Dodaj do ulubionych

Grecos w natarciu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 23:54
Ucichli spamerzy Alfy po kompromitacji w północnej Afryce a tu ze zdziwieniem odkrywam super promocję Grecosa na forum. Biuro nieduże ale wydawałoby się, że prężne - byłem z nimi i poza miernym rezydentem ok. A tu taki nawał pochwał i pozytywnych opini o hotelach ...akurat u Grecosa...:) Może tak więcej inwestycji w tradycyjną reklamę :)
Obserwuj wątek
    • voyager747 Re: Grecos w natarciu 28.02.11, 00:14
      Alfa działa, dzisiaj widziałem chyba z 5 postów, a Grecos na forum: Grecja i Cypr rządzi, to fakt :)
      • Gość: gość Re: Grecos w natarciu IP: 91.212.223.* 28.02.11, 11:42
        Dziwne jest to biuro Grecos- jak sama nazwa wskazuje powinni mieć pełną ofertę Grecji, a mają tylko wyspy greckie- w ogóle nie organizują wyjazdów na część lądową Grecji czy Peloponez. W związku z tym nie ma możliwości zwiedzenia choćby Aten, Delf, Mistry, Myken, Koryntu czy Meteorów; czyli 'sztandarów' Grecji.
        • voyager747 Re: Grecos w natarciu 28.02.11, 14:44
          szukałem we wrześniu 2010 wyjazdu na Rodos, u nich też patrzyłem, ale ceny były kosmiczne.
    • Gość: gabba Re: Grecos w natarciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 16:01
      Rozwijają się i tyle, nic dziwnego nie widzę. Wszystkie firmy starają się promować. A w tradycyjną reklamę już chyba nikt nie wierzy - są coraz głupsze i nic nie wnoszą (patrz: nowa reklama dżinsów Lui jo, czy jakoś tam, albo środek na kurz - co to ma być??). Wątpię zresztą, że Grecos zatrudnił nagle tabun ludzi, którzy im posty piszą, moze jednak się podobają i tyle?
    • Gość: ciekawa Re: Grecos w natarciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 16:07
      obiektywny, a gdzie byłeś z Grecosem?
      • Gość: MilenkaR Re: Grecos w natarciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 16:30
        kurcze tak to działa: chciałabym napisac coś miłego o grecosie ale przez pierwszy post czuje sie jak spamerka juz w przedbiegach;p
        bylismy z mezem na krecie w zeszlym roku a na rodos dwa lata temu i albo jestesmy mega niewymagajacy, albo naprawde nie bylo na co narzekac. chyba ze n nasza glupote, ze tylko 7dni sobie wykupilismy hehe ;)
        a grecos jest wporzo jak najbardziej, wiec jesli oferuja uczciwe uslugi to czemu mieliby sie nie reklamowac?
        pzdr
        Milenka
        • Gość: kryszko2 Re: Grecos w natarciu IP: *.147.207.234.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.11, 17:40
          Ja byłem na Rodos 2 tygodnie z tego BP. Hotel był dobry, jedzenie świetne i świetne położenie dla pragnących odpocząć i byłem bardzo zadowolony:)

No i super wycieczka na wysepkę Symi.
          • voyager747 Re: Grecos w natarciu 01.03.11, 19:57
            i bardzo dobrze, ja byłem na Rodos z El Greco( już nie istnieją) i z Wezyrem, na Korfu z Itaką, na Krecie z Itaką i Scan Holidayem.
            • Gość: obiektywna Re: Grecos w natarciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 09:27
              nie rozumiem, teraz nie można juz zadnej pozytywnej opinii o niczym napisać, bo od razu ci zarzucą że to spam i oszustwo. jak dla mnie pozytywne opinie jak najbardziej zasłużone, byłam z nimi nie w grecji ale na majorce i nie mam im nic do zarzucenia. więc może najpierw warto spróbować zeby sie przekonać a dopiero potem oskarżać o nieuczciwe kombinacje
              • voyager747 Re: Grecos w natarciu 02.03.11, 10:06
                nieuczciwe kombinacje są widoczne na kilometr, np. kampania Alfa Star :)
    • Gość: mirek Re: Grecos w natarciu IP: *.tktelekom.pl 02.03.11, 13:03
      Grecos powinien właśnie tobie obiektywny podziękować za reklamę, którą zrobiłeś tym wpisem
      • Gość: bubble Re: Grecos w natarciu IP: 195.150.224.* 02.03.11, 20:00
        u mnie to była taka historia: nacięłam sie bardzo nieprzyjemnie z dwoma dośc dużymi biurami podróży (może pominę nazwy...) i sobie obiecałam ze za Chiny nie wyjade już nigdzie z biurami, bo po co marnowac pieniądze, na które zarabia się cały rok i odkłada i szczypie się zeby tylko miec tydzień z widokiem na beton, z zapachem szamba i rozkładającymi się owocami morza. wiec powiedziałam NIGDY WIĘCEJ! no ale przyjaciółka, która miała wyjechac z narzeczonym nagle została sama bo ten jełop ją rzucił, więc pojechałam z nią. i to własnie było biuro grecos. no i powiem wam że wtedy to ja byłam mega zaskoczona! kulturka, czyściutko, przyjemnie, wszystko pod nosek podstawione, zero problemu, zero szarpaniny. to było już jakis czas temu i wtedy byłyśmy na krecie, ale od tego czasu przychylniej patrze na biura podrozy. wlasciwie to tylko na grecosa, bo z innym sie nie odwaze jechac hehe;p
        • Gość: meggi Re: Grecos w natarciu IP: *.elektrosat.pl 02.03.11, 20:13
          Nie rozumiem w ogole problemu. Ludzie jada na wakacje i chca sie podzielic swoimi wrazeniami. Sama zarezerwowalm przed chwila kolejny pobyt własnie z biurem Grecos, maja duzo ofert first minute, wiec dlaczego nie. Zreszta bylam z tym biurem juz 2 razy i na nic nie moge narzekac. Moze mialam szczescie, a moze takie po prostu jest... Ogolnie nie spotkaly mnie zadne przykre niespodzianki, a wypoczynek REWELACYJNY. Może czasami nie warto oszczedzac na hotelu...
          • voyager747 Re: Grecos w natarciu 08.03.11, 15:28
            teraz już wiemy, że z IP elektrosat piszą chwalący, więc zastosujcie inną strategię :)
    • Gość: florian Re: Grecos w natarciu IP: *.elektrosat.pl 02.03.11, 21:15
      zawsze wydawalo mi sie ze opinie na forach sa wiarygodne i w dalszym ciagu sadze ze moge zaufac innym internautom. tym bardziej ze osobiscie bylem na korfu z tym biurem i moje wrazenia naprawde sa pozytywne. nie mam na co narzekac- wrecz pozytywnie- fachowa obsluga klienta i wszystko tak jak powinno byc.
      • Gość: gość Re: Grecos w natarciu IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.11, 22:38
        teraz już niektóre te opnie dla mnie nie są wiarygodne, takie reklamowe zbyt
        • Gość: turysta Re: Grecos w natarciu IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.11, 23:56
          właśnie patrzyłem na ofertę tej firmy i jest ona bardzo uboga w porównaniu z dużymi biurami
          • Gość: bubble Re: Grecos w natarciu IP: 195.150.224.* 03.03.11, 12:40
            do gośc - to chyba o czyms świadczy ze reklamowane jest, nie? i że internauci piszą że byli i sie podobało. pojechałbys na wczasy z takim biurem o którym miałbys zero informacji? p.s. a powiedz mi jakim cudem rozpoznajesz ktory wpis jest wiarygodny, a ktory nie? naucz mnie tej sztuczki to zastosuje do forów z opiniami o kosmetykach;p
            • Gość: gość Re: Grecos w natarciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 12:53
              poczytaj trochę takich opinii to z czasem zauważysz jak to działa, poczytaj na forum: Grecja i Cypr.
              Jeśli jest reklamowane przez pracowników udających klientów, to świadczy o czymś, ale o niczym dobrym :) Na mnie takie reklamy nie działają, nawet odpychają od takich firm.
              • Gość: Bobas Re: Grecos w natarciu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 03.03.11, 20:19
                Ale nie napisałeś jak t oceniasz :) Wiadomo, że jak ktoś piszę, że chyba ożeni się z grecosem, życie swe odda i był w każdym ich hotelu i wszędzie było jak w raju to jest to podejrzane (choć nie natrafiłam jeszcze na tak skrajne opinie). Po drugie - dla wielu internet i fora to najważniejsze i często jedyne źródło informacji, dlatego się udzielają, czytają i odpisują. Jak mam wierzyć forom, albo reklamom telewizyjnym - zdecydowanie wybieram fora! Wiem jak pracują osoby w mniejszych BP i wątpię, by w Grecosie mieli czas na całodzienne wpisy na forach - policz sobie ile to czasu może zajmować :P
                • Gość: gość Re: Grecos w natarciu IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 20:25
                  jeśli ufasz bezgranicznie temu co ludzie napiszą na forum, to raczej Twój problem. Na mnie takie reklamy działają odwrotnie. Od teraz nigdy nie zainteresuję się biurem Grecos, są inne biura które mają te kierunki co oni i ich oferta jest szersza.
                  • Gość: fancy Re: Grecos w natarciu IP: *.elektrosat.pl 03.03.11, 22:46
                    zależy od logiki człowieka. jednego dobre opinie odpychają, innego przekonują. pozostawiam do oceny która odp jet bardziej logiczna...
                    • Gość: gość Re: Grecos w natarciu IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 22:54
                      dokładnie, jeśli ktoś nie słyszał o szeptanym marketingu na forach, to nie wiem na jakim świecie żyje.
                      Przecież są całe firmy, które się tym zajmują, ale skoro wiecie lepiej, to mnie to nie obchodzi.
                      • Gość: bubble Re: Grecos w natarciu IP: 195.150.224.* 03.03.11, 23:38
                        moze macie racje, dlatego najlepiej polegac na opiniach ludzi ktorzy rzeczywiscie mieli kontakt z dana firma czy produktem. najlepiej zeby fora byly tylko dodatkiem do ugruntowanej opinii, ale tez nie mozna traktowac kazdej opinii jako z gory sfałszowanej. ja mialam pewne zrodlo informacji o grcosie wiec w duzej mierze dlatego zdecydowalam sie na ich usługi.
                        • voyager747 Re: Grecos w natarciu 03.03.11, 23:50
                          Pewnie, że tak. ja np. jak ktoś pisze w każdym poście, że biuro X jest super, to sprawdzam ile napisał postów na forum, jak długo jest itp. To łatwo sprawdzić. Ja osobiście pisałem o różnych biurach, bo byłem za wieloma. Na to z którym ostatnio jeżdżę też jest dużo opinii negatywnych na forum, ale jeśli byłem z nimi ponad 10 razy, to wiem jak jest i czego się spodziewać.
                    • voyager747 Re: Grecos w natarciu 08.03.11, 15:31
                      bardzo logiczna jest: IP elektrosat, opinia nie jest prawdziwa !
                  • niemarudzaca Re: Grecos w natarciu 04.03.11, 15:48
                    Twój wybór, na każdego reklamy działają inaczej. Nie zachęca mnie w ogóle reklama telewizyjna, a wręcz odstręcza od zakupu, juz wolę na forum poczytać. Wiadomo, żeni można ufać bezgranicznie wszystkiemu, ale trochę zaufania jednak mieć można.
      • Gość: obiektywny Re: Grecos w natarciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 01:03
        Hm...widzę, że faktycznie zrobiłem darmową reklamę Grecosowi - jak słusznie zauważył jeden z forumowiczów:) Ale nie o to chodziło. Cieszę się, że jest dużo ludzi zadowolonych z wakacji spędzonych z Grecosem. Ja również miło wspominam ubiegłoroczne wakacje z Grecosem na Majorce. Ale chyba nie wszyscy zrozumieli w czym rzecz. Jeżeli są pytania o sprawdzone biura lub dokładnie o Grecosa to chwała i cześć wszystkim zachwalającym to biuro - zgodnie z prawdą, że jest ok. Ale szlag mnie trafia jak czytam brednie w stylu....np pytanie o plażę na Rodos, a tu odpowiedź "byliśmy na Rodos z Grecosem, obsługa super, transfer wspaniały, hotel wyśmienity, rezydent bardzo profesjonalny.... a plaża... no taka sobie":) itd,itd. Myślę, że trochę naświetliłem problem:) Pozdrowienia dla voyagera - widać z całego forum, że niejedno miejsce zwiedził i podziela moje zdanie w sprawach turystyki masowej :))))
        • voyager747 Re: Grecos w natarciu 07.03.11, 21:48
          forum Turcja też zaatakowali, zerknij tutaj :

forum.gazeta.pl/forum/w,203,122976169,122979262,Re_To_juz_jest_wkurzajace_.html
          zebrałem to dzisiaj, 4 wpisy. Ktoś pytał skąd wiem, no chyba nie muszę tłumaczyć już :))
          • voyager747 Re: Grecos w natarciu 07.03.11, 22:09
            następny wpis:
            forum.gazeta.pl/forum/w,660,122500582,122757730,Re_najlepszy_hotel_3_w_turcji.html
            mam wklejać nadal, czy już wszystko jasne ?
            • voyager747 Re: Grecos w natarciu 07.03.11, 22:34
              forum.gazeta.pl/forum/w,660,122500582,122758488,Re_najlepszy_hotel_3_w_turcji.html
      • voyager747 Re: Grecos w natarciu 08.03.11, 15:29
        jak widać nie zawsze tak jest, IP: elektrostat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka