gafron1 05.06.10, 21:25 Czy ktoś wie coś na temat biura podróży ANTAVIA z Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilotkaturystka28 Re: Antavia Kraków 05.06.10, 23:38 słyszałam,że ok, po mimo,że to nie duże biuro, to w miarę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Antavia Kraków 06.06.10, 19:37 Jeździłam z nimi w zeszłym roku, wszystko ok. W tym sezonie również planuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
laguida Re: Antavia Kraków 22.06.10, 14:36 Dla mnie to biuro to beznadziejny przypadek. Byłam z nimi na Sycylii za kierownika zaproponowali mi 100 zł od grupy!!!! DODATKOWO NIE ZWRUCILI MI ZA TELEFON TWIERDZAC ZE NIBY KILOMETRÓW MIAŁAM ZA DUŻO !!! Nie mogłam im udowodnic ze kłamali bo nie było jak. Większość grup ma wychowawcców którzy jadą z własną grupą (którą sobie zebrali) i trzeba z takimi sie obchodzić jak z jajkiem, nawet jesli nic nie robią (a tak najczęściej jest)a odpowiedzialnoisc posrednio twoja jak jesteś kierownikiem. Pieniadze byle jakie zato oczekiwania wysokie (zostałam przeegzaminowana z włoskiego. Organizacja fatalna rozrzucone domki po całym kempingu do końca nie wiedziałam kto gdzie jest. Nikogo oprucz mnie i paru opiekunów nie obchodziło co sie dzieje z dziećmi. Oczywiscie kadra która przyjechała ze swoimi grupami mogła robic co im sie podoba. Ja najlepiej zebym ich dzieci pilnowała wszystko w cenie:) Odpowiedz Link Zgłoś