Dodaj do ulubionych

obóz językowy z Atasem

06.05.12, 15:07
proszę o opinie osób korzystających z usług biura podroży Atas. Zastanawiam się nad wyjazdem na obóz językowy na Maltę i będę wdzięczna za wszelki przydatne informacje. Atas poleciła mi koleżanka z pracy, podobno jest to wiarygodny organizator i wakacje z nim to przyjemność ale na rynku jest tak wiele ofert że nie wiem na co się zdecydować. Z góry dziękuję za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: oboz Re: obóz językowy z Atasem IP: *.ghnet.pl 06.05.12, 15:39
      Byłam na obozie językowym z Atasem, wprawdzie nie na Malcie, tylko w Londynie, ale jak najbardziej polecam. Bardzo mi się podobało, wszystko jak najbardziej w porządku :)
      • mama_gabrysi_0 Re: obóz językowy z Atasem 24.05.12, 22:23
        a czy to prawda że na takim obozie z Atasa grupy sa międzynarodowe i dużo trzeba rozmawiać po angielsku. z oferty wynika że tych lekcji jest sporo ale ja myślę że trzeba szukać okazji żeby ćwiczyć i przełamywać strach przed mówieniem. Malta mi się podoba, na stronie www.czas-na-malte jest kilka opcji w zależności od wieku, chyba cenowo też to jest dobra propozycja wakacji?
      • Gość: gosc Re: obóz językowy z Atasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 23:10
        UWAGA ! Atas bardzo popsuł się w swoich usługach -
    • Gość: guliwer Re: obóz językowy z Atasem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.12, 10:50
      Biuro Almatur organizuje obozy języka angielskiego na słonecznej Malcie, Anglia jest chłodna i deszczowa. Na wakacje nie jeździ się po to żeby wymarznąć :-).
    • Gość: dan Re: obóz językowy z Atasem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.12, 14:07
      bardzo dobre wyjazdy językowe robi Lingwista.Na Cypr,Maltę i do Anglii.Istnieją od 50 lat i z całą pewnością są wiarygodni.
    • Gość: OW-Akces_pl Re: obóz językowy z Atasem IP: *.elektryk.trzepak.eu 04.06.12, 21:56
      Atas można zdecydowanie polecić. Nie znalazłem negatywnych opinii na ich temat.

Pozdrawiam, OW-Akces.pl
      • nectar Re: obóz językowy z Atasem 13.07.12, 11:15
        witam,
        moja córka właśnie wróciła z obozu językowego Londyn
        córka ma 17 lat, bardzo narzekała na wyżywienia oraz na rezydentkę która w ogóle nie chciała mówić po angielsku podczas zwiedzania, poza tym była bardzo złośliwa i nieprzyjemna
        dziewczyny były w 4 u rodziny pakistańskiej, jedzenia baaardzo skromne, na obiad odgrzewana pizza i hamburger lub kawałek pity z kawałkiem ryby, śniadania masakra!!!
        a najgorsze jest to że dziewczyny nie mogły wyjść poza dom gdy wrócili z wycieczek po mieście!!!!zamknięte jak w więzieniu!!! jakby nie można było zebrać tych starszych i zabrać do londynu na zakupy
        dziewczyny w ogóle nie miały możliwości zrobienia shopingu a wiadomo że to jest ciekawe dla młodych dziewcząt, była na tyle złośliwa że jak dziewczyny sie spóźniły 10 minut to odjechała autobusem celowo.
        żenada
        biuro może i OK ale ta cała wyprawa totalnie niedograna
        zdecydowanie NIE NIE
        to już lepsze są kursy językowe
        rezydentka nazywa się Ewa BARAN
    • Gość: asik Spróbujfirmę JDJ z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 20:53
      moja córka wyjeżdżała z nimi w tamtym roku do Cambridge, a wtym roku właśniez nimi jest na Malcie. Super wspomnienia naprawdę, dzieci z całego świata, cały czas tylko po angielsku. Mieszkała u rodziny angielskiej, do szkoły miała 25 minut spacerkiem. Oprócz nauki angielskiego, także zajęcia fakultatywne. Teraz na Malcie też jest w dobrej szkole, mieszka u miłej rodziny, znowu towarzystwo międzynarodowe, zwiedzanie, plaża itp.
      Ach szkoda że czlowiek nie jest młodszy! Ale przynajmniej nasze dzieci pojeżdżą.
    • Gość: gosc Re: obóz językowy z Atasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 23:04
      moja córka tez mieszkała u tej rodziny 2 lata temu nawet bagaz miała przeszukny -to nieprawda ze rodziny sa sprawdzone Atas schodzi na psy
    • Gość: magda199 Re: obóz językowy z Atasem IP: *.centertel.pl 25.05.13, 22:33
      bardzo się dziwię tym negatywnym opiniom, bo sama byłam na obozie z ATAS 2x - raz w Bournemouth, raz w Londynie, teraz także jadę do Londynu, w te wakacje. i zawsze wszystko było super zorganizowane, nauczyciele rewelacyjni, czas wolny także, sporo zwiedzania... złego słowa nie powiem, bo to najlepsze obozy, na jakich byłam. :) a rodziny, u których byłam, zawsze były bardzo miłe i przystępne, fajnie się mieszkało. :)
      • Gość: beataa4242 Re: obóz językowy z Atasem IP: *.1and1.pl 25.07.13, 15:16
        Też się dziwię, bo syn jeździ co wakacje, od 4 lat, i NIGDY, absolutnie NIGDY, nic złego się nie wydarzyło, biuro nie nawaliło, żadnych przeszukań (?!), rodziny zawsze baaardzo sympatyczne z tego, co opowiadał. My jesteśmy w 100% zadowoleni z kursów organizowanych przez ATAS, wg mnie jedno z najlepszych biur na rynku.
    • Gość: malgosiaw Re: obóz językowy z Atasem IP: *.sattom.pl 30.05.13, 22:02
      córka była w tamte wakacje i mamy bardzo dobre wspomnienia związane z tym biurem. :) wcześniej też oczywiście czytałam opinie w internecie o nim i wszystko było ok, żadnych negatywnych nie widziałam, dlatego się zdecydowaliśmy. :) córka była zachwycona!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka