kitkadot 14.03.10, 19:28 Szukam chętnych na 2-4 dniowy wiosenny wypad do jednego z wymienionych miast. Tak żeby się podróżniczo przewietrzyć, i nie siedzieć w domu w weekend (na przykład majowy) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abra330 Re: Berlin, Brema albo Lubeka z Gdańska tanimi li 21.04.10, 17:48 Cześć! Nie mam jeszcze planów na majowy week więc czemu nie.. Napisz co i jak na adres e-mail : abramowska330@wp.pl Jestem z Trójmiasta. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kitkadot Re: Berlin, Brema albo Lubeka z Gdańska tanimi li 08.05.10, 00:01 Wybacz, tak dlugo nikt się nie odzywał, że zapomniałam o tym wątku :) Wyjazdy nadal aktualne, tym razem na weekend czerwcowy :) Kierunki - wszelkie, jakie oferują tanie linie lotnicze z Gdańska :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny155 Lubeka nocleg 09.05.10, 15:02 Witam! Czy zna ktoś jakieś tanie hotele, hostele lub pensjonaty w Lubece? W internecie ceny są dosyć wysokie. Czy rezerwować coś przez internet czy lecieć w ciemno i szukać jakiejś taniej kwatery do 20 euro od osoby za noc? Może jechać od razu z lotniska do Hamburga i tam czegoś szukać? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam P.S. Będę w Lubece pod koniec czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
hafal Re: Lubeka nocleg 09.09.13, 09:30 Witam, szukam niedrogiego hoteliku dla rodziny z dziećmi (chętnie też np. agroturystyka) w okolicach Lubeki. Chcemy pojechać na weekend do Hanza Parku i przy okazji zwiedzić Lubekę. Przejrzałam posty wcześniejsze i niestety nic nie znalazłam :-(pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś