Dodaj do ulubionych

Pyt - z kim na Sylwestra?

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.09, 07:18
Witam!
Jako, że jesień w pełni, to i Sylwester blisko. Pytanie mje - czy macie jakieś
sprawdzone z oporzedniego roku (lub poprzednich lat) biuro, organizujące w
miare tanie (choc cena dla mnie to nie wszystko) studenckie wyjazdy
sylwestrowe - góry, oczywiście, Polska lub Czechy lub Słowacja.
Proszę o jakies opinie, strony www itp.

dzięki z góry - Mirek
Obserwuj wątek
    • pawel_szar z kim na Sylwestra? - Nie jedź z OIS-em !!! 12.10.09, 09:36
      No to może odpowiem z kim NIE JECHAĆ - to biuro OIS z warszawki (czasami
      rozszyfrowywane jako Oszustwo i Ściama lub Oddajcie - kasę w domyśle i
      Sp****cie). Na rynku oraz w necie funkcjonuje także pod drugą nazwą GOFUN.
      Tu masz kilka linków po ubiegłorocznym sylwetsrze - słowem : NIE JEDŹ z OIS, bo
      będziesz miał kłopoty.... Smutne, ale prawdziwe....

forum.gazeta.pl/forum/w,19,73916139,73916139,Wyjazd_z_OIS_pl_chaos_i_fatalna_organizacja_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,19,98987967,98987967,OIS_Oszustwo_i_Sciema.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,19,89237876,89237876,Ois_sylwester_2008_2009_Koszyce.html
      To tak tylko z tego forum, poszukaj też an innych, myślę, że opienie będą w
      olbrzymiej większości podobne!

Paweł
      • Gość: Krzysiek Re: z kim na Sylwestra? - Nie jedź z OIS-em !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.09, 18:16
        OIS zajmował się też latem organizacją wyjazdów "plażowych" na południe Europy -
        rzuć okiem na poniższe linki, pokazujące, że wpadka nie była przypadkiem, tylko
        oni tak działają ciągle. Aż się dziwię, że po ubiegłym sylwestrze byli jeszcze
        chętni na wyjazd z tym "biurem" latem :(

forum.gazeta.pl/forum/w,19,89282536,89282536,antybiuro_OIS.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,19,89310050,89310050,OIS_wlochy_rzym_san_marino_wenecja_fiuggi.html
      • Gość: Mirek Re: z kim na Sylwestra? - Nie jedź z OIS-em !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.10.09, 08:30
        OK, dzięki za info, z kim nie jechać. A macie może jakieś opinie - z kim
        POJECHAĆ (poza podesłanym Arionem)? Ofert jest sporo, część od normalnych biur
        podróży, część od organizacji , klubów studenckich, turystycznych itp. Gdyby
        ktoś cos mógł podesłac, to czekam!

Mirek
      • barbara.kw Re: z kim na Sylwestra? - Nie jedź z OIS-em !!! 04.11.09, 07:42
        Potwierdzam!! Niestety, nasze ubiegłoroczne wrażenia z OiSu są takie, że juz
        nigdy z tym biurem nie pojadę, a i najgorszym wrogom nie polecę... Ludzie, skoro
        zapisy na kolejnego Sylwka w toku - openujcie się i wybierzcie wszystkich poza
        biurem OIS. Nie chcę tu pisac, czy to oszuści, czy naciagacze - nie wiem. Ale na
        pewno znają się (jak to warszawka) na wszystkim poza dobrą organizacją....
    • j_55 Re: Pyt - z kim na Sylwestra? 12.10.09, 13:54
      Biuro Podróży ARION ma kilka fajnych ofert :

www.arion.pl/offer_1231_1086.html
      www.arion.pl/offer_1233_1086.html
      www.arion.pl/offer_1232_1086.html
      www.arion.pl/offer_1234_1086.html
      www.arion.pl/offer_1229_1086.html
      Ciekawe oferty, mają swoje autokary i jeżdżą punktualnie

pozdrawiam

jacek
      • Gość: ETBP Re: Pyt - z kim na Sylwestra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 14:48
        Almatur też się w tamtym roku dobrze sprawdził :)
        • Gość: Mariusz Re: Pyt - z kim na Sylwestra? IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.09, 17:24
          Cześć rok temu byłem ze swoją narzeczoną na Sylwku w Paryżu. Powiem
          szczerze był to niezwykle romantyczny wyjazd. Tęskno mi za tamtymi
          chwilami. Ofertę wyjazdu znalazłem
          www.traveliada.pl/index.php?option=com_oferty&d=2&k=37&r=13
          a w tym roku też chcę pojechać a widzę, że mają oferty z Wiednia,
          Pragi i innych stolic europejskich na
          www.traveliada.pl/index.php?option=com_oferty&sort=cena&&d=2&r=13
          • Gość: Asia Re: Pyt - z kim na Sylwestra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.09, 00:02
            Czy sa jakieś inne ciekawe oferty ?
            • Gość: Martyna Re: Pyt - z kim na Sylwestra? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.09, 07:33
              Ja mogę Ci śmiało polecić biuro Viator (www.viator.pl) z którym to biurem
              byliśmy rok temu ze znajomymi na Słowacji, dokładnie z Bardiowie na wschodzie
              kraju. Nie ukrywam- warunki były raczej studenckie, ale też cena studencka. Do
              innych spraw : autokar, pilot itp też zastrzeżeń nie mieliśmy :)

