Dodaj do ulubionych

Itaka umundurowana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 13:21
Itaka wprowadza umundurowanie.
szczegoly tutaj :
www.rp.pl/artykul/9132,722911.html
co Wy na to ?
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Itaka umundurowana 27.09.11, 15:03
      Niewiele im to pomoże.
    • ela15 Re: Itaka umundurowana 27.09.11, 15:27
      Bardzo ładne
      • Gość: czytelniczkaprasy Re: Itaka umundurowana IP: 83.238.3.* 28.09.11, 08:51
        Nie wyobrażam sobie pilota np. na pustyni w marynarce i krawacie. Chyba że chodzi o rozśmieszenie turystów... ;)
        • gazeta_mi_placi Re: Itaka umundurowana 28.09.11, 17:44
          Dokładnie, poza tym np. w samolocie i na lotnisku taka Pani z Itaki w mundurku będzie nie do odróżnienia od stewardessy.
    • nchyb Re: Itaka umundurowana 28.09.11, 17:59
      > co Wy na to ?

a my na to, ze to nas ani ziębi, ani grzeje, Itaka chce - jej sprawa...
      w wycieczce taki mundurek pracowników Itaki - mi w żaden sposób nie przeszkodzi...
    • Gość: Aammaa Re: Itaka umundurowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 14:04
      Przecież pracownicy Tui są już od dawna "umundurowani"
      • Gość: toja Re: Itaka umundurowana IP: 217.153.153.* 29.09.11, 15:39
        Itaki tez. Przynajmniej mnie sie od jakiegoś czasu kojarzy, że na wakacjach rezydenci zawsze mieli niebieskie koszulki, dziewczyny jakieś hustki z napisem Itaki etc
      • Gość: podrózniczka Re: Itaka umundurowana IP: *.icpnet.pl 03.10.11, 15:11
        Pracownicy TUI to kwintesensja dobrego smaku.Pieknie prezentują się obok wymiętolonych ,zaniedbanych pracowników innych biur podrózy-które tez niby mają jakąś koszulkę zólto-niebieską ale to nie to samo.Brak klasy.
    • huncw0t Re: Itaka umundurowana 04.10.11, 00:20
      Duża firma, która konsekwentnie buduje swoją markę, wydaje się że to dobry pomysł i strategia. przynajmniej z punkt widzenia marketingu. Z puntu widzenia pracowników pewnie już mniej.
    • Gość: ines Re: Itaka umundurowana IP: *.230.90.232.rzeszow.mm.pl 04.10.11, 18:01
      Najbardziej ciekawi mnie obuwie wymagane od pilotów na niektórych objazdówkach. Mam nadzieję, że jest znakomitej jakości, bo wiele wycieczek to forsowne 10 godzin w upale.
      • Gość: gosc Re: Itaka umundurowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 21:58
        no ten post, to taki zabawny :)
        "
        Re: Itaka umundurowanaIP: *.icpnet.pl
        Gość: podrózniczka 03.10.11, 15:11 Odpowiedz
        Pracownicy TUI to kwintesensja dobrego smaku.Pieknie prezentują się obok wymiętolonych ,zaniedbanych pracowników innych biur podrózy-które tez niby mają jakąś koszulkę zólto-niebieską ale to nie to samo.Brak klasy.
        "
        no baaardzo śmiesznisty i jeszcze bardziej tendendycyjny pościk, powyżej :):):)

a tak generalnie, to lata mi to jak ubrani są przedstawiciele BP
        mają być KOMPETENTNI , a jakiekolwiek ubranka ani nie pomogą, ani nie zaszkodzą
        w Itace szczególnie :(:(
        • Gość: pilotka Re: Itaka umundurowana IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 16:35
          Współczuję pilotom Itaki na trasach egzotycznych. Upał i wilgotność 95% w Azji lipiec -sierpień na objazdówce, a biedacy muszą zapitalać w mundurku lub sztywnej jednolitej koszuli, na której od razu widać wielkie plamy potu.
          I nieprawdą jest, że przedstawiciele biur zagranicznych czy piloci BP są umundurowani. Nigdy się z tym nie spotkałam, a pracuję wiele lat w zawodzie. Zawsze noszą swoje ciuchy, buty trekingowe, czapki, kapelusze, bandanki. Co im się żywnie podoba. Liczą się kompetencje, a nie krawacik i stójka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka