Dodaj do ulubionych

Glob-Tur Rawicz

01.09.11, 17:04
Dotarła dziś do mnie taka oferta z BP Glob-Tur Rawicz:
"Mamy ofertę pracy jako pilota wycieczek do Chorwacji (Pakostane) na termin 9-18 września 2011. Jest to pełen (ok 40 osób) autokar stałych klientów grupy nauczycieli i uczniów z Zagórowa. Mało pracy. 100 złotych dniówki plus wyżywienie obiadokolacja. W załączniku przesyłam program. Wycieczki fakultatywne to najczęściej: Zadar, Park Narodowy KRK, rzadko Plitvickie Jizera w drodze powrotnej. Na miejscu będzie jeszcze dwóch innych licencjonowanych pilotów."
Czyli od tej setki trzeba jeszcze odjąć śniadanie i obiad (chyba, ze założymy odchudzanie się, więc bez obiadu), wtedy de facto dopłacimy do imprezy?
Chciałabym wierzyć, że nikt z nas za takie psie pieniądze nie pojedzie.
Obserwuj wątek
    • agnes-05 Re: Glob-Tur Rawicz 01.09.11, 17:56
      baobab-ka napisała:

> Dotarła dziś do mnie taka oferta z BP Glob-Tur Rawicz:
      > "Mamy ofertę pracy jako pilota wycieczek do Chorwacji (Pakostane) na termin 9-1
      > 8 września 2011. Jest to pełen (ok 40 osób) autokar stałych klientów grupy nauc
      > zycieli i uczniów z Zagórowa. Mało pracy. 100 złotych dniówki plus wyżywienie o
      > biadokolacja. W załączniku przesyłam program. Wycieczki fakultatywne to najczęś
      > ciej: Zadar, Park Narodowy KRK, rzadko Plitvickie Jizera w drodze powrotnej. Na
      > miejscu będzie jeszcze dwóch innych licencjonowanych pilotów."
      > Czyli od tej setki trzeba jeszcze odjąć śniadanie i obiad (chyba, ze założymy o
      > dchudzanie się, więc bez obiadu), wtedy de facto dopłacimy do imprezy?
      > Chciałabym wierzyć, że nikt z nas za takie psie pieniądze nie pojedzie.

Nie bój, nie bój...pojedzie...((
      Najwyżej się trochę poodchudza, no i mało popracuje, bo to ma w kontrakcie. Tajemnicza sprawą jest tych dwóch licencjonowanych pilotów na miejscu. Myślę, że wspomniano o nich nie ze względu na ewentualną pomoc w pracy, ale żeby dyskretnie napomknąć, że pokój będzie...trzyosobowy. ((
    • ilonka06 Re: Glob-Tur Rawicz 02.09.11, 15:49
      ...do mnie tez w tej sprawie kilka dni temu pisali..... :))))..., czyli - szukają dalej.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka