Gość: melanogaster IP: *.krynica.net.pl / 192.168.2.* 01.08.03, 16:27 czy warto jechać na tamtejsze kapielisko??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bah7 Re: Słowacja- Spiśska Nova Ves... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 16:52 Gość portalu: melanogaster napisał(a): > czy warto jechać na tamtejsze kapielisko??? Witaj teraz tu ! Kąpielisko - jak na załączonych wcześniej fotkach - nic nadzwyczajnego, a jak przyjedzie akurat polska kolonia, to robi się tłok (córce rozbili nos)... Obok jest jeszcze kryta pływalnia... W śp. Czechosłowacji budowano takie kąpieliska w każdej mieścinie, tak jak u nas..., no te ważniejsze budowle... Ale naprawdę ciekawie jest w okolicach, np. Słowacki Raj itd. Ale to inny temat... Pozdrawiam Miłą Kobietkę ! bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melanogaster Re: Słowacja- Spiśska Nova Ves... IP: *.krynica.net.pl / 192.168.2.* 01.08.03, 21:29 No tak tearz mam pełny obraz sytuacji... zależy mi na jakimś przyjmenym niezbyt tłocznym kapielisku- niedaleko mojej rodzinnej Krynicy. zaliczyłam Piestany, rajce, teplice, besenova, vrbov i nadal poszukuje.... Bardzo dziękuje za informacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Słowacja- Spiśska Nova Ves... IP: ProteriansZgNet:* 01.08.03, 22:17 Gość portalu: melanogaster napisał(a): > No tak tearz mam pełny obraz sytuacji... zależy mi na jakimś przyjmenym > niezbyt tłocznym kapielisku- niedaleko mojej rodzinnej Krynicy. zaliczyłam > Piestany, rajce, teplice, besenova, vrbov i nadal poszukuje.... Kobietko ! Trzeba było tak od razu... ;-))) Choć dopiero co niedawno pisałem, które kąpieliska poleca Ambasada Słowacji... : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=194&w=7190693&a=7204276 A tu masz ich jeszcze więcej... : www.skonline.sk/kupele.html Pozdrawiam bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melanogaster Re: Słowacja- Spiśska Nova Ves... IP: *.krynica.net.pl / 192.168.2.* 03.08.03, 23:17 Zaimponowałeś mi swoja wiedza na temat kraju zza miedzy... zadradź mi tajmniece: czy Twój zawód jest jakos związany z tym krajem???? ciekawość pierwszy stopien do piekła, a ponoć w piekle sa tylko kobiety.... pozdrwaiam i dziekuje raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Słowacja - Spiśska Nova Ves... IP: ProteriansZgNet:* 04.08.03, 00:56 Gość portalu: melanogaster napisał(a): > Zaimponowałeś mi swoja wiedza na temat kraju zza miedzy... zadradź mi > tajmniece: czy Twój zawód jest jakos związany z tym krajem???? Kobietko Miła :D Nie. Ale... Słowacja to przecież najbliższy nam kraj pod bardzo wieloma względami... I turystyczny raj... Ze Słowackim Rajem na czele !... Więc byłem tam wielokroć... Nie masz już więcej pytań ?... Pozdrawiam serdecznie bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melanogaster Re: Słowacja - Spiśska Nova Ves... IP: *.krynica.net.pl / 192.168.2.* 04.08.03, 17:29 Moja ciekawość została zaspokojona! Chyba ze ajkis kolejny pomysł wylęgnie sięw mojej malutkiej kobiecej główce;) jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam ciepło( choć to własciwie zbyteczne, gdyz za oknem żar leje się z nieba:) ) melanogaster Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz2ras Re: Słowacja - Spiśska Nova Ves... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 12:01 ... a dla tych co chcą więcej wiedzieć o Słowacji (baseny, Tatry, Sł. Raj ...), zapraszam na stronę: www.dogory.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś