kamcias_sz 04.08.03, 14:04 Interesuja mnie ceny kapielisk termalnych w Budapeszcie. Przede wszystkim Gellert i Rudas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariel23 Re: kąpieliska termalne 07.08.03, 11:29 Mnie tez interesuja, wiec podciagam ten watek. Sprobuje tez poszukac czego w internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyn Re: kąpieliska termalne IP: 80.244.140.* 11.08.03, 21:51 mnie tez bo zxa tydzien jade... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacky Re: kąpieliska termalne IP: *.bze.com.pl 11.08.03, 23:44 Polecam strony: www.hungaria.fusion-kmb.pl/wegry/modules.php?name=News&file=article&sid=99 oraz www.budapeszt.infinity.waw.pl Zycze milego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_la Re: kąpieliska termalne IP: *.hydroprojekt.com.pl 12.08.03, 09:48 Ja byłam na Węgrzech rodzinnie w drugiej połowie lipca. Fantastyczny wyjazd - bardzo nam się podobało. Noclegi załatwialiśmy przez biuro Herkuless Express - łatwo go znaleźć w internecie. Proponuję wejść na stronę tego biura lub tam zadzwonić. Pan Józef, który zajmuje Węgrami wie o nich wszystko lub prawie wszystko. Myślę, że dysponuje i takimi informacjami lub iedzą o źródle ich uzyskania. ej Odpowiedz Link Zgłoś