Gość: bałutnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 01:17 szukam kwatery w Koloni na wielkanoc dla 2-ch osób..może ktos pomoże Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: Kolonia - tanie spanie ! 12.02.06, 17:11 Co rozumiesz przez słowo "tanie" ? Jeśli macie extra kilkadziesiąt euro to polecam gorąco Ibis przy samiutkiej Katedrze (dokładnie kilkadziesiąt metrów do Katedry, jak się wychylić z okna, to ją widać) przy dworcu kolejowym (bez obaw, budynek wyciszony i nie słychać pociągów). Nocowałam tam chyba w 2000 jedną co prawda noc, wtedy cena była 100 DM. pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rth Re: Kolonia - tanie spanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:50 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=13509 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=13300 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=6395 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=10968 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=8692 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=12452 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=6504 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=8960 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=5442 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=10166 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=8785 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=10637 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=14781 reservations.bookhostels.com/migracja.pl/hostel.php?HostelNumber=9314 wszystkie z Kolonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: Kolonia - tanie spanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:59 107 hoteli w Kolonii na www.hotelowerezerwacje.pl. Znajdziesz coś na pewno.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Kolonia - tanie spanie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:35 Lecę do Kolonii liniami Germanwings. Proszę o podanie, jak najlepiej dostać się z lotniska do centrum i jaki w miarę przyzwoity, a tani hotel wybrać. Ja wiem, że można samemu coś poszukać, ale wolałabym sprawdzony przez Was. Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Kolonia - tanie spanie ! 16.02.06, 14:46 Gość portalu: turystka napisał(a): > Lecę do Kolonii liniami Germanwings. Proszę o podanie, jak najlepiej dostać > się z lotniska do centrum i jaki w miarę przyzwoity, a tani hotel wybrać. Ja > wiem, że można samemu coś poszukać, ale wolałabym sprawdzony przez Was. Zobacz, czy nie da się zarezerwować czegoś właśnie ze strony Germanwings. Ja w październiku dostałem od nich cenę 48 eur (bez śniadania) na **** hotel stosunkowo niedaleko centrum. Daje się jakoś w sprawnie dojechać do centrum systemem autobus+tramwaj z 1 przesiadką.Cały rozkład komunikacji masz na stronie www.colognebonnairport.com Taksówka z lotniska do centrum to koszt ok. 35 eur niestety. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
major_bien Re: Kolonia - tanie spanie ! 17.02.06, 09:15 Pociagiem z lotniska, do dworca głównego w samym centrum, obok katedry. Sprawdzony hotel to Loewenbrau, obok Fischmarktu a cena ze śniadaniem 50parę Euro za dwójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
norm.alka Re: Kolonia - tanie spanie ! 17.02.06, 19:37 Dziękuję za informacje. Proszę o jeszcze jedną podpowiedź - czy lepiej wybrać się do Stuttgartu czy do Kolonii? Lubię spacerować i po prostu chciałabym zwiedzić "kawałeczek" Niemiec. Dostałam w prezencie bilety w obie strony. I mogę wybrać Hamburg, Stuttgart lub Kolonię. Odpowiedz Link Zgłoś
major_bien Re: Kolonia - tanie spanie ! 17.02.06, 23:48 Żeby się nie powtarzac - odopiwedzi na forum Niemcy turystycznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś