Gość: nikas IP: 212.126.10.* 10.03.10, 14:02 Mam pytanie czy biuro ecco travel polecacie? Jakie są o nich Wasze opinie ? Słyszałam że różnie bywa. Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elia Re: Ecco travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 13:39 yliśmy z ET na Malediwach i na Sri Lance.Jeżeli chodzi o obsługę w Polsce byłam bardzo zadowolona.Napięty grafik przelotów, nam się "udało" nadprogramowo zaliczyć nocleg w Monachium i wycieczkę "oblotową" po Europie.Na Mal.ediwach bez zastrzeżeń.Sri Lanka-prowizorka.Transfery z dodatkowymi atrakcjami . Z Colombo transferował nas tubylec bez listy podróżnych, z zapisanymi na kawałku kartonika liczbami sztuk do zostawienia w poszczególnych hotelach. Raz koniecznie chciał pozbyć się z autokaru większej liczby niż wysiadła.Ludziom zmieniali hotele już na miejscu . Pod jednym z hoteli staliśmy ponad godzinę bo nie było rezerwacji.W powrotnej drodze transfer był tak zorganizowany, że na lotnisko dotarliśmy już po zamknięciu stanowisk odpraw i cudem znaleźliśmy się w samolocie.Fatalnego mają tam lokalnego kontrahenta.Na innych kierunkach nie byłam.Ale cenę mieli na nasz wyjazd dobrą. Odpowiedz Link Zgłoś