Dodaj do ulubionych

Jedzonko w Londynie

IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.03.05, 20:08
Czy ktoś może wie, gdzie w Londynie można zjeść coś dobrego w przystępnej
cenie? Wiem, że Londyn to drogie miasto ale może macie jakies doświadczenia
kulinarne?
Obserwuj wątek
    • Gość: podroznik Re: Jedzonko w Londynie IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.03.05, 18:48
      Nie wierzę, że nadal jeździcie z konserwami!;)
      • Gość: erka Re: Jedzonko w Londynie IP: *.cable.wsm.wielun.pl 07.03.05, 22:31
        Nie jadam na miescie,ale pamietam wloska restauracje nieopodal Piccadilly chyba
        nazywa sie Dip pan pizza w bezposrednim sasiedztwie placi sie 5 funtow i mozna
        jesc ile sie chce tzn pizza i itp plus salatki,placi sie dodatkowo za napoje,bo
        tylko 1 porcja wliczona do ceny zasadniczej,angielskie jedzenie jest malo
        atrakcyjne,pod zadnym pozorem nie jesc ich kielbasek bez wzgledu na
        wyglad,pozostaje mcdonalds,ale to dla amatorow,moga byc puby lub pizzerie,zycze
        udanego pobytu
        • michaelandro Re: Jedzonko w Londynie 11.03.05, 21:13
          Jeżeli Londyn i tanie, smaczne jedzenie to tylko jedno miejsce:

Stables na Camden Town!!!

Musisz pojechać tam po 17 a przed 18:30 :) dostaniesz ogromną porcję
          wszystkiego za funta!!! Jedzenie jest naprawdę dobre, a porcje kolosalne
          głownie chińszczyzna i inne odmiany azjatyckiej kuchni. Dla mnie- rewelacja!!!

A jak nie możesz czekać do późnego popołudnia bo głód doskwiera, to wpadnij do
          Sushi baru na 50-60 Southampton Row, WC1B 4AR. To jest przy Russel sq (okolice
          British Museum) Zjesz tutaj wspaniałe sushi za maks 3 funty za porcję
          składającą się z kilku nigri i kilku maki. Obsługa fantastyczna, klimat
          przyjazny.
    • Gość: sumire Re: Jedzonko w Londynie IP: 213.17.128.* 18.03.05, 10:07
      A jak głód przyciśnie, to co rusz w centrum można kupić pasties :) ja za tym
      nie przepadam, ale znajome Angole uwielbiają się tym zapychać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka