Gość: aras IP: *.as1.sla.galway.eircom.net 25.05.04, 20:46 poszukujemy hotelu w centrum lub na Montmartre. cena 40-50€ za pokoj dwuosobowy. moze jakies ciekawe linki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: tani hotel w Paryzu 26.05.04, 06:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=12550457 Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: tani hotel w Paryzu 26.05.04, 07:42 Hepik1, mylisz się, to nie jest to, czego oczekuje aras. Pytanie jest o hotel na Montmarte. Hotele sieci Formuła1 położone są na obrzeżach Paryża. Leszek wspomina co prawda o jakiś pokojach za 50 euro ( prawdopodobnie od osoby ) w rejonie Placu Pigale, skąd niedaleko jest na Montmarte, ale konkretnych namiarów nie podaje. Nie mam jednak zastrzeżeń, co do prawdziwości jego wypowiedzi. Natomiast post DeMana to kompletna, niepoparta niczym bzdura. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: tani hotel w Paryzu 26.05.04, 12:38 www.hotelclub.com/ - tam możesz znaleźć ciekawe oferty www.paris-hotel-saint-quentin.com/index.html - tam mieszkaliśmy, bardzo dobra lokalizacja blisko Gare du Nord Ciekawy był też Legendre Hotel Paris, ale nie mieli miejsc. Nie udało mi się znaleźć hotelu w cenie poniżej 60 Euro (oprócz Formule 1) Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: tani hotel w Paryzu IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.05.04, 14:27 Helow Jesli chodzi o Montmartre to jest to jedna z najdrozszych miejsc w Paryzu, gdzie kawalerki tzw"studio" dochodza do 200O/miesiac, wiec ciezko jest tam o tani Hotel! Paradoks Montmartre polega na tym, ze tuz obok znajduja sie dzielnice, nie cieszace sie dobra opinia. duzo tanich hoteli jest ponizej(na poludnie) od Bd de Clichy lub Bd de Rocherchouart. Ja spalem w hotelu, oddalonym o 300-400 metrow od Place Pigalle. Cena 50 euro, to byl pokoj dwuosobowy, z lazienka!!! Te male tanie Hoteliki chyba cięzko jest znalesc w przewodnikach, lub w internecie. Moze w biurze informacji turystycznej w Paryżu cos powiedza?? Odpowiedz Link Zgłoś
mona75 Re: tani hotel w Paryzu 26.05.04, 14:42 na tej stronie znajdziesz tanie noclegi. www.paris-touristoffice.com po lewej stronie będziesz mial "accomodation" i wybierz kategorię "accomodation for young pepole". W tej cenie, którą chcesz zapłacić to raczej są schroniska - ale znajdziesz między nimi takie co sie znajdują na Montmare, oferują pokoje 2- osobowe ze śniadaniem, np. www.villagehostel.fr/situ2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjd Re: tani hotel w Paryzu IP: 212.160.200.* 26.05.04, 16:16 MONTMARTROIS" - znajduje się przy: 6 Rue du Chevalier de la Barre, a nr telefonu jaki mam do niego podany to: 01 42548690 www.hotelmontmartrois.com/site_anglais/accueil.htm cena niestety od 66 EURo :-( Odpowiedz Link Zgłoś