Dodaj do ulubionych

Oferta Neckermanna

30.10.10, 20:15
Mam pytanie do zorientowanych w temacie wyjazdów z Neckermanna do Egiptu. Mianowicie w katalogu niemieckim tego biura znalazłem interesujący mnie hotel, którego oferty nie ma w Polsce. Może wiecie, czy jest możliwość kupna tej oferty z katalogu niemieckiego, ale wylecieć chciałbym z Warszawy, a nie z Niemiec. Czy ktoś z Was miał już taką sytuację? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • myszmusia Re: Oferta Neckermanna 31.10.10, 06:10
      ja tak latałam - nie było problemu. I do tego plus - w hotelu byłysmy z córka jedynymi polkami;-)
      • Gość: Jack_06 Re: Oferta Neckermanna IP: *.kalisz.mm.pl 31.10.10, 12:18
        A czy wiadomo kiedy Neck rozpocznie sprzedaż Lato 2011 ?
        JD
        • Gość: ojej Re: Oferta Neckermanna IP: *.kablowka.waw.pl 31.10.10, 15:07
          już rozpoczął.
          • Gość: Jack_06 Re: Oferta Neckermanna IP: *.kalisz.mm.pl 31.10.10, 17:56
            Ojej, masz rację. Ale na razie to tylko "zajawaka" lata. Nie bardzo można wywnioskować, co będzie w pełnej ofercie. Mam tylko nadzieję, że nie "poszybują" z cenami...
            JD
            • breslau34 Re: Oferta Neckermanna 31.10.10, 22:24
              W katalogach niemieckich jest już pełna oferta na lato 2011r. Ceny nieco wyższe niż w polskich bp, ale też ciekawsze hotele. Natomiast w polskim Neckermannie na razie bardzo uboga oferta. Podaję adres niemieckiej strony: www.neckermann-reisen.de
              • Gość: bjk Re: Oferta Neckermanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 10:06
                Droższe?! To proszę znajdź mi Majorkę *** przełom czerwca - lipca dla rodziny2+1 za ok. 1200eu. Np hotel Clumba w Can Picafort. Aż żal bierze że mam daleko do Berlina. U nas ten hotel był w tym roku za ok 7000 pln dla 2+1
                • breslau34 Re: Oferta Neckermanna 01.11.10, 20:21
                  Miałem na myśli ofertę do Egiptu i konkretny hotel ( Fort Arabesque 4*). Koszt za wyjazd 2+1 to w przeliczeniu 12800 zł/2 tyg ( przełom czerwca i lipca). To chyba nie mało, jak za hotel 4* w Egipcie. Może znalazłeś tańszą ofertę z Polski do tego hotelu? Podaj jej namiary.
                  • Gość: Jack_06 Re: Oferta Neckermanna IP: *.kalisz.mm.pl 01.11.10, 20:46
                    Przejrzałem kilka ofert z Neck.de. Porównując z cenami z polskiego katalogu (lato 2010) jest zdecydowanie taniej. Nie wiadomo jakie atrakcje cenowe przygotował polski Neck na lato 2011. Może ceny będą podobne do niemieckiego katalogu ? Obawiam się jednak, że nie do końca...
                    JD
                  • Gość: Wojtek Re: Oferta Neckermanna IP: *.chello.pl 02.11.10, 08:42
                    Wykupcie sobie sąsiedni Sunrise i korzystajcie z plaży Arabesqi.
                    Będzie połowe taniej ,a największym plusem Arabesqi jest plaża bo infrastrukture Sunrise ma lepszą.
                    • breslau34 Re: Oferta Neckermanna 02.11.10, 20:51
                      Z hotelu Sunrise nie mam zamiaru korzystać właśnie ze względu na kiepską plażę (zatoczka dla cumujących statków). W tym roku byłem gościem Fort Arabesque. Według mnie jest to najlepiej położony hotel w Makadi Bay. Problem w tym, że nie ma tego hotelu w ofercie wakacyjnej 2011 w polskich biurach podróży. Z tego, co widziałem turyści z innych hoteli nie mogli w pełni korzystać z plaży, serwisu plażowego przy Arabesque. Mogli jedynie spacerować brzegiem morza. Jeśli ktoś wyjeżdża z dzieckiem brak możliwości korzystania z serwisu plażowego jest bardzo uciążliwy. Pozdrawiam.
                      • Gość: Wojtek Re: Oferta Neckermanna IP: *.chello.pl 02.11.10, 21:02
                        Powiem tak leżeliśmy po lewej stronie plaży czyli zaraz przy Arabesce i chcąc się wykapać chodziliśmy na plaże Arabeski czyli ok 30-40 metrów .Po tej stronie nie ma statków i nie jest to wcale uciążliwe ,a jadąc z dzieckiem masz zjezdzalnie i strefe familijną w Sunrise i dużo lepsze baseny ale wybór oczywiście należy do Ciebie.Fakt plaża w ARABESCE jest najlepsza w Makadi .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka