, że nie wszyscy czytają
        każdy kraj - chyba, że są tak ciekawi świata, jak Ty. (brawo, jak też lubię
        poczytać o wielu miejsach). Naprawdę nie chciałam zaśmiecać forum, szkoda, że
        tak to odebrałeś...A wracając do sprawy, to jeśli chodzi o organizację pracy,
        to akurat nie strzeliłeś w dziesiątkę - tu radzę sobie bardzo dobrze
        ( to opinie innych). Pozdrawiam i życzę udanego dnia oraz więcej uśmiechu,
        przecież wiosna idzie...
        • Gość: Krzysiek Re: praca w biurze podróży - do wrol12 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 11:58
          Brawo Aneta. Więcej uśmiechu przydałoby się niejednej osobie. A to przecież
          forum i nie ma ograniczeń co do wypowiedzi, czy ich ilości. Ja bym cię od razu
          zatrudnił gdybym miał biuro w Warszawia. Mam nadzieje że będziesz robiła to co
          lubisz. Może jakiś uśmiechnięty właściciel biura Cię zatrudni. Powodzenia i tak
          trzymaj.
          • Gość: Aneta Re: praca w biurze podróży - do Krzyśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 12:30
            Dzięki Krzychu za dobre słowo i wsparcie, a już myślałam, że może wszyscy się
            poobrażali. Fajnie to zabrzmiało: od razu bym Cię zatrudnił, poczułam się
            dowartościowana. To miłe, zwłaszcza, że zbliża się weekend i dobry nastrój
            przyda się. Zamierzam tak trzymać, zresztą ja uwielbiam się uśmiechać.
            Ty również się trzymaj ciepło. Udanego popołudnia. Pozdrawiam. A
    • Gość: bah7 Re: praca w biurze podróży... IP: *.port.gdansk.pl 19.03.04, 12:21
      > Mogłabym godzinami opowiadać o
      > krajach, które widziałam i które chciałabym jeszcze zwiedzić. Zachwycam się
      > kulturą, obrzędami danego kraju, kuchnią, nie wspomnę o krajobrazach, czy
      > zabytkach. Można dużo o tym pisać.

Eee...
      Pisać można o tym bardzo dużo, ale chyba nie o to pyta większość klientów
      polskich BP...
      Spróbuj np. odpowiedzieć na wszystkie pytania na całym Forum Turystyka (tak jak
      wszędzie się powpisywałaś), i sama zobacz, co najbardziej jest pasjonujące -
      głównie opinie o hotelach, cenach, samych BP itp. info...
      Czy będziesz potrafiła godzinami, codziennie, z uśmiechem odpowiadać na
      pytanie - oksymoron: "Z którym BP (do którego hotelu) - tanio i dobrze?"...

A może raczej staraj się zostać Pilotką (uśmiechniętą, chętną i miłą) ?...

bah7

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka