Dodaj do ulubionych

TRIADA - prosze o opinie

IP: *.icpnet.pl 25.01.04, 18:05
Prosze wszystkich o opinie na temat biura podrozy TRIADA. Zastanawiam sie nad
ich oferta, ale nigdy jeszcze nie korzystalam z ich uslug. Dziekuje i
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: infor Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 18:57
      Lepiej nie próbuj. Niebawem to samo co z El Greco
      • Gość: ws Re: TRIADA - prosze o opinie IP: 212.160.106.* 26.01.04, 10:32
        Przecież to bogata firma-nie można ich porównywać z kimkolwiek.Ponad 6 BANIEK
        kapitalu zakladowego. Z tego co wiem to nawet TUI-POLSKA ma mniejszy ...Po co
        siejesz zamęt? PALANCIE
        • mindzia Re: TRIADA - prosze o opinie 29.01.04, 13:52
          Gość portalu: ws napisał(a):

> Przecież to bogata firma-nie można ich porównywać z kimkolwiek.Ponad 6 BANIEK
          > kapitalu zakladowego. Z tego co wiem to nawet TUI-POLSKA ma mniejszy ...Po co
          > siejesz zamęt? PALANCIE

oooooo!
          Widzę, że znów zmieniłeś nicka. Chwała Ci za to, że dbasz o dobre imię swojego
          pracodawcy, ale to forum nie służy reklamie !!!!
          I moze troszkę więcej kultury, bo Twoje wypowiedzi również świadczą o Triadzie.
    • lahliq Re: TRIADA - prosze o opinie 26.01.04, 14:31
      Jesień 2003 - 2 tygodnie w Egipcie.
      Całość - bez zarzutu.
      Piloci podczas zwiedzania ok (zalezy na którego się trafi, niektórzy już lekko
      znudzeni, niektórzy nadal opowiadaja z pasją :)).
      Rezydenci - nie słyszałam by ktoś narzekał, sama miałam z nimi kontakt tylko
      przy powitaniu i pożegnaniu.
      Były ze mną osoby, które Triadę wybrały po raz trzeci, nadal zadowolone. Ja o
      nich w tym roku równiez myślę.
      Pzdr.

PS
      Zanim wyjechałam z miesiąc spędziłam szukając wszystkich opinii - trzy rózne
      rodzaje (po równo): super, tragicznie, lub tak sobie. ;) W rezultacie nie
      wyciągnęłam żadnych wniosków. ;)
    • Gość: Kaktus Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 22:31
      Byłem z Triadą w Egipcie...i nie nadziałem się :-))) Organizacyjnie na medal, i
      oby tak dalej ;-)
      reszta tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=8483115&a=8483115
    • mindzia Re: TRIADA - prosze o opinie 29.01.04, 13:46
      Tutaj znajdziesz sporo opinii na ich temat.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=9914676
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=6846935
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=10174483
      Sam(a) podejmiesz decyzję. W każdym razie ja ich nigdy w zyciu nikomu nie
      polecę, bo już sie na nich "przejechałam" w Grecji.

Pozdrawiam
      mindzia
      Gość portalu: kamysz napisał(a):

> Prosze wszystkich o opinie na temat biura podrozy TRIADA. Zastanawiam sie nad
      > ich oferta, ale nigdy jeszcze nie korzystalam z ich uslug. Dziekuje i
      > pozdrawiam.
      • Gość: pazdzioch Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.chello.pl 29.01.04, 21:44
        Cześć,to jednak nie jest cała prawda.Triada to tanie biuro,ich wycieczki
        są /były bo kilka lat temu jeżdziłem z nimi/oszczędne w środkach ale mają
        bogaty program,np.Paryż - jakieś 22godz.jazdy non stop,program bogaty.
        Niewiem może z wiekiem stałem się bardziej leniwy a może mam bardziej zasobną
        kieszeń i wymagania wiekrze fakt że ich oferta teraz mi nie odpowiada.
        Zreszta trudno znaleść ofertę zwiedzania Europy bez maratonu komunikacyjnego.
        Pozdr.-)
        • Gość: pazdzioch Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.chello.pl 29.01.04, 21:52
          To znowu ja.Byłem z SDS HOLIDEY przed jego upadkiem byłem
          zachwycony,tanio,wspaniale miejsca noclegowe,jedzenie palce lizać.To były
          wczasy stacjonarne.
          Badz mądry i poleć_dobre_ biuro!!!!!!!!!!!!
          Pozdr.-)
          • Gość: cigi Re: TRIADA - prosze o opinie IP: 212.160.106.* 30.01.04, 09:33
            SDS bylo tanie i wszystko rewelacyjne -dlatego padło,kazda usługa ma swoją
            wartość i niestety mało kto to rozumie.Wiekszość kupuje najtańszą oferte a chce
            mieć standart tej najdroższej no i potem są żale.Ważne jest to aby być w 100 %
            świadomym co sie kupuje (w zasadzie wystarczy dokładnie zapoznać sie z
            katalogie,powtarzam DOKŁADNIE)Założe sie ,że ta mindzia-pindzia czy jak jej tam
            co wszedzie tak nadaje na TRIADE to jest jeden(jedna) z tych niskobudzetowych
            klientów,którzy psują nastrój innym wycieczkowiczom.
            Ostatnio jak leciałem do HURGADY ludzie kłócili sie o pierduły(chodziło kto z
            kim chce siedzieć o kto z kim nie w samolocie)jeszcze przed odprawą...Przecież
            ci ludzie jechali na urlop a oni darli sie na wszystkich:pracownika biura
            TRIADY,Lot-u,lotniska no iwszyscy byli przez tych turystów zwalniani z pracy.A
            przecież samolot nie zgumy -ilu pasażerów tyle foteli..KOSZMAR.
            ad.biur-każde biuro ma wpadki -stawiać jednak trzeba na tych ,którzy wysyłają
            dużo no i oczywiście działają na rynku od lat.czyli np TUI,NECkerman,TRIADA(bo
            działa już 13 lat i wysyła najwiecej turystów z polski)Rainbow,Sigma Travel
            (działają dużej chyba 2 lata niż TRIADA) RESZTA WON
            Zwróćcie uwage ,że biura które padły działały krótko :ALPINA -4 lata,Big BLUE -
            5 lat,AS-1 rok ,EL GRECO rok itp....Wnioski nasuwają sie same...
            pozdrawiam
            • Gość: pazdzioch Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.chello.pl 30.01.04, 13:55
              Zgadzam się z opinią że na urlop nie jedzie się za karę!I ważna jest gradacja
              prioritetów/a może inaczej/,lat samolotem to tylko 2-3 godz.i niema o co
              kruszyć kopii.Dlatego mówie - uśmiechnij się,jutro będzi za póżno!
              Pozdr.
            • mindzia Re: TRIADA - prosze o opinie 30.01.04, 17:06
              Gość portalu: cigi napisał(a):

> SDS bylo tanie i wszystko rewelacyjne -dlatego padło,kazda usługa ma swoją
              > wartość i niestety mało kto to rozumie.Wiekszość kupuje najtańszą oferte a
              chce
              >
              > mieć standart tej najdroższej no i potem są żale.Ważne jest to aby być w 100
              %
              > świadomym co sie kupuje (w zasadzie wystarczy dokładnie zapoznać sie z
              > katalogie,powtarzam DOKŁADNIE)Założe sie ,że ta mindzia-pindzia czy jak jej
              tam
              >
              > co wszedzie tak nadaje na TRIADE to jest jeden(jedna) z tych niskobudzetowych
              > klientów,którzy psują nastrój innym wycieczkowiczom.
              > Ostatnio jak leciałem do HURGADY ludzie kłócili sie o pierduły(chodziło kto z
              > kim chce siedzieć o kto z kim nie w samolocie)jeszcze przed
              odprawą...Przecież
              > ci ludzie jechali na urlop a oni darli sie na wszystkich:pracownika biura
              > TRIADY,Lot-u,lotniska no iwszyscy byli przez tych turystów zwalniani z
              pracy.A
              >
              > przecież samolot nie zgumy -ilu pasażerów tyle foteli..KOSZMAR.
              > ad.biur-każde biuro ma wpadki -stawiać jednak trzeba na tych ,którzy wysyłają
              > dużo no i oczywiście działają na rynku od lat.czyli np TUI,NECkerman,TRIADA
              (bo
              > działa już 13 lat i wysyła najwiecej turystów z polski)Rainbow,Sigma Travel
              > (działają dużej chyba 2 lata niż TRIADA) RESZTA WON
              > Zwróćcie uwage ,że biura które padły działały krótko :ALPINA -4 lata,Big
              BLUE -
              > 5 lat,AS-1 rok ,EL GRECO rok itp....Wnioski nasuwają sie same...
              > pozdrawiam

Ooooooooooooooo! znów zmieniłeś nicka!!! Nizły jesteś z tym wymyślaniem nowych
              nicków.
              Widzę, że wciąż zaciekle bronisz swojego pracodawcy - nie zawahałes się nawet
              mnie obrazić!!! A to znów nie świadczy dobrze o Tobie i TRIADZIE.
              Ciekawe ile czasu musi upłynąć zanim dorośniesz i to zrozumiesz.

Wyobraź sobie, ze większość osób, którzy wypowiadają się na forum Triady to Ci
              co byli z tym biurem lub chcą z nim pojechać na urlop.
              Piszemy o swoich przeżyciach i czy Ci się to podoba czy nie - pisac będziemy
              dalej. A prawda w oczy kole !!!

Nie wiem na jakiej podstawie twierdzsz, że jestem "niskobużetowym klientem" -
              chyba, że stosujesz zasadę "Sądzę Ciebie według siebie".
              Nie mam najmniejszego zamiaru wyłuszczać Ci po raz kolejny jakie wpady
              zaliczyła Triada w Grecji, bo zapewne dobrze wiesz z jakimi skargami codzinnie
              dzwonią do Ciebie niezadowoleni klienci.
              Wiesz jaką zasadę stosuję w życiu? Zawsze potrzafię się przyznać do swoich
              błędów. Czego Tobie, jako pracownikowi Triady życzę.

Zaręczam Cie, że wtedy nie będizesz musiał ciągle zmieniać nicków by tak
              zaciekle bronić dobrego imienia firmy. A praca stanie się o wiele
              przyjemniejsza. Proponuję aby taką zasade stosowali u Was wszyscy pracownicy -
              łącznie z rezydentami i sprzedawcami.

Pozdrawiam
              • Gość: CIGI Re: TRIADA - prosze o opinie IP: 212.160.106.* 30.01.04, 18:31
                Pozdrawiam Cie serdecznie ...Wyznajesz jakąs spiskową teorie (podobnie zresztą
                jak bracia Kaczyńscy)Nie wiem dziewczynko kto pisze inny z naszej firmy,dla
                Twojej informacji (o ile Twoja wyobrażnia da z tym radę ) w naszej firmie
                pracuje pod jednym ip pracuje ponad 200 os na terenie calego kraju.Jeżeli ktoś
                Cię wcześniej obraził serdecznie przepraszam. Wyraziłem swoją opinie i to
                wszystko i ty nie musisz sie z tym zgadzać...Dla Twojej info -jak Sherlocku
                Holmsie zauważyłaś jestem z Triady i wcale sie z Tym nie kryje ani nie
                kryłem ,bo można sie przecież zalogować bez ip,ale po to pisze ja i tylko w
                swoim imieniu bez zbędnego ukrywania sie ...Ale ty czujesz podstęp...Sorry ,ale
                troszkę jesteś "zmęczona" i nie zamieżam ustalać kto i kiedy z Tobą
                korespondował .Natomiast dobrze chyba to świadczy ,że sie nie ukrywa tylko pisze
                (o ile Cie nie obraził) co mysli.Tylko ,że Twoje musi być na wierzchu..Jeżeli
                ktokolwiek Ci napisze z tego ip w przyszłości to nie będe napewno ja .I
                postaraj sie to zrozumieć.
                pozdrawiam i udanych wakacji
                cigi
                ps.Grecja sprzedaje sie w tym roku bardzo dobrze .
                • mindzia Re: TRIADA - prosze o opinie 02.02.04, 08:04
                  Gość portalu: CIGI napisał(a):

> Pozdrawiam Cie serdecznie ...Wyznajesz jakąs spiskową teorie (podobnie
                  zresztą
                  > jak bracia Kaczyńscy)Nie wiem dziewczynko kto pisze inny z naszej firmy,dla
                  > Twojej informacji (o ile Twoja wyobrażnia da z tym radę ) w naszej firmie
                  > pracuje pod jednym ip pracuje ponad 200 os na terenie calego kraju.Jeżeli
                  ktoś
                  > Cię wcześniej obraził serdecznie przepraszam. Wyraziłem swoją opinie i to
                  > wszystko i ty nie musisz sie z tym zgadzać...Dla Twojej info -jak Sherlocku
                  > Holmsie zauważyłaś jestem z Triady i wcale sie z Tym nie kryje ani nie
                  > kryłem ,bo można sie przecież zalogować bez ip,ale po to pisze ja i tylko w
                  > swoim imieniu bez zbędnego ukrywania sie ...Ale ty czujesz
                  podstęp...Sorry ,ale
                  >
                  > troszkę jesteś "zmęczona" i nie zamieżam ustalać kto i kiedy z Tobą
                  > korespondował .Natomiast dobrze chyba to świadczy ,że sie nie ukrywa tylko
                  pisz
                  > e
                  > (o ile Cie nie obraził) co mysli.Tylko ,że Twoje musi być na wierzchu..Jeżeli
                  > ktokolwiek Ci napisze z tego ip w przyszłości to nie będe napewno ja .I
                  > postaraj sie to zrozumieć.
                  > pozdrawiam i udanych wakacji
                  > cigi
                  > ps.Grecja sprzedaje sie w tym roku bardzo dobrze .

Swoje zdanie na temat Waszej firmy i ludzi w niej pracujących już wyraziłam
                  więc nie mam zamiaru się powtarzać.
                  Twoją wypowiedź pozostawiam bez komentarza, bo mi po prostu szkoda czasu na
                  takie gadki ..... :-(
              • elinida Re: TRIADA - prosze o opinie 31.01.04, 22:43
                Czesc,
                Mowia na mnie Elinida i od razu powiem, ze nie jestem pracownikiem zadnego
                biura podrozy :) (a jesli kiedys bede mogla byc, to robie od razu uklon w
                strone Triady, poki jeszcze sie trzyma na tym rynku!!!)
                Bylam z Triada juz dwa razy w Grecji i mam nadzieje, ze nie padnie ona - wbrew
                apokaliptycznym wizjom zlych prorokow ;) Bo inaczej, z kim bede latala tanio do
                Grecji, za 1370 zlotych na dwa tygodnie do dobrych apartamentow (ktore znam) w
                samym szczycie sezonu turystycznego do znanej miejcowosci turystycznej na
                Riwierze??? Dodam ze 1165 zlotych na dzien +- dzisiejszy kosztuje sam przelot i
                oplata lotniskowa.
                O Triado kochana!!! (to do tych wszystkich, ktorzy ponoc zmieniają nicki :D)
                trzymaj sie dzielnie i nie padaj, please :D!!! Bo z kim tak tanio polece do
                Grecji!!?????
                Pozostale dwa razy co bylam z Triada w Grecji były udane zupelnie :D Hotele OK!
                Zarcie zjadliwe, a nawet czasem smaczne! Transport OK! a rezydenci - za wiele
                nie mialam z nimi do czynienia, ale tyle co mialam to tez OK! Jak dla mnie to
                wszystko OK! - moze dla tego, ze nie jestem zbyt wymagajaca :D jak za takie
                pieniadze to 2 tygodnie w Raju jak w raju! CMOK! Kochana Triada :D Hehehe -
                zaraz mnie zlinczują przeciwnicy Triady i apokaliptyczni prorocy ;), ale co
                tam :P.
                I to nie jest reklama :) Tylko subiektywna ocena wypadow z Triada - jakby sie
                ktos rzucal ;)
                Pozdrawiam wszytkich milosnikow Grecji i Triade oczywiscie :D
                Eli
                • Gość: Alibabka Re: TRIADA - prosze o opinie IP: 213.241.33.* 02.02.04, 10:10
                  No tak!!!
                  To ja Ci Elinida bardzo zazdroszczę tych udanych urlopow z Triadą ;-) Mnie
                  niestety takie "szczęście" nie spotkało :-(
                  To co ja widziałam w Grecji można określić jednym słowem TRAGEDIA!!! Takie
                  zdanie miało ponad 90% naszego turnusu. Pisałam już o tym w innym watku więc
                  nie chcę się powtarzać.
                  Każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania więc przyjmuję do wiadomości to co
                  napisałaś. Oczywiście nie wierzę w super apartamenty, (za 1370 2 tyg. z
                  przelotem), smaczne jedzenie i "Raj" w szczycie sezonu i to jeszcze na Riwierze
                  Olimpijskiej (!!!) bo mam do tego prawo.
                  Nie wspomnę już o rezydentach i pilotach wycieczek (również w większości
                  rezydentów Triady), którzy nie znają odpowiedzi na wydawałoby się bardzo
                  oczywiste pytania. Ale to przecież szczegóły .... ;-)

Pozdrawiam gorąco żarliwych obrońców Triady i życzę im wspaniałych i spokojnych
                  urlopów z ich ulubionym biurem podróży.
                  Alibabka
                  • elinida Re: TRIADA - prosze o opinie 02.02.04, 23:59
                    Nio mi to siem udalo :] jak na razie :] oby tak dalej:)
                    A z opcji 1370 za 2 tygodnie w aparatamencie (bez wyzywienia, bo o to tu
                    chodzilo, i super - jak dla mnie ;)) zdam ralacje po powrocie na poczatku
                    sierpnia ;)
                    Pozdrawiam :)
                    Eli
    • Gość: VL. Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 31.01.04, 22:34
      W ubiegłym roku skusilam się z mężem na wyjazd do Hiszpanii - tydzień
      wylegiwania się na plaży i tydzień objazdu. Wrażenia? Jak kto lubi -
      zwiedzanie kurcgalopkiem, tak że po powrocie masz w głowie kaszę, apartament,
      który w katalogu wygląda kusząco, okazuje sie nieco brudnawą norą. Hotele
      podczas objazdu poniżej wszelkich oczekiwań (to zresztą moja wina,gały powinny
      wiedzieć, co biorą - hiszpańskie dwie gwiazdki należy omijać szerokim łukiem).
      Miły pilot, mniej mili towarzysze podróży (rzecz do uniknięcia, jeśli wycieczka
      pobytowa). Słowem, przeciętnie. W tym roku już na wlasną rękę - nie masz to jak
      swoboda. Wynajmuję mieszkanie przez Interhome i witaj słodka Toskanio!
      Pozdrowienia!
      V.L.
      • Gość: matka Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 01.02.04, 10:39
        ktos kiedys na tym forum powiedzial ze Triada nadaje sie jedynie dla mlodych
        ludzi na obozy mlodziezowe. Nie stety nawet w tym przypadku wyglada bardzo
        zle. Moje dziecko bylo z nimi na obozie jezykowym w Budapeszcie napewno bedzie
        w ofercie na ten rok ta oferta -omijajcie z daleka.Mlodziez nawet nie dostanie
        poscieli na lozka .Bedzie chodzila samopas jak bezpanski pies, oczywiscie
        dzieciom sie to podoba nam rodzicom nie.Jednym slowem omijac TRIADE jak diabel
        swieconej
        wody .
    • Gość: Yurek Bez przegięć... IP: *.adsl.ttnet.net.tr 30.04.04, 11:19
      Ja pracuje w Triadzie. Droga "mindziu" odrobinę obiektywizmu... Informacje o
      przejęciu, bankructwie itd. to tak stara i niska zagrywka, że trudno o szacunek
      dla stosujacych ją. Nie wiem jak ty, ale ja nie uważam, żeby każdy sposob na
      konkurencję byl dobry - a co z przyzwoitoscią?
      Pozdrawiam
      Adam Chmiel = Yurek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka