Gość: niedzielny_podrozn IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.03.05, 20:08 Czy ktoś może wie, gdzie w Londynie można zjeść coś dobrego w przystępnej cenie? Wiem, że Londyn to drogie miasto ale może macie jakies doświadczenia kulinarne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: podroznik Re: Jedzonko w Londynie IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.03.05, 18:48 Nie wierzę, że nadal jeździcie z konserwami!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Jedzonko w Londynie IP: *.cable.wsm.wielun.pl 07.03.05, 22:31 Nie jadam na miescie,ale pamietam wloska restauracje nieopodal Piccadilly chyba nazywa sie Dip pan pizza w bezposrednim sasiedztwie placi sie 5 funtow i mozna jesc ile sie chce tzn pizza i itp plus salatki,placi sie dodatkowo za napoje,bo tylko 1 porcja wliczona do ceny zasadniczej,angielskie jedzenie jest malo atrakcyjne,pod zadnym pozorem nie jesc ich kielbasek bez wzgledu na wyglad,pozostaje mcdonalds,ale to dla amatorow,moga byc puby lub pizzerie,zycze udanego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Jedzonko w Londynie 11.03.05, 21:13 Jeżeli Londyn i tanie, smaczne jedzenie to tylko jedno miejsce: Stables na Camden Town!!! Musisz pojechać tam po 17 a przed 18:30 :) dostaniesz ogromną porcję wszystkiego za funta!!! Jedzenie jest naprawdę dobre, a porcje kolosalne głownie chińszczyzna i inne odmiany azjatyckiej kuchni. Dla mnie- rewelacja!!! A jak nie możesz czekać do późnego popołudnia bo głód doskwiera, to wpadnij do Sushi baru na 50-60 Southampton Row, WC1B 4AR. To jest przy Russel sq (okolice British Museum) Zjesz tutaj wspaniałe sushi za maks 3 funty za porcję składającą się z kilku nigri i kilku maki. Obsługa fantastyczna, klimat przyjazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Jedzonko w Londynie IP: 213.17.128.* 18.03.05, 10:07 A jak głód przyciśnie, to co rusz w centrum można kupić pasties :) ja za tym nie przepadam, ale znajome Angole uwielbiają się tym zapychać... Odpowiedz Link Zgłoś