Dodaj do ulubionych

Nowe Horyzonty, Strefa Aktywnych

IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.11, 18:09
Czy korzystał ktoś z wyjazdów organizowanych przez te portale? Jeżeli tak - to jakie opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Nowe Horyzonty, Strefa Aktywnych IP: *.internetia.net.pl 17.09.11, 07:02
      Nowe Horyzonty są biurem turystycznym organizującym m.in wyjazdy dla Singli
      • Gość: aaa Re: Nowe Horyzonty, Strefa Aktywnych IP: *.28.171.48.spray.net.pl 17.09.11, 21:50
        A w jakim wieku ci single? Czy emeryci jak na wycieczkach PTTK ?
        • Gość: gość Re: Nowe Horyzonty, Strefa Aktywnych IP: *.internetia.net.pl 18.09.11, 15:46
          mniej więcej od 30 do 40 kliku lat, zdarzają się też osoby w wieku 50+, ale starają się zaproponować takim osobom jeden turbnus jeśli się da, aby wypoczywali w swoim gronie
    • Gość: Gosia Re: Nowe Horyzonty, Strefa Aktywnych IP: *.centertel.pl 27.04.14, 18:45
      Witam!
      Chciałam powiedzieć, że korzystałam w 2013 r. z wyjazdu organizowanego przez Nowe Horyzonty w Szklarskiej Porębie i z całą odpowiedzialnością polecam. Byłam majówce od 1-4 maja i od 1-go dnia do ostatniego dnia czuwał nad grupą przewodnik - człowiek o dużej wiedzy, fachowości, odpowiedzialności, dobry organizator itp. Ocena 5+

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka