Gość: Grzegorz IP: *.telpol.net.pl 11.12.06, 18:39 Odwiedziłem kiermasz adwentowy, jedynym mankamentem były duże tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liloom weekend w wiedniu 14.12.06, 09:33 a na ktorym byles? przed ratuszem? co ci sie podobalo, a co nie, opowiedz innym, ja juz obiektywna nie jestem..;) w ostatni weekend byly chyba straszne tlumy rzeczywiscie, bo dluzszy weekend tu w wiedniu (nie wiem jak w polsce), ring byl zapchany w sobote wieczorem straszliwie...(autobusy turystyczne blokowaly ile wlezie) - byles wtedy wlasnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: weekend w wiedniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 09:13 Byłem 9-10.XII.2006. Rzeczywiście tłumy były duże. Odwiedziłem kilka jarmarków. Oczywicie ratuszowy również. Korki nie dały mi w kość, bo auto zostawiłem na parkingu i poruszałem się metrem. Szkoda, że nie było śniegu, a miast pięknie przystrojone. DO tego wszystkiego gorące kasztany i chce się żyć... Mam plany wrócić późnią wiosną, choćby po to, żeby zobaczyć zielone ogrody Schoenbrunn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Właśnie wróciłem z weekendu w Wiedniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 02:31 O tym kirmaszu mówisz? www.miastaeuropy.pl/imprezy-kulturalne/jarmarki-kiermasze-swiateczne-austria-wieden-karyntia-tyrol-3.html Mógłyś coś więcej na jego temat napisac - jest tak jak pisze w tym atykule? Odpowiedz Link Zgłoś