Martyna
              • Gość: boom Re: Pyt - z kim na Sylwestra? IP: *.icpnet.pl 11.11.09, 17:31
                Ja też bylem z Viatorem na sylwestrze 2 lata temu. Luksusów nie było ale na tyle nam się spodobało, ze skorzystaliśmy z usług tego biura i wykupilismy u nich letnie plażowanie- znowu nie zawiedli. Także teraz już po raz 3 jedziemy z nimi, tym razem na sylwka do Zuberca. Moje dotychczasowe wrażenia z podróży z Viatorem mógłbym streścić jako wyjazdy ekonomiczne za niską cenę ale bez ściemy( pokazują fotki i warunki takie jakie są-a nie piękne fotki z photoshopu a na miejscu pożal się Boże) i jak na te pieniążki pełen wypas.
    • Gość: Stan Re: Pyt - z kim na Sylwestra? IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.09, 23:13
      witam, ja również tak jak mój przedmówca byłem na Sylwku z
      www.traveliada.pl to konsultanci z tego portalu dobrali mi wymarzony
      wyjazd.
      • Gość: Piotr Re: Pyt - z kim na Sylwestra? IP: 94.254.218.* 31.10.09, 23:42
        Jeżeli szukasz studenckiego wyjazdu i dobrej zabawy za mała kasę to
        jedź z nimi www.turystyka.mojlondyn.pl bawimy sie tym razem w
        Zilinie Moi znajomi byli w zeszłym roku z tą firmą w Ruzoberoku tyle
        że w super hotelu My preferujemy studenckie wyjazdy za studenckie
        pieniązki haha AGH - i Kraków górą
      • Gość: Awruk Anabej Spamer zawszony pod kolejnym nickiem - kosz IP: 76.73.1.* 01.11.09, 11:12
        wal sie
        • Gość: Arek Re: Spamer zawszony pod kolejnym nickiem - kosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 07:55
          zapraszam na turystykastudencka.pl <
          • Gość: Paweł www.turystyka.mojlondyn.pl Sylwester IP: *.ds10.agh.edu.pl 03.11.09, 18:36
            Jedziemy z nimi na Slowacje licze ze bedzie swietna zabawa i duzo
            sniegu :) do zobaczenia
            • Gość: Krzyśko Re: www.turystyka.mojlondyn.pl Sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.10, 20:26
              Nasza ekipa jedzie w tym roku raz jeszcze z firmą Mój Londyn z Krakowa tym razem na Słowacje www.turystyka.mojlondyn.pl/sylwester/2010/hradok.php myślę że i tym razem zabawa będzie na medal, iby tylko śniegu nie zabrakło ..:) POzdrawiam i do zobaczenia na sytokach Krzysko
              • Gość: Anita Re: www.turystyka.mojlondyn.pl Sylwester IP: 46.112.183.* 19.11.10, 21:45
                Znam to biuro wybieram sie z nimi na słowacje do hotelu 3* www.turystyka.mojlondyn.pl/sylwester/2010/dolny_kubin.php
    • Gość: marek Re: Pyt - z kim na Sylwestra? IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.09, 09:15
      Rok temu byłem z takim biurem Travel Shop kolo Karpacza, fajne
      towarzystwo, cena taniocha, w tym roku niestety ze wzgledow osobistych
      nie jedziemy, ale polecam dla studentów w sam raz.
      ich strona to bodajże travelshop.com.pl
    • Gość: marcello Re: Pyt - z kim na Sylwestra? IP: *.multi-play.net.pl 20.11.10, 23:09
      zerknij tutaj - sylwester - mają naprawdę sporo i w dodatku fajne oferty sylwestrowe krajowe i zagraniczne - ja jak tak zerknąłem to maja naprawdę niezłe niektóre oferty sylwestrowe - po za tym maja niezłe rozeznanie wśród organizatorów - firma nazywa się EcoTravel mają taki portal turystyczny zresztą nie tylko sylwestra mają bo i obozy czy kolonie, o i wczasy aktualne też mają na najbliższe wakacje :) Pozdrawiam!
    • logostour1 Re: Pyt - z kim na Sylwestra? 23.11.10, 12:45
      Witamy,

My też mamy w swojej ofercie krótkie wyjazdy do europejskich stolic na Sylwestra - między innymi w Wenecji, Paryżu i Budapeszcie, ale też zupełnie nietypowe, czyli w Laponii. Poza tym oferujemy dłuższe wycieczki objazdowe dla tych, którzy na przełomie roku chcą odbyć zimowy urlop. W razie pytań lub wątpliwości zapraszamy na naszą stronę na portalu facebook - www.facebook.com/LogosTour Jest tam wiele osób, które już z nami podróżowały i bardzo chętnie udzielą wszelkich niezbędnych informacji. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: www.logostour.pl/

Pozdrawiamy serdecznie i już teraz życzymy szampańskiej zabawy podczas Sylwestra
      Biuro Turystyki ZNP LogosTour | e-mail: opinie@logostour.pl |
      • emberro Re: Pyt - z kim na Sylwestra? 24.11.10, 10:12
        alfatrave.eu i topodpoczynek.eu Będę je polecał zawsze i wszędzie! Pewnie dlatego, że dowieźli mnie bezpiecznie w obie strony i spałem w hotelu bez rzadnych "cyrków"
        Ode mnie duże 5 dla nich!
    • Gość: Karolina Re: Pyt - z kim na Sylwestra? IP: *.182.130.7.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.11.10, 13:30
      Za wcale nie takie duże pieniądze można jechać na wycieczkę sylwestrową do Rzymu z itaką. Cała wyprawa trwa sześć dni, wylot jest 29 grudnia więc jeszcze trochę czasu na zastanowienie zostało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka