Gość: tat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 13:21 Itaka wprowadza umundurowanie. szczegoly tutaj : www.rp.pl/artykul/9132,722911.html co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelniczkaprasy Re: Itaka umundurowana IP: 83.238.3.* 28.09.11, 08:51 Nie wyobrażam sobie pilota np. na pustyni w marynarce i krawacie. Chyba że chodzi o rozśmieszenie turystów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Itaka umundurowana 28.09.11, 17:44 Dokładnie, poza tym np. w samolocie i na lotnisku taka Pani z Itaki w mundurku będzie nie do odróżnienia od stewardessy. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Itaka umundurowana 28.09.11, 17:59 > co Wy na to ? a my na to, ze to nas ani ziębi, ani grzeje, Itaka chce - jej sprawa... w wycieczce taki mundurek pracowników Itaki - mi w żaden sposób nie przeszkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aammaa Re: Itaka umundurowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 14:04 Przecież pracownicy Tui są już od dawna "umundurowani" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Itaka umundurowana IP: 217.153.153.* 29.09.11, 15:39 Itaki tez. Przynajmniej mnie sie od jakiegoś czasu kojarzy, że na wakacjach rezydenci zawsze mieli niebieskie koszulki, dziewczyny jakieś hustki z napisem Itaki etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podrózniczka Re: Itaka umundurowana IP: *.icpnet.pl 03.10.11, 15:11 Pracownicy TUI to kwintesensja dobrego smaku.Pieknie prezentują się obok wymiętolonych ,zaniedbanych pracowników innych biur podrózy-które tez niby mają jakąś koszulkę zólto-niebieską ale to nie to samo.Brak klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
huncw0t Re: Itaka umundurowana 04.10.11, 00:20 Duża firma, która konsekwentnie buduje swoją markę, wydaje się że to dobry pomysł i strategia. przynajmniej z punkt widzenia marketingu. Z puntu widzenia pracowników pewnie już mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Itaka umundurowana IP: *.230.90.232.rzeszow.mm.pl 04.10.11, 18:01 Najbardziej ciekawi mnie obuwie wymagane od pilotów na niektórych objazdówkach. Mam nadzieję, że jest znakomitej jakości, bo wiele wycieczek to forsowne 10 godzin w upale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Itaka umundurowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 21:58 no ten post, to taki zabawny :) " Re: Itaka umundurowanaIP: *.icpnet.pl Gość: podrózniczka 03.10.11, 15:11 Odpowiedz Pracownicy TUI to kwintesensja dobrego smaku.Pieknie prezentują się obok wymiętolonych ,zaniedbanych pracowników innych biur podrózy-które tez niby mają jakąś koszulkę zólto-niebieską ale to nie to samo.Brak klasy. " no baaardzo śmiesznisty i jeszcze bardziej tendendycyjny pościk, powyżej :):):) a tak generalnie, to lata mi to jak ubrani są przedstawiciele BP mają być KOMPETENTNI , a jakiekolwiek ubranka ani nie pomogą, ani nie zaszkodzą w Itace szczególnie :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilotka Re: Itaka umundurowana IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 16:35 Współczuję pilotom Itaki na trasach egzotycznych. Upał i wilgotność 95% w Azji lipiec -sierpień na objazdówce, a biedacy muszą zapitalać w mundurku lub sztywnej jednolitej koszuli, na której od razu widać wielkie plamy potu. I nieprawdą jest, że przedstawiciele biur zagranicznych czy piloci BP są umundurowani. Nigdy się z tym nie spotkałam, a pracuję wiele lat w zawodzie. Zawsze noszą swoje ciuchy, buty trekingowe, czapki, kapelusze, bandanki. Co im się żywnie podoba. Liczą się kompetencje, a nie krawacik i stójka. Odpowiedz Link Zgłoś