Dodaj do ulubionych

SŁOWACJA- GORĄCE ŹRÓDŁA

IP: *.jozefka.net 01.10.03, 14:14
hej, witam wszystkich.Mam pytanko odnośnie gorących źródeł na Słowacji.
Interesują mnie namiary ( telefony na kwatery w okolicy) no i ceny. Ciekawa
jestem czy ktoś z Was tam był i jakie macie wrażenia? Przyznam że chodzi mi o
pobyt zimą a konkretnie na Sylwestra, czy naprawdę można siedzieć w takim
ciepłym źródełku gdy wszedzie obok śnieg i mróz i przeżyc?:-)))
Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • gph Re: SŁOWACJA- GORĄCE ŹRÓDŁA 02.10.03, 10:33
      schodziłem kiedyś z gór (notabene dzień przed sylwestrem właśnie) mróz był
      trzaskający, zmięci byliśmy okrutnie i fakt faktem, widzieliśmy golców
      moczących się w kłębach pary.
      a dodatkowo rzeka przez pareset metrów poniżej parowała. tak że możliwe to jest
      jaknajbardziej.
      były to okolice Orawicy bodajże. ale namiarów nie mam, bo spaliśmy gdzie
      indziej.
      • Gość: lm Re: SŁOWACJA- GORĄCE ŹRÓDŁA IP: *.rzesa.rzeszow.pl 09.10.03, 19:01
        Basen termalny jest faktycznie w Orawicy ale nie wiem jak tam jest w zimie.
        Polecam poszukać na stronie www.hej.pl
        • hepik1 Re: SŁOWACJA- GORĄCE ŹRÓDŁA 17.10.03, 06:29
          Orawica ma swoją stronę www.Z cenami włącznie.Poszukać.Również na tym forum
          były namiary.
    • Gość: Juzwa Re: SŁOWACJA- GORĄCE ŹRÓDŁA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 12:17
      Witam...
      Jeżeli mam cokolwiek polecic to na pewno miejscowość Liptovski Mikulasz.Jest
      tam cudowny, swietny i wogole cool Park Wodny "Tatralandia".Byłem tam własnie w
      tamtym tygodniu.Jest to dość pokaźne, mimo tego że otwarte dopiero w tym roku.
      Cały czas w rozbudowie.Płaciłem za wstęp 150 koron słowackich.Jest co robić,
      duzo ludzi.Woda około 32-36 stopni.Tanie i dobre jedzonko.Miło, ładnie, czysto
      i przyjemnie. Perkin porządnie strzezony i ciekawostka! Darmowy.../niestety pod
      tym względem jesteśmy daleko do tyłu/.Kibelki czyściutkie i nie siedzi tam
      nigdzie namolna babcia klozetow żądająca za 15 cm papieru toaletowego np 2
      złote! Tak wogóle to naprawde warto.Jechałem przez granice na korbielowie. I
      chyba tyle bo bym musiał pisać i pisać.
      Na razie i miłego pobytu. Aha.ten Park jest czynny CAŁY ROK
      • Gość: Juzwa Re: SŁOWACJA- GORĄCE ŹRÓDŁA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 12:19
        Jesli jakieś inne pytania to w miare mozliwości jestem na juzwa@wp.pl
        • hepik1 Re: SŁOWACJA- GORĄCE ŹRÓDŁA 20.10.03, 20:14
          Też jest strona www.tatralandia.sk w języku polskim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka