Dodaj do ulubionych

Życie nocne LOndynu

18.08.05, 21:28
ZA tydzień wybieram się Z koleżanką do LOndynu. Czy mozecie polecić jakąś
dobrą dyskotekę czy klub muzyczny w Londynie, najlepiej żeby wstęp nie był
za drogi albo żeby go w ogóle nie było;) Będę wdzięczna za każdą informację,
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Stiwi Re: Życie nocne LOndynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 02:02
      Właśnie, ciekawi mnie jakie są ceny w londyńskich dyskotekach? Np. kieliszek
      wódki? Red Bull? Jakieś inne przykładowe ceny i koszty wstępu byłyby bardzo
      pomocne, również planuje się tam wybrać, ale dopiero w październiku - i tak
      prawdę powiedziawszy nie wiem na co się nastawić, słyszałem że jest drogo,
      pytanie jak drogo?
      • jetlag1 Re: Życie nocne LOndynu 19.08.05, 02:15
        If you have to ask the price, you can't afford it!!
        Wszedzie drogo, zwlaszcza dla przybyszow z polski.
        nniestety takie sa realia.
        • anna409 Re: Życie nocne LOndynu 19.08.05, 17:31
          No to sie dowiedziałam... ;)
          • Gość: kuzyngloopka Pytaj - jetlag odpowie (zawsze glupio). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:54
            Aniu, jetlag to znany z forum nadety i sztywny asshole.
            Wymadrza sie i umieszcza glupawe posty. Ignoruj tego doopka :).
            • anna409 Re: Pytaj - jetlag odpowie (zawsze glupio). 19.08.05, 22:54
              Tak zrobię, dzięki za ostrzezenie, pozdrawiam!
          • bonzee Re: Życie nocne LOndynu 19.08.05, 17:58
            www.ents24.com/web/whatson/clubs/London.html
        • Gość: Stiwi Re: Życie nocne LOndynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:53
          No comments
          • Gość: mors Re: Życie nocne LOndynu IP: 198.36.86.* 20.08.05, 12:44
            czesc
            ceny w londynie sa takze zroznicowane,centrum drorzsze od saborbonow.W 1
            strefie piwo okolo 4-5 funtow kieliszek wodki mniej wiecej tak samo,drinki w
            kategori 8-12 funciakow ale jak wszedzie sa tez tansze opcje.popularnosc lokali
            jak w kazdej metropoli jest zmienna,z miesiaca na miesiac sa inne na topie
            pozatym de degustibus non est disputandum,musisz sama sobie znalezc ulubione
            miejsce,ja rekomenduje jazzowe lokaliki w camdon.
            Milego pobytu.
          • Gość: mors Re: Życie nocne LOndynu IP: 198.36.86.* 20.08.05, 12:44
            czesc
            ceny w londynie sa takze zroznicowane,centrum drorzsze od saborbonow.W 1
            strefie piwo okolo 4-5 funtow kieliszek wodki mniej wiecej tak samo,drinki w
            kategori 8-12 funciakow ale jak wszedzie sa tez tansze opcje.popularnosc lokali
            jak w kazdej metropoli jest zmienna,z miesiaca na miesiac sa inne na topie
            pozatym de degustibus non est disputandum,musisz sama sobie znalezc ulubione
            miejsce,ja rekomenduje jazzowe lokaliki w camdon.Przyzwoity obiad w pozadnej
            restauracji ok.25-30f.
            Milego pobytu.
            • anna409 Re: Życie nocne LOndynu 20.08.05, 21:23
              DZiękuję bardzo za odpowiedź, i to w dodatku podwójną;)
              • Gość: sumire Re: Życie nocne LOndynu IP: *.zagorze.net.pl 21.08.05, 16:26
                Można też kupić na miejscu "Time Out", wydanie o klubach i barach (uprzedzam, ma to kilkaset stron).
                Generalnie rzecz biorąc, ceny w Londynie są wysokie nawet dla Angoli, więc za dużo się człowiek nie naimprezuje - zwłaszcza jeśli przyjdzie mu wracać do hotelu taksówką :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka