Gość: ahmedzik IP: *.local.pl / *.lama.net.pl 08.04.04, 19:02 Czy ktos zna w miare tani na polski portfel nocleg w Pradze. Nie chodzi mi o domy noclegowe czy studenckie...Czekam na odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katty Re: Ncocleg w Pradze IP: *.acn.pl 12.04.04, 14:40 Dagmar.sf.cz/ Wlasnie wrocilam z Pragi, mieszkalam w tym malutkim prywatnym pensionacie. Wlascicielka jest bardzo mila kobieta, rozmawia po polsku, niemiecku, angielsku. Miejsce oddalone troszke od centru, ale przy przystanku autobusowym, z ktorego co 10 min odjezdzaja autobusy do centrum. Cena noclegu z pysznym, domowym sniadaniem ok. 500 czeskich koron. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annmarie Re: Ncocleg w Pradze IP: *.crowley.pl 16.04.04, 16:42 Ja spałam w pensjonacie w Karlsteinie. Jest 25 km od Pragi, ok. 40 od ścisłego centrum. Płaciliśmy 400 koron od osoby za dobę ze śniadankiem (bardzo dobrym i bardzo obfitym - najczęściej wystarczało nam na drugie śniadanko jeszcze) w pokoju z łazienką, codziennie sprzątanym Do tego zamykany parking, restauracja z bardzo umierkowanymi cenami i dwa pilnujące psiaki - w tym jeden kochany olbrzymi bernardyn. Bez samochodu można stamtąd do centrum dojechać pociągiem podmiejskim - nie sprawdzałam, ale właściciel mówił, że dość często jeździ. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś