Gość: kamysz IP: *.icpnet.pl 25.01.04, 18:05 Prosze wszystkich o opinie na temat biura podrozy TRIADA. Zastanawiam sie nad ich oferta, ale nigdy jeszcze nie korzystalam z ich uslug. Dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: infor Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 18:57 Lepiej nie próbuj. Niebawem to samo co z El Greco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: TRIADA - prosze o opinie IP: 212.160.106.* 26.01.04, 10:32 Przecież to bogata firma-nie można ich porównywać z kimkolwiek.Ponad 6 BANIEK kapitalu zakladowego. Z tego co wiem to nawet TUI-POLSKA ma mniejszy ...Po co siejesz zamęt? PALANCIE Odpowiedz Link Zgłoś
mindzia Re: TRIADA - prosze o opinie 29.01.04, 13:52 Gość portalu: ws napisał(a): > Przecież to bogata firma-nie można ich porównywać z kimkolwiek.Ponad 6 BANIEK > kapitalu zakladowego. Z tego co wiem to nawet TUI-POLSKA ma mniejszy ...Po co > siejesz zamęt? PALANCIE oooooo! Widzę, że znów zmieniłeś nicka. Chwała Ci za to, że dbasz o dobre imię swojego pracodawcy, ale to forum nie służy reklamie !!!! I moze troszkę więcej kultury, bo Twoje wypowiedzi również świadczą o Triadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: TRIADA - prosze o opinie 26.01.04, 14:31 Jesień 2003 - 2 tygodnie w Egipcie. Całość - bez zarzutu. Piloci podczas zwiedzania ok (zalezy na którego się trafi, niektórzy już lekko znudzeni, niektórzy nadal opowiadaja z pasją :)). Rezydenci - nie słyszałam by ktoś narzekał, sama miałam z nimi kontakt tylko przy powitaniu i pożegnaniu. Były ze mną osoby, które Triadę wybrały po raz trzeci, nadal zadowolone. Ja o nich w tym roku równiez myślę. Pzdr. PS Zanim wyjechałam z miesiąc spędziłam szukając wszystkich opinii - trzy rózne rodzaje (po równo): super, tragicznie, lub tak sobie. ;) W rezultacie nie wyciągnęłam żadnych wniosków. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 22:31 Byłem z Triadą w Egipcie...i nie nadziałem się :-))) Organizacyjnie na medal, i oby tak dalej ;-) reszta tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=8483115&a=8483115 Odpowiedz Link Zgłoś
mindzia Re: TRIADA - prosze o opinie 29.01.04, 13:46 Tutaj znajdziesz sporo opinii na ich temat. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=9914676 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=6846935 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=10174483 Sam(a) podejmiesz decyzję. W każdym razie ja ich nigdy w zyciu nikomu nie polecę, bo już sie na nich "przejechałam" w Grecji. Pozdrawiam mindzia Gość portalu: kamysz napisał(a): > Prosze wszystkich o opinie na temat biura podrozy TRIADA. Zastanawiam sie nad > ich oferta, ale nigdy jeszcze nie korzystalam z ich uslug. Dziekuje i > pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.chello.pl 29.01.04, 21:44 Cześć,to jednak nie jest cała prawda.Triada to tanie biuro,ich wycieczki są /były bo kilka lat temu jeżdziłem z nimi/oszczędne w środkach ale mają bogaty program,np.Paryż - jakieś 22godz.jazdy non stop,program bogaty. Niewiem może z wiekiem stałem się bardziej leniwy a może mam bardziej zasobną kieszeń i wymagania wiekrze fakt że ich oferta teraz mi nie odpowiada. Zreszta trudno znaleść ofertę zwiedzania Europy bez maratonu komunikacyjnego. Pozdr.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.chello.pl 29.01.04, 21:52 To znowu ja.Byłem z SDS HOLIDEY przed jego upadkiem byłem zachwycony,tanio,wspaniale miejsca noclegowe,jedzenie palce lizać.To były wczasy stacjonarne. Badz mądry i poleć_dobre_ biuro!!!!!!!!!!!! Pozdr.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cigi Re: TRIADA - prosze o opinie IP: 212.160.106.* 30.01.04, 09:33 SDS bylo tanie i wszystko rewelacyjne -dlatego padło,kazda usługa ma swoją wartość i niestety mało kto to rozumie.Wiekszość kupuje najtańszą oferte a chce mieć standart tej najdroższej no i potem są żale.Ważne jest to aby być w 100 % świadomym co sie kupuje (w zasadzie wystarczy dokładnie zapoznać sie z katalogie,powtarzam DOKŁADNIE)Założe sie ,że ta mindzia-pindzia czy jak jej tam co wszedzie tak nadaje na TRIADE to jest jeden(jedna) z tych niskobudzetowych klientów,którzy psują nastrój innym wycieczkowiczom. Ostatnio jak leciałem do HURGADY ludzie kłócili sie o pierduły(chodziło kto z kim chce siedzieć o kto z kim nie w samolocie)jeszcze przed odprawą...Przecież ci ludzie jechali na urlop a oni darli sie na wszystkich:pracownika biura TRIADY,Lot-u,lotniska no iwszyscy byli przez tych turystów zwalniani z pracy.A przecież samolot nie zgumy -ilu pasażerów tyle foteli..KOSZMAR. ad.biur-każde biuro ma wpadki -stawiać jednak trzeba na tych ,którzy wysyłają dużo no i oczywiście działają na rynku od lat.czyli np TUI,NECkerman,TRIADA(bo działa już 13 lat i wysyła najwiecej turystów z polski)Rainbow,Sigma Travel (działają dużej chyba 2 lata niż TRIADA) RESZTA WON Zwróćcie uwage ,że biura które padły działały krótko :ALPINA -4 lata,Big BLUE - 5 lat,AS-1 rok ,EL GRECO rok itp....Wnioski nasuwają sie same... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.chello.pl 30.01.04, 13:55 Zgadzam się z opinią że na urlop nie jedzie się za karę!I ważna jest gradacja prioritetów/a może inaczej/,lat samolotem to tylko 2-3 godz.i niema o co kruszyć kopii.Dlatego mówie - uśmiechnij się,jutro będzi za póżno! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mindzia Re: TRIADA - prosze o opinie 30.01.04, 17:06 Gość portalu: cigi napisał(a): > SDS bylo tanie i wszystko rewelacyjne -dlatego padło,kazda usługa ma swoją > wartość i niestety mało kto to rozumie.Wiekszość kupuje najtańszą oferte a chce > > mieć standart tej najdroższej no i potem są żale.Ważne jest to aby być w 100 % > świadomym co sie kupuje (w zasadzie wystarczy dokładnie zapoznać sie z > katalogie,powtarzam DOKŁADNIE)Założe sie ,że ta mindzia-pindzia czy jak jej tam > > co wszedzie tak nadaje na TRIADE to jest jeden(jedna) z tych niskobudzetowych > klientów,którzy psują nastrój innym wycieczkowiczom. > Ostatnio jak leciałem do HURGADY ludzie kłócili sie o pierduły(chodziło kto z > kim chce siedzieć o kto z kim nie w samolocie)jeszcze przed odprawą...Przecież > ci ludzie jechali na urlop a oni darli sie na wszystkich:pracownika biura > TRIADY,Lot-u,lotniska no iwszyscy byli przez tych turystów zwalniani z pracy.A > > przecież samolot nie zgumy -ilu pasażerów tyle foteli..KOSZMAR. > ad.biur-każde biuro ma wpadki -stawiać jednak trzeba na tych ,którzy wysyłają > dużo no i oczywiście działają na rynku od lat.czyli np TUI,NECkerman,TRIADA (bo > działa już 13 lat i wysyła najwiecej turystów z polski)Rainbow,Sigma Travel > (działają dużej chyba 2 lata niż TRIADA) RESZTA WON > Zwróćcie uwage ,że biura które padły działały krótko :ALPINA -4 lata,Big BLUE - > 5 lat,AS-1 rok ,EL GRECO rok itp....Wnioski nasuwają sie same... > pozdrawiam Ooooooooooooooo! znów zmieniłeś nicka!!! Nizły jesteś z tym wymyślaniem nowych nicków. Widzę, że wciąż zaciekle bronisz swojego pracodawcy - nie zawahałes się nawet mnie obrazić!!! A to znów nie świadczy dobrze o Tobie i TRIADZIE. Ciekawe ile czasu musi upłynąć zanim dorośniesz i to zrozumiesz. Wyobraź sobie, ze większość osób, którzy wypowiadają się na forum Triady to Ci co byli z tym biurem lub chcą z nim pojechać na urlop. Piszemy o swoich przeżyciach i czy Ci się to podoba czy nie - pisac będziemy dalej. A prawda w oczy kole !!! Nie wiem na jakiej podstawie twierdzsz, że jestem "niskobużetowym klientem" - chyba, że stosujesz zasadę "Sądzę Ciebie według siebie". Nie mam najmniejszego zamiaru wyłuszczać Ci po raz kolejny jakie wpady zaliczyła Triada w Grecji, bo zapewne dobrze wiesz z jakimi skargami codzinnie dzwonią do Ciebie niezadowoleni klienci. Wiesz jaką zasadę stosuję w życiu? Zawsze potrzafię się przyznać do swoich błędów. Czego Tobie, jako pracownikowi Triady życzę. Zaręczam Cie, że wtedy nie będizesz musiał ciągle zmieniać nicków by tak zaciekle bronić dobrego imienia firmy. A praca stanie się o wiele przyjemniejsza. Proponuję aby taką zasade stosowali u Was wszyscy pracownicy - łącznie z rezydentami i sprzedawcami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIGI Re: TRIADA - prosze o opinie IP: 212.160.106.* 30.01.04, 18:31 Pozdrawiam Cie serdecznie ...Wyznajesz jakąs spiskową teorie (podobnie zresztą jak bracia Kaczyńscy)Nie wiem dziewczynko kto pisze inny z naszej firmy,dla Twojej informacji (o ile Twoja wyobrażnia da z tym radę ) w naszej firmie pracuje pod jednym ip pracuje ponad 200 os na terenie calego kraju.Jeżeli ktoś Cię wcześniej obraził serdecznie przepraszam. Wyraziłem swoją opinie i to wszystko i ty nie musisz sie z tym zgadzać...Dla Twojej info -jak Sherlocku Holmsie zauważyłaś jestem z Triady i wcale sie z Tym nie kryje ani nie kryłem ,bo można sie przecież zalogować bez ip,ale po to pisze ja i tylko w swoim imieniu bez zbędnego ukrywania sie ...Ale ty czujesz podstęp...Sorry ,ale troszkę jesteś "zmęczona" i nie zamieżam ustalać kto i kiedy z Tobą korespondował .Natomiast dobrze chyba to świadczy ,że sie nie ukrywa tylko pisze (o ile Cie nie obraził) co mysli.Tylko ,że Twoje musi być na wierzchu..Jeżeli ktokolwiek Ci napisze z tego ip w przyszłości to nie będe napewno ja .I postaraj sie to zrozumieć. pozdrawiam i udanych wakacji cigi ps.Grecja sprzedaje sie w tym roku bardzo dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
mindzia Re: TRIADA - prosze o opinie 02.02.04, 08:04 Gość portalu: CIGI napisał(a): > Pozdrawiam Cie serdecznie ...Wyznajesz jakąs spiskową teorie (podobnie zresztą > jak bracia Kaczyńscy)Nie wiem dziewczynko kto pisze inny z naszej firmy,dla > Twojej informacji (o ile Twoja wyobrażnia da z tym radę ) w naszej firmie > pracuje pod jednym ip pracuje ponad 200 os na terenie calego kraju.Jeżeli ktoś > Cię wcześniej obraził serdecznie przepraszam. Wyraziłem swoją opinie i to > wszystko i ty nie musisz sie z tym zgadzać...Dla Twojej info -jak Sherlocku > Holmsie zauważyłaś jestem z Triady i wcale sie z Tym nie kryje ani nie > kryłem ,bo można sie przecież zalogować bez ip,ale po to pisze ja i tylko w > swoim imieniu bez zbędnego ukrywania sie ...Ale ty czujesz podstęp...Sorry ,ale > > troszkę jesteś "zmęczona" i nie zamieżam ustalać kto i kiedy z Tobą > korespondował .Natomiast dobrze chyba to świadczy ,że sie nie ukrywa tylko pisz > e > (o ile Cie nie obraził) co mysli.Tylko ,że Twoje musi być na wierzchu..Jeżeli > ktokolwiek Ci napisze z tego ip w przyszłości to nie będe napewno ja .I > postaraj sie to zrozumieć. > pozdrawiam i udanych wakacji > cigi > ps.Grecja sprzedaje sie w tym roku bardzo dobrze . Swoje zdanie na temat Waszej firmy i ludzi w niej pracujących już wyraziłam więc nie mam zamiaru się powtarzać. Twoją wypowiedź pozostawiam bez komentarza, bo mi po prostu szkoda czasu na takie gadki ..... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: TRIADA - prosze o opinie 31.01.04, 22:43 Czesc, Mowia na mnie Elinida i od razu powiem, ze nie jestem pracownikiem zadnego biura podrozy :) (a jesli kiedys bede mogla byc, to robie od razu uklon w strone Triady, poki jeszcze sie trzyma na tym rynku!!!) Bylam z Triada juz dwa razy w Grecji i mam nadzieje, ze nie padnie ona - wbrew apokaliptycznym wizjom zlych prorokow ;) Bo inaczej, z kim bede latala tanio do Grecji, za 1370 zlotych na dwa tygodnie do dobrych apartamentow (ktore znam) w samym szczycie sezonu turystycznego do znanej miejcowosci turystycznej na Riwierze??? Dodam ze 1165 zlotych na dzien +- dzisiejszy kosztuje sam przelot i oplata lotniskowa. O Triado kochana!!! (to do tych wszystkich, ktorzy ponoc zmieniają nicki :D) trzymaj sie dzielnie i nie padaj, please :D!!! Bo z kim tak tanio polece do Grecji!!????? Pozostale dwa razy co bylam z Triada w Grecji były udane zupelnie :D Hotele OK! Zarcie zjadliwe, a nawet czasem smaczne! Transport OK! a rezydenci - za wiele nie mialam z nimi do czynienia, ale tyle co mialam to tez OK! Jak dla mnie to wszystko OK! - moze dla tego, ze nie jestem zbyt wymagajaca :D jak za takie pieniadze to 2 tygodnie w Raju jak w raju! CMOK! Kochana Triada :D Hehehe - zaraz mnie zlinczują przeciwnicy Triady i apokaliptyczni prorocy ;), ale co tam :P. I to nie jest reklama :) Tylko subiektywna ocena wypadow z Triada - jakby sie ktos rzucal ;) Pozdrawiam wszytkich milosnikow Grecji i Triade oczywiscie :D Eli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibabka Re: TRIADA - prosze o opinie IP: 213.241.33.* 02.02.04, 10:10 No tak!!! To ja Ci Elinida bardzo zazdroszczę tych udanych urlopow z Triadą ;-) Mnie niestety takie "szczęście" nie spotkało :-( To co ja widziałam w Grecji można określić jednym słowem TRAGEDIA!!! Takie zdanie miało ponad 90% naszego turnusu. Pisałam już o tym w innym watku więc nie chcę się powtarzać. Każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania więc przyjmuję do wiadomości to co napisałaś. Oczywiście nie wierzę w super apartamenty, (za 1370 2 tyg. z przelotem), smaczne jedzenie i "Raj" w szczycie sezonu i to jeszcze na Riwierze Olimpijskiej (!!!) bo mam do tego prawo. Nie wspomnę już o rezydentach i pilotach wycieczek (również w większości rezydentów Triady), którzy nie znają odpowiedzi na wydawałoby się bardzo oczywiste pytania. Ale to przecież szczegóły .... ;-) Pozdrawiam gorąco żarliwych obrońców Triady i życzę im wspaniałych i spokojnych urlopów z ich ulubionym biurem podróży. Alibabka Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: TRIADA - prosze o opinie 02.02.04, 23:59 Nio mi to siem udalo :] jak na razie :] oby tak dalej:) A z opcji 1370 za 2 tygodnie w aparatamencie (bez wyzywienia, bo o to tu chodzilo, i super - jak dla mnie ;)) zdam ralacje po powrocie na poczatku sierpnia ;) Pozdrawiam :) Eli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VL. Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 31.01.04, 22:34 W ubiegłym roku skusilam się z mężem na wyjazd do Hiszpanii - tydzień wylegiwania się na plaży i tydzień objazdu. Wrażenia? Jak kto lubi - zwiedzanie kurcgalopkiem, tak że po powrocie masz w głowie kaszę, apartament, który w katalogu wygląda kusząco, okazuje sie nieco brudnawą norą. Hotele podczas objazdu poniżej wszelkich oczekiwań (to zresztą moja wina,gały powinny wiedzieć, co biorą - hiszpańskie dwie gwiazdki należy omijać szerokim łukiem). Miły pilot, mniej mili towarzysze podróży (rzecz do uniknięcia, jeśli wycieczka pobytowa). Słowem, przeciętnie. W tym roku już na wlasną rękę - nie masz to jak swoboda. Wynajmuję mieszkanie przez Interhome i witaj słodka Toskanio! Pozdrowienia! V.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: TRIADA - prosze o opinie IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 01.02.04, 10:39 ktos kiedys na tym forum powiedzial ze Triada nadaje sie jedynie dla mlodych ludzi na obozy mlodziezowe. Nie stety nawet w tym przypadku wyglada bardzo zle. Moje dziecko bylo z nimi na obozie jezykowym w Budapeszcie napewno bedzie w ofercie na ten rok ta oferta -omijajcie z daleka.Mlodziez nawet nie dostanie poscieli na lozka .Bedzie chodzila samopas jak bezpanski pies, oczywiscie dzieciom sie to podoba nam rodzicom nie.Jednym slowem omijac TRIADE jak diabel swieconej wody . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yurek Bez przegięć... IP: *.adsl.ttnet.net.tr 30.04.04, 11:19 Ja pracuje w Triadzie. Droga "mindziu" odrobinę obiektywizmu... Informacje o przejęciu, bankructwie itd. to tak stara i niska zagrywka, że trudno o szacunek dla stosujacych ją. Nie wiem jak ty, ale ja nie uważam, żeby każdy sposob na konkurencję byl dobry - a co z przyzwoitoscią? Pozdrawiam Adam Chmiel = Yurek Odpowiedz Link Zgłoś