Dodaj do ulubionych

Właśnie wróciłem z weekendu w Wiedniu.

IP: *.telpol.net.pl 11.12.06, 18:39
Odwiedziłem kiermasz adwentowy, jedynym mankamentem były duże tłumy.
Obserwuj wątek
    • tralalumpek ale... 11.12.06, 22:07
      ...co z tego?
      • liloom weekend w wiedniu 14.12.06, 09:33
        a na ktorym byles? przed ratuszem?
        co ci sie podobalo, a co nie, opowiedz innym, ja juz obiektywna nie jestem..;)
        w ostatni weekend byly chyba straszne tlumy rzeczywiscie, bo dluzszy weekend tu
        w wiedniu (nie wiem jak w polsce), ring byl zapchany w sobote wieczorem
        straszliwie...(autobusy turystyczne blokowaly ile wlezie) - byles wtedy wlasnie?
        • Gość: Grzegorz Re: weekend w wiedniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 09:13
          Byłem 9-10.XII.2006. Rzeczywiście tłumy były duże. Odwiedziłem kilka jarmarków.
          Oczywicie ratuszowy również. Korki nie dały mi w kość, bo auto zostawiłem na
          parkingu i poruszałem się metrem. Szkoda, że nie było śniegu, a miast pięknie
          przystrojone. DO tego wszystkiego gorące kasztany i chce się żyć... Mam plany
          wrócić późnią wiosną, choćby po to, żeby zobaczyć zielone ogrody Schoenbrunn.
    • Gość: Arek Re: Właśnie wróciłem z weekendu w Wiedniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 02:31
      O tym kirmaszu mówisz?

www.miastaeuropy.pl/imprezy-kulturalne/jarmarki-kiermasze-swiateczne-austria-wieden-karyntia-tyrol-3.html
      Mógłyś coś więcej na jego temat napisac - jest tak jak pisze w tym atykule?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka