Gość: mika IP: *.amrest.com.pl 05.06.04, 15:13 czy ktos moze byl i moze polecic fajny osrodek w miejscowosci: grabina,mialkowka,gostynin,itp(woj.mazowieckie)0dzieki za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stały bywalec Re: pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 20:45 miałkówek-w tych okolicach są przeważnie pokoje gościnne,pola namiotowe jest jeden ośrodek ale wybudowany w latach prl teraz poszedł w prywatne ęce wiec nie wiem jaki to standart,kiedyś bylo tam super ale teraz zchrzanili zejście do jeziora robi się brudne błoto, jest jeszcze jez.białe bardzo czyste,krystaliczne,też z polami namiotowymi i pokojami do wynajęcia tylko tam za wstęp na plaże się placi bo tereny wokół jeziora są prywatne więc kasują za kocyk za samochód za co tylko sie da, w grabinie też jest jez ale tam nie bywałam. podsumowując ;lucień-miałkówek bezpłatnie ale trochę licho nad jez.można wypożyczyć zaglówkę rower wodny ;motorówki i skutery nie bo to jest strefa ciszy jeż białe jest czysta woda ale płacisz za wstęp ja tam jadę za tydzień ,a gdybyś chciała to wygrzebię kilka zdjęć z tych okolic pisz na beata985@gazeta.pl gg 5559984 ja mam sentyment do tych miejscowości bo jeżdże tam od dziecka,więc moja ocena może nie być obiektywna,ale znajdę jeszcze folder to prześlę kilka zdjęć,g gdybyś jeszcze chciała o coś zapytać to w miare możliwości postaram sie odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś