Gość: Zoja IP: 195.187.84.* 26.07.04, 10:22 Kochani, chcemy pojechać prywatnie do Paryża, na tydzień. Forsy trochę szkoda na drogie hotele, ale może ktoś zna coś fajnego, blisko metra, w miłym miejscu. Pozdrawiam i czekam na jakieś wieści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa.Wa-wa Re: Paryż- hotel IP: *.chello.pl 26.07.04, 20:31 Popieram- będziesz miała frajdę. Proponuję hotel Gisendre, 6 rue Fromentin tel 01.42 80 36 86. Mały fajny , niedrogi hotelik z typowo francuskim sniadaniem ( kto lubi zjeść duże śniadanie wyjdzie głodny, ale nam starczało). Uwaga- połozony w okolicy placu Pigale ( niedaleko metra Blanche lub Pigale). Nie jest to ani niebezpieczna ani obsceniczna dzielnica. Hotel był fajny a prostytutek więcej w Warszawie na Poznańskiej. My byliśmy z 11 letnim synem bez jakichkolwiek oporów. Życzę miłych wakacji w Paryżu, bo miasto jest tego warte. P.S. Koniecznie leć samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoja Re: Paryż- hotel IP: 195.187.84.* 27.07.04, 08:07 Dziękuje za adres. Ja już tam byłam, ale w zorganizowanej grupie i nie odpowiada mi to. Tylko samolot wchodzi w grę, bo szkoda samochodu, widziałam jak oni parkują i nawet było to zabawne, ale nie pasuje do naszych realiów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś