Dodaj do ulubionych

Wakacje W Albanii z RT

IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.12, 10:47
Czy ktoś wrócił z tej imprezy i może podzielić się wrażeniami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Filharmonia Re: Wakacje W Albanii z RT IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.12, 22:23
      Słyszałam od znajomych, którzy byli tam niedawno tyle, że żałowali wyboru opcji ośmiodniowej tej wycieczki, a nie piętnastodniowej, bo podobno przepiękne widoki, niesamowity klimat i jest co zwiedzać. Bardzo polecali mi i biuro RT jako organizatora i Albanię więc chyba warto wybrać ten kierunek.
      • Gość: ekoss Re: Wakacje W Albanii z RT IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 10:12
        dzięki może jednak znazłby sie jakis uczestnik?
    • Gość: ekoss Re: Wakacje W Albanii z RT IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.12, 20:40
      może ktoś jednak wrócił z tej wycieczki?
      • thamel1 Re: Wakacje W Albanii z RT 14.07.12, 21:38
        Naprawdę są tacy, którzy z Albanii wracają, mnie się to udało już nawet 4 razy. Właśnie wróciłem z interesującej Cię imprezy. Ostrzegam - tegoroczne lato jest tam bardzo upalne, co zniechęca do wysiłku związanego z wycieczkami objazdowymi. Trasa jest ciekawa i stanowi połączenie morskiego wybrzeża z zabytkami w kilku tradycyjnych albańskich miastach. Imprezy fakultatywne są zależne od miejsca pobytu nad morzem. Ponieważ my byliśmy we Vlorze - w grę wchodziła tylko Apollonia (nie odbyła się z braku chętnych). Hotele różne, ale raczej trzymają dobry standard.
    • Gość: ekoss Re: Wakacje W Albanii z RT IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.12, 12:48
      dzieki za informacje upałó sie nie boję troche przeżyłam ich na objazdówekach na hotele niem zwaeacam wiekszej uwagi szkoda że te wycieczki nie dochodzą do skutku chciałoby się poznac wiecej tej Albanii takie drogie,że nie ma chetnych?nie mam pojecia jak wygladaja ceny w Albanii czy duzo kasy na yen tydzień wymieniać nie zamierzam wiekszych zkupów jakąś pamiątkę i tyle kawkę i piwko wypić
      • thamel1 Re: Wakacje W Albanii z RT 15.07.12, 16:07
        Pieniądze radzę wymieniać na bieżąco - w miarę potrzeb. Najlepiej wziąć EURO (zwłaszcza, że w Czarnogórze to oficjalny środek płatniczy), ale ja miałem dolary i też nie było problemów. Zawsze znajdzie się jakiś bank lub kantor. Tylko pieniądze na napoje są niezbędne, bo bez nich nie idzie wytrzymać w tym klimacie
        • Gość: ekoss Re: Wakacje W Albanii z RT IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.12, 16:11
          to fakt że najwiecej na wodę idzie a pilot i autokar znosni ?działa klima w autokarze?po zwiedzaniu jest troche czasu wolnego czy gonitwa od miejscowości do miejscowości?
          • thamel1 Re: Wakacje W Albanii z RT 15.07.12, 16:49
            Mój autokar i kierowca byli bez zarzutu. Zazwyczaj przyjazd na miejsce noclegu następuje tuż przed kolacją. W trakcie zwiedzania jest czas wolny, ale nie za dużo. Kolejność zwiedzania była inna, niż w programie na stronie internetowej.
            • Gość: ekoss Re: Wakacje W Albanii z RT IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 12:10
              to sie zdarza byle tylko oraganizacyjnie wszystko przebiegało sprawnie i pilot był do rzeczy no i oczywiscie grupa punktualna bo to przy objazdówkach ważne
              • dzoana_jot Re: Wakacje W Albanii z RT 16.07.12, 13:07
                hej,
                wybierasz sie może 19.07?

• Gość: ekoss Re: Wakacje W Albanii z RT IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 19:50
                  owszem z gdańska
                  • dzoana_jot Re: Wakacje W Albanii z RT 16.07.12, 23:08
                    Jak wrócisz, napisz o swoich wrażeniach. Niestety nie udało mi się załapać już na ten termin.
                    • Gość: ekoss Re: Wakacje W Albanii z RT IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.12, 12:00
                      opowiem bo zauważyłam że jest niedosyt informacji na temat tego rodzaju wycieczek wszyscy głównie zajmuja się żarciem i hotelami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka