Dodaj do ulubionych

Reklamacja w Itace

IP: 109.207.103.* 22.08.11, 18:01
Jak w temacie ktoś próbował,co wyszło ,warto w ogóle ?
Obserwuj wątek
    • Gość: sava Re: Reklamacja w Itace IP: *.e-wro.net.pl 23.08.11, 12:43
      Warto złożyć reklamację.( dowody np.Film, zdjęcia, reklamacja podpisana przez rezydenta ). To podstawa reklamacji.
      • miriam_73 Re: Reklamacja w Itace 23.08.11, 13:50
        Reklamacja nie musi być podpisana przez kogokolwiek, z wyjątkiem wnoszącego reklamację.
        • Gość: jozefa1 Re: Reklamacja w Itace IP: 212.160.99.* 24.08.11, 11:21
          Niestety oni nie uznają reklamacji-miałam moim zdaniem ewidentną sprawę z zamianą hotelu (zamiast apartamentu kokój 3-osobowy), a potem niezrealizowaną wycieczkę fakultatywną i dostałam jako rekompensatę bon na 100 zł na następny wyjazd.Według mnie to ostatnio najgorsze biuro i po ostatnim wyjeździe (zdecydowałam się tylko ze względu na unikalny kierunek) skończyłam z nimi.
          • Gość: zuza Re: Reklamacja w Itace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 12:24
            Ja dwukrotnie składałam reklamację i mi uznali (zawyżony standard hotelu, zakres opcji ALL). Było to w 2008 r. - Turcja i 2010 r. - Kreta. A więc warto!!!! Rekompensaty finansowe nie były duże, bo 380 zł i 550 zł + talon o warości 50 zł. Ale zawsze coś. Na "waciki było":))))
    • sogoisland Re: Reklamacja w Itace 19.10.11, 02:25
      To nie jest tak, że nie warto próbować. Zawsze robią schody.
      Tu masz link do podstrony Federacji Konsumentów, gdzie jest kilka wątków tematycznych:
      www.federacja-konsumentow.org.pl/stories.php?topic=15
      A tutaj jest poradnik i artykuł Reklamacja usługi turystycznej.
      Watek nieco przedawniony, ale to się zawsze może przydać.
      • sogoisland Re: Reklamacja w Itace 19.10.11, 12:20
        Link z poprzedniego wpisu nie działa, a tu masz jeszcze coś w temacie reklamacja wycieczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